QUI SOM /  PRESENTACIÓ

 

Les Residències Sant Roc de Canet i Miramar de Canet són centres gerontològics amb l’objectiu d’oferir uns serveis i una atenció intergral i personalitzada que dóna cobertura a totes les necessitats del resident i li permetin compartir amb familiars i amics el seu benestar.

 

Els centres compten amb un equip directiu experimentat i degudament format per a dur a terme la seva gestió, juntament amb l’equip tècnic especialitzat en geriatria. La formació continuada que realitzen els professionals del centre garanteix una millora en l'atenció assistencial.

 

Les residències sant Roc de Canet i Miramar de Canet preténen donar resposta a les necessitats d'allotjament, convivència, cures i recolzament en les activitats de la vida diària a persones grans que per diferents circumstàncies no poden estar en el seu domicili.

Oferim serveis d’acolliment residencial, de caràcter permanent o temporal, serveis d'atencio domiciliaria i servei de centre de dia.

 

Tenim com a objectiu principal facilitar un entorn substitutori de la llar, adequat i adaptat a les necessitats d’assistència, i afavorir la recuperació o el manteniment del màxim grau d’autonomia personal i social.

 

Sant Roc capacitat: 181 places ditribuïdes en dos edificis d’ús exclusiu.

Miramar capacitat: 70 places a un sol edifici.

 

 

 

Sant Roc Miramar

© Sant Roc Miramar       Avís legal   Crèdits
info@santrocmiramar.cat

Av. Maresme, 21 - 23 i 29
08360 Canet de Mar
Tel. 93 794 32 42 / 638 92 88 88
Canal Ètic
Horaris de visites:

de 09:00 a 19:00
 
Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Sant Roc de Canet i/o Miramar de Canet.