COMUNICACIÓ /  DIARI

Aprofitem aquest espai per informar-vos que tenim la borsa de treball oberta. Si us interessa treballar amb nosaltres envieu un mail a: rrhh@santrocmiramar.cat.

 

Bon dia families!

 

Modifiquem aquest apartat perquè els informàtics ens han comunicat que estem saturant la capacitat d'aquest espai.

Per aquest motiu us comuniquem que seguirem informant de les novetats dins les residències (com hem vingut fent des de l'inici de la pandèmia), però només mantindrem la informació escrita de les últimes actualitzacions. Les comunicacions antigues les eliminarem per tal de deixar espai a les noves i no bloquejar aquest DIARI.

 

24/01/2021

Tot el nostre personal ha donat NEGATIU en el cribatge fet aquesta setmana. La propera setmana tornem a fer cribatge de tot el personal.

Vacunació: no tenim el dia reservat. Ens han comunicat que ens avisaran el dia abans. Us mantindrem informats.

21/01/2021

Bon dia families!

Tots els dilluns i dimarts estem fent cribatge a tot el nostre personal. Aquesta setmana, per gestió, els fem dimecres i dijous. Us mantindrem informats dels resultats.

De moment tots els residents i treballadors estan bé. Cap contagi ni cap cas positiu en els centres. Seguim fent monitoratge 2 vegades al dia durant tota la setmana.

Estem en contacte amb Catsalut perquè ens comuniquin el dia que vindran a posar la vacunació a residents i treballadors. Encara no ens han confirmat el dia. Tant punt ho sapiguem us ho comunicarem.

La propera setmana farem un reforç en la formació de tot el nostre personal sobre protocols, instruccions, circuits, pautes pel treball, protecció..... per tal de recordar punts bàsics i actualitzacions.

18/01/2021

Ja tenim els resultats del cribatge fet a tots els residents tant de St.Roc com de Miramar: TOTS NEGATIUS.

Estem molt contents perquè estem fent la feina bé, amb molt d'esforç i atenció cada dia i en cada moment, sense baixar "la guàrdia" tant dins com fora de la residència, i de moment aquest virus està passant de llarg. Esperem seguir així!!!

Gràcies a tots els familiars per la paciència i l'esforç que esteu fent amb els nostres residents. Per comprendre que anar a fer un sol àpat a casa per aquestes festes era molt de risc per a nosaltres i per tota la paciència i prevenció que teniu quan veniu a fer les visites a la residència. Us agraïm de veritat!

Enhorabona també al nostre personal per tot l'esforç que estan fent, amb totes les dificultats que tenim i totes les mesures que hem de complir. És força complicat treballar, però ho estan fent molt bé perque volem el còvid ben lluny de nosaltres.

Aquest matí ens acaben de trucar perquè estan començant a organitzar la segona vacunació tant a residents com a treballadors. Us anirem informant (sobretot via whatsapp).

14/01/2021

Ens han comunicat que ha sortit 1 treballadora positiva a la Residència Sant Roc. Ja està aïllada a casa seva. Ha treballat en tot moment amb els EPIS corresponents i seguint els protocols vigents. Li enviem els nostres ànims!

Tota la resta de personal ha sortit negatiu. Ara estem a l'espera dels resultats dels PCR fets als residents. Us ho anirem comunicant segons ens vagin informant.

A la Residència Miramar encara no ens han comunicat cap resultat. Seguim a l'espera.

13/01/2021

Aquest matí han fet proves PCR a tots els residents de la Residència Sant Roc. Demà està previst fer-es a tots els residents de la residència Miramar.

Quan ens arribin els resultats us els comunicarem. Els resultats positius trucarem personalment al familiar responsable.

12/01/2021

Ahir i avui estem fent proves PCR i serologies a tots els treballadors de les residències. Us anirem informant dels resultats.

Demà està previst fer proves PCR a tots els residents de la Residència Sant Roc i el dijous dia 14 a tots els residents de la Residència Miramar. Esperem que tots seguim bé. De moment no tenim cap resident ni personal amb cap símptoma. Seguim fent els monitoratges diàriament a tothom.

La vacunació dels residents i treballadors que ens van fer el dia 7 a la Residència Sant Roc i el dia 9 a la Residència Miramar, ha anat tot molt bé.

Alguns residents i treballadors han sentit una mica de molèstia el dia següent de la vacunació, i alguns una mica de cansament, però al següent dia ja havia marxat tot i estem tots bé i contents per poder seguir endavant amb força amb aquesta vacuna i contra aquest virus.

08/01/2021

Bon dia families! aquest matí a la Residència Sant Roc ens hem aixecat una mica adolorits per la vacuna, però res que no sigui lo normal. Seguim fent el monitoratge de tots els residents i treballadors per detectar qualsevol símptoma, ja que encara que ens haguem vacunat no podem baixar la guàrdia!

Ja estem preparant els residents i treballadors que es volen vacunar de la Residència Miramar. Segur que anirà tant bé com a Sant Roc.

07/01/2021

Aquesta tarda han vingut a vacunar els residents i treballadors de la residència Sant Roc. Ens van avisar ahir a última hora i ho hem pogut organitzar perquè ho tinguéssin tot a punt per aquesta tarda. 

Ha anat tot molt bé. Ha vingut un equip de Catsalut de 6 tècnics i els nostres residents i treballadors s'han pogut vacunar tots molt bé. Els quatre que no s'han pogut vacunar, tenim previst poder-ho fer d'aquí a 22 dies que vindran a posar-nos la segona dosis.

Pel que fa a la Residència Miramar, ens han comunicat que el proper dissabte dia 9 està previst que vinguin a vacunar residents i treballadors.

Estem molt contents perquè tenim l'esperança que amb aquesta vacuna podrem viure més tranquils.

05/01/2021

Bon dia families de Sant Roc i de Miramar!!!! Ja estem preparats perquè vinguin els Reis Mags aquesta tarda a les residències......

Hem començat bé l'any, siguent positius davant una vacuna que esperem ens vagi molt bé a tots i poguem començar a estar més tranquils. Us facilitem un link perquè les famílies pogueu accedir a la webinar sobre vacunació que ha fet Catsalut:

https://www.youtube.com/watch?v=SqN74nJAnHA&feature=youtu.be

Tenim 1 persona a la residència Miramar aïllada a casa seva (va ser positiva en el seu temps de vacances i està en aïllament). A la residència Sant Roc també tenim 1 persona aïllada durant les seva baixa i ahir ens varen confirmar una altra persona que també està aïllada a casa seva. Anims a totes!

A les residències seguim tots bé, residents i treballadors. Ahir i avui repetim tests d'antígens i PCR a tot el personal.

Estem pendents que Salut ens comuniqui el dia que vindran a vacunar els nostres residents. Ens han dit que començaran per la Residència Miramar. Esperem que vinguin aviat!!!

Us desitgem que aquests Reis Mags us portin moltes coses bones aquesta nit i tota la resta de l'any! ... nosaltres us enviarem per whatsapp un regalet molt especial que ens fa fet molta il.lusió preparar-vos.

30/12/2020

Hem contractat una empresa homologada per fer una desinfecció de les residències. Han vingut ahir a la Residència Sant Roc i avui a la Residència Miramar.

Seguim fent cribatge a tot el personal de les residències. Estem a l'espera dels resultats. Us mantindrem informats!

Gràcies families per tots aquest nadals que ens esteu fent passar! Ho esteu fent molt bé.....teniu molta paciència!. És tot molt diferent, però els residents agraeixen molt les vostres visites, i també es senten més segurs sense sortir. Els nostres tècnics els expliquen habitualment la situació fora les residències i les noticies que veuen per les tv, i ens diuen que aquí estan molt tranquils. GRÀCIES!

Estem pendents de que Catsalut ens informi quan tenen previst venir a vacunar-nos. Estem impacients perquè finalment podrem començar a estar una mica més tranquils. Des de la residència us animem a tots a ser positius i confiar en la vacunació, perquè junts hem de lliutar contra aquest virus que tant mal ens està fent durant aquest darrer any.

23/12/2020

Les proves d'antígens fets a tots els nostres treballadors i a tots els residents (a falta de pocs resultats) han donat NEGATIVES. Enhorabona a tothom!

Us hem enviat un whatsapp perquè des de Catsalut ens han dit que hem d'enviar un llistat amb els residents i personal que hauran de vacunar. Està previst per la setmana vinent. En el whatsapp us hem adjuntat l'escrit de difusió del Dr. Argimón-Secretari de Salut Pública, recomanant la vacunació. Aquest matí ho estem comunicant a tots els residents i signant els consentiments corresponents. Qui no pot signar aquests consentiments, ens estem posant en contacte via telefònica amb el tutor o responsable directament.

21/12/2020

SEGUIM REBENT DETALLS PEL NOSTRE PERSONAL DE LES FAMILIES DELS NOSTRES RESIDENTS. MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER PART DE TOTS, ENS AGRADEN MOLTÍSSIM!!!!!

Families, ja us vàrem comunicar per whatsapp que tots els treballadors de les residències vàrem donar negatiu en el cribatge fet la setmana passada.

Avui ens han confirmat que faran PCR a tot l'equip de la residència Miramar i també a tots els residents.

Demà està previst fer test d'antígens a tot el personal i a tots els residents.

De moment, seguim tots bé i esperant aquestes festes.

Us demanem que valoreu si és realment necessari endur-vos el vostre familiar a casa per nadal. Us facilitem les visites presencials a la residència. Hem ampliat horaris i espais. Potenciem les videotrucades i les trucades habituals. Si no trobeu cap altre alternativa, us heu de posar en contacte amb la Treballadora Social del centre i ella us explicarà el procediment a seguir. Recordar-vos que les visites a la residència han de ser amb cita prèvia.

Estem fent molt bona feina dins les residències i no volem que entri aquest virus perquè un cop entra en una residència és molt i molt difícil parar-lo.

17/12/2020

El dimarts dia 15 vàrem tornar a fer el cribatge de tot el personal de les residències. De moment estan arribant tots els resultats negatius.

Cada setmana fem cribatge a la residència Miramar a tot el personal, i a la residència Sant Roc cada quinze dies.

Ahir us vàrem enviar un whatsapp a totes les families de les residències que tenim la vostra autorització, comunicant-vos que ja havíem rebut el document (del Departament de Salut) referent a les sortides de Nadal a les residències.

Els trets més importants d'aquest document son "Evitar les sortides dels residents", i si no es poden evitar:

-sortides de mínim 3 dies

-contacte amb 1 bombolla

-familiars sense contacte previs els 7 dies abans

-aïllament a la tornada a la residència

Per part nostra, comunicar-vos que estem a les portes de la vacunació, que ens donarà una tranquilitat a tots, i dir-vos que si podeu, ajorneu aquestes celebracions per més endavant. Per aquest motiu a les dues residències:

-ampliem l'horari de les visites en els dies festius

-podran accedir dues persones a cada visita

-potenciarem les trucades i les videotrucades familiars

Per comunicar la sortida d'un resident s'ha de fer abans del dia 21 de desembre enviant un email a: social@santrocmiramar.cat

Us recordem que les visites sempre han de ser amb cita prèvia. Aquests dies festius també, i anirem reservant les hores segons ens ho aneu comunicant.

Per reservar dia i hora de visita podeu trucar-nos directament 638928889 o enviar-nos un mail a recepcio@santrocmiramar.cat

15/12/2020

Moltes famílies ens estau obsequiant amb regals per mostrar el vostre agraïment:

Fill Sra. Luisa Concha, Família Pepita Matas, Francisca Rivodigo, Catalina de Nin, Antonio Ibañez, Magdalena Garrido, Fill Sra. Adela Sevilla!!!

No sabeu ho agraïts que estem amb vosaltres i veure que esteu contents amb la feina que estem portant dia a dia amb el vostre familiar.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!

14/12/2020

Families, estem tinguent algun problema amb l'apartat del Diari a la nostra pàgina web.

Ara estem fent proves en aquest format per veure si ens funciona bé i us podem seguir informant i enviant-vos les actualitzacions corresponents perquè estigueu assabentats de les novetats dels centres.

Igualment us estem enviant els missatges per la llista de difusió del whatssap, i reforçarem aquesta via per agilitzar la informació.

Comunicar-vos que, a dia d'avui, no tenim cap resident malalt ni amb còvid, i només tenim una treballadora aïllada ja fa dies de la residència Miramar. El cribatge de la setmana passada al Miramar va sortit tot el personal NEGATIU.

Sant Roc Miramar

© Sant Roc Miramar       Avís legal   Crèdits
info@santrocmiramar.cat

Av. Maresme, 21 - 23 i 29
08360 Canet de Mar
Tel. 93 794 32 42
       638 92 88 88

Horaris de visites:

de 09:00 a 19:00
 
Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Sant Roc de Canet i/o Miramar de Canet.