COMUNICACIÓ /  DIARI

Si us interessa treballar amb nosaltres envieu un mail a: rrhh@santrocmiramar.cat.

 

08/06/2021

Bon dia families!

Quin bon temps que fa avui amb la tempesta que vàrem tenir ahir a la tarda. Ben bé està arribant l'estiu!!!

A les residències seguim tots bé, residents i treballadors. Cap contagi. La vacunació ens ha anat molt i molt bé, encara que no abaixem la guàrdia i seguim prenent constants matí i vespre tant als nostres residents com als treballadors.

Actualment cada 15 dies fem proves TAR als nostres treballadors, i cada 30 proves PCR. Als residents no cal fer-los cap prova si no hi ha cap simptomatologia covid (sempre seguint els protocols de Catsalut).

En quant a les activitats us anem enviant whatsapp amb les activitats programades i les fotografies del que realitzen els nostres residents.

Ara .... tot esperant que arribi St.Joan amb la berbena i la festa Major de Canet de Mar, estem pendents que el nostre hortet vagi creient.

Bé, us seguirem informant de l'evolució a veure si podem menjar alguna maduixa.

Feliç setmana!

23/04/2021

 

FELIÇ SANT JORDI ..... I FELIÇ DIADA!

 

A les residències Sant Roc i Miramar seguim tots bé, tant residents com personal.

El cribatge fet aquesta setmana al pesonal del centre no vacunat, ha sortit tots negatius.

A les residències avui és un dia de festa!!! ens hem aixecat tots escoltant les sardanes tradicionals catalanes i durant el matí tenim un munt d'activitats relacionades amb amb aquesta festivitat: lectura de poemes, reminiscència amb música catalana, menú especial de Sant Jordi, amb uns postres ben dolços.

Enguany no vindrà a felicitar-nos la diada els representants de l'Ajuntament de Canet de Mar, perquè a les residències seguim amb totes les mesures de prevenció, però els volem agraïr el detall que han tingut, doncs ens han enviat roses per a tothom: residents i treballadors.

Feliç Dia a tothom!!!!

 

22/03/2021

El servei d'animació vol posar-vos a la diana de lo bé que s'ho passen els vostres familiars.

 

Aquest mes els nostres majors ja han fet de tot. La primera setmana vam començar la decoració de primavera amb papiroflèxia. La següent setmana, aprofitant el dia de la dona, es van fer tallers de pintura amb dibuixos de dones destacades de la història, tallers de conversa "per i per a dones" on les nostres residents van poder expressar-se i dialogar amb les seves companyes i, per finalitzar, un esdeveniment de tancament amb micro obert on les treballadores més atrevides van recitar poemes i van dedicar paraules de suport i força a les dones de cada unitat. Aquesta setmana l'estem dedicant al dia del pare, on els residents homes han fet una manualitat molt divertida amb pintura i retallades, i han tingut l'oportunitat d'explicar com es van sentir quan van saber que havien de ser pares. Ara mateix estem començant amb la decoració de Sant Jordi, gerros, roses i petits llibres fets artesanalment per ells i elles, i per descomptat, un gran drac penjant.

Finalment volem destacar que tot el que s'ha explicat tant al taller de conversa de dones com en l'activitat del dia del pare, ho estem recopilant i escrivint en els llibres que ells mateixos han fet per al dia de Sant Jordi. Alguns d'ells han volgut donar-li el seu toc i han afegit poemes i històries per fer d'aquesta iniciativa un projecte encara més bonic.

 

09/03/2021

Bon dia families! A les residències seguim tots bé. Molt tranquils. Pràcticament tots vacunats (els ingressos els anem fent quan Catsalut ens comunica que poden venir a vacunar). En breu ens han comunicat que ho començaran a gestionar des del mateix CAP de Canet. Us ho informarem a través del whatsapp.

Us hem enviat per whatsapp les mesures de prevenció que hem de seguir tant per les visites dins el centre com per les sortides. És molt important seguir-les ja que encara que els nostres residents estiguin vacunats, no significa que no puguin contraure la malaltia. Per aquest motiu hem de ser molt curosos.

A partir de la setmana que ve, els cribatges que feiem fins ara cada setmana al personal, ens han comunicat que els haurem de fer cada 15 dies.

Aprofitem aquest espai per agraïr els detalls d'agraïment que ens han enviat la família del Sr. José Matías Moreno.

23/02/2021

Families, l'índex de contagi a Canet de Mar és molt alt. De moment a les residències seguim tots bé, tant residents com treballadors. Hem demanat a les autoritats sanitàries si hem d'aplicar alguna mesura extra per aquest índex tan elevat i ens han comunicat que les residències hem de seguir amb les mateixes mesures preventives que estem portant a terme.

També les hem de seguir en les visites familiars i en les sortides dels residents (tant els familiars com els residents les han de seguir dins i fora de la residència).

Aquests dies ens han arribat test TAR per poder fer les proves als familiars abans de les visites i les sortides. Recordeu venir 30 minuts abans per tal d'esperar als resultats. Encara que surtin negatius les mesures s'han de seguir obligatòriament.

12/02/2021

Bon dia families! A les residències seguim tots bé. Cap contagi!

Ja estem la gran majoria de residents vacunats (falten les vacunacions dels nous ingressos).

Ens han arribat noves mesures del Departament de Salut. Us hem informat personalment pel canal de difusió del whatssap.

Durant aquests dies a les residències fem activitats relacionades amb el carnaval. Enguany és molt diferent al que estàvem acostumats, però encara que sigui en petits grups, hem seguit fent la nostra festa i el nostre ball de disfresses.

Feliç Carnaval a tothom!

01/02/2021

Aquest matí i demà al matí tornem a fer el cribatge setmanal de tot el personal dels centres. Us informarem dels resultats.

Bona tarda families! Aquesta tarda han vingut un equip de Catsalut per tornar a fer proves PCR a un grup de residents que van poder estar en contacte amb la persona de pràctiques que està aïllada. Us mantindrem informats dels resultats. El nostre equip sanitari segueix fent el monitoratge diàriament 2 vegades cada dia.

Tots els nostres residents i treballadors segueixen bé. Els símptomes que hem tingut durant la 2a vacunació ja no perduren. Tot superat!Sant Roc Miramar

© Sant Roc Miramar       Avís legal   Crèdits
info@santrocmiramar.cat

Av. Maresme, 21 - 23 i 29
08360 Canet de Mar
Tel. 93 794 32 42
       638 92 88 88

Horaris de visites:

de 09:00 a 19:00
 
Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Sant Roc de Canet i/o Miramar de Canet.