QUI SOM /  L´EQUIP / PROFESSIONALS

EQUIP INTERDISCIPLINAR

 

Les activitats de l`equip interdisciplinar es basen principalment en la comunicació i l`aportació d´im formació dels diferents profesionals orientades a un objectiu comú: el de donar una assistència integral i individualitzada amb actuacions diferenciades segons les necessitats de les persones ateses.

 

L´instrument que permet reflectir els objectius que es planteja l´equip interdisciplinar, és el Pla d´atenció individualitzat Interdisciplinar. Això implica per als professionals, col.laboració, suport mutu, llenguatge comú, interrelació i participación en activitats conjuntes per aconseguir els objectius proposats.

 

FORMACIÓ CONTINUADA

 

En diferents períodes de l´any es realitzen cursos de formació destinats a tots els recursos humans del centre amb la finalitat d´ampliar els seus coneixements per millorar l´atenció cap a la persona gran i la qualitat asistencial.S´ofereix un ampli ventall de cursos dirigits a tot el personal anglobant tant el personal auxiliar com als tècnics.

 

 Sant Roc Miramar

© Sant Roc Miramar       Avís legal   Crèdits
info@santrocmiramar.cat

Av. Maresme, 21 - 23 i 29
08360 Canet de Mar
Tel. 93 794 32 42 / 638 92 88 88
Canal Ètic
Horaris de visites:

de 09:00 a 19:00
 
Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Sant Roc de Canet i/o Miramar de Canet.