QUI SOM /  ON SOM

Canet de Mar és un municipi de la costa del Maresme que es troba a uns 40 Km al nord-est de Barcelona ciutat.

 

De gran tradició tèxtil, marinera i turística, és també un importan centre cultural per les seves esglésies de Sant Pere (segle XVI), de la Mare de Déu de la Misericòrdia (d'estil neogòtic), i les seves cases modernistes de Lluís Domènech i Montaner, entre altres. En els últims anys, la població ha augmentat considerament, en part a causa d'un increment del turisme moderat, però sobretot arran de l'arribada de gent de Barcelona i voltants, que troba a Canet un lloc ideal per viure fora de la gran ciutat, però prou a prop de la feina. altres activitats econòmiques d'importància a la localitat són la indústria tèxtil, la floricltura i el cultiu de maduixes.

 

A Canet s'hi pot arribar per carretera nacional II o bé per l'autopista C-32 (sortida 113). Amb una poblacó de més de 14.000 habitants, Canet de Mar ofereix tant als Canetencs com als visitants, un municipi obert a tothom, de cara al mar i envoltat de muntanyes i flora, on destaquenel turó de Pedracastell des d'on es pot veure la zona costanera, el Montnegre-corredor, que forma part de la Serralada Litoral, el Montseny que `rotegeix tota la comarca i crea un microclima excepcional, del qual més un clar exemple la vall de Canet.

 

 

Sant Roc Miramar

© Sant Roc Miramar       Avís legal   Crèdits
info@santrocmiramar.cat

Av. Maresme, 21 - 23 i 29
08360 Canet de Mar
Tel. 93 794 32 42 / 638 92 88 88
Canal Ètic
Horaris de visites:

de 09:00 a 19:00
 
Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Sant Roc de Canet i/o Miramar de Canet.