COMUNICACIÓ /  DIARI

Aprofitem aquest espai per informar-vos que tenim la borsa de treball oberta. Si us interessa treballar amb nosaltres envieu un mail a: rrhh@santrocmiramar.cat.

29/09/2020

Families de la residència Miramar: avui hem desaïllat el grup de residents que estaven en observació, i que el resultat de les últimes PCR fetes han estat tots NEGATIUS. Les families corresponents estan comunicades. Estem molt contents de tornar a la normalitat diària i cada grup a la seva unitat de convivència. A les dues treballadores encara positives que estan en aïllament al seu domicili, els enviem molts ànims i que puguin tornar aviat.

Families de la residència Sant Roc: avui ja no queda cap grup de residents aïllat a la residència i també gaudim de la companyia de tots els grups dins les seves unitats de convivència. Ahir a la tarda varen fer el taller de Psicomotricitat a la unitat 1A i a la de Psico 1. Els residents de la 1A han fet diferents moviments actius i d’exercici general de cames, peus i braços. També de cervicals, juntament amb treball de coordinació i equilibri. Un resident ens ha explicat un parell d’acudits molt divertits entre els descansos. A altres unitat també hem treballat amb residents al gimnàs: deambulació, bipedestació, enfortiment d'extremitats inferiors, equilibri i propiocepció.

Volem aprofitar aquest espai per AGRAÏR A TOT EL PERSONAL de les residències la seva dedicació, esforç i bona feina que estan duent a terme des del mes de març i fins el dia d'avui. És molt complicat treballar en aquestes condicions de restriccions que aquesta pandèmia ens ha imposat. És molt difícil no poder abraçar un/a resident/a quan vols o quan veus que ell/a també necessita aquesta abraçada, però tenim sort de l'equip que tenim als centres perquè aquestes mancances les supleixen amb l'atenció individual i personalitzada a cada resident.

25/09/2020

Residència Sant Roc: Avui al taller de jocs cognitius hem treballat l'orientació espacial, temporal i personal fent preguntes relacionades com es diuen, quin dia és avui o on som. També, a través del reconeixement de persones famoses o històriques, hem estimulat la memòria a llarg termini i les gnòsies. D'altra banda hem treballat el llenguatge, per canal auditiu, mitjançant la categorització de paraules pel seu color. Així mateix, amb cada activitat es busca el manteniment dels processos atencionals bàsics com són l'atenció sostinguda i focalitzada, és a dir, fixant l'atenció en l'activitat i manteniment aquest atenció en els diferents jocs. 

Residència Miramar: Estem preparant la manualitat que presentarem el dia 12 d'octubre per la celebració de l'aniversari de la residència. Estem molt enfeinats a cada unitat de convivència!!!

24/09/2020

MOLTES GRÀCIES A LA DONACIÓ DE MASCARETES FFP2 DE LA FAMÍLIA DE LA SRA. CARMEN PELÁEZ!!!

Feliç dia de la Mercè!!!

Avui els nostres residents estan bé. Tots sense símptomes, tant a la residència Sant Roc com a la residència Miramar.

A la residència Sant Roc tenim un resident positiu, aïllat des del primer símptoma que va tenir, però no acaba de superar aquesta malaltia. Està en estudi per les autoritats sanitàries del Catsalut. La resta de residents estan bé, i el personal també. Tenim un personal positiu que està en aïllament a casa seva però està assimptomàtic i en breu ja es podrà reincorporar amb nosaltres.

A la residència Miramar no tenim cap resident positiu, i les dues treballadores positives estan a casa seva fent l'aïllament corresponent, però ens han comunicat via telefònica que estan bé. Aquest matí hem fet la prova PCR a un grup de residents del centre que des d'agost no l'havien tornat a fer. Quan tinguem els resultats ho comunicarem a les families responsables.

Els residents que estan a la seva unitat segueixen amb les activitats pautades pels tècnics dels centres. Ahir varen fer jocs congnitius que tenien com a objectiu treballar la orientació espai-temporal, l'atenció, la memòria immediata i demorada, funcions executives i càlcul a través de parells de paraules i refranys entre d'altres. Així mateix, donades les circumstàncies, es va treballar a nivell més global el nivell emocional i social, l'empatia i les habilitats de comunicació.

Al taller de psicomotricitat hem treballat el guany d'amplitud articular i la conservació cfuncional muscular.També hem treballat la coordinació, la propiocepció i l'equilibri. Tot això a nivell global i sense deixar cap punt de l'aparell locomotor sense tocar.

22/09/2020

Famílies de la residència Miramar.....ja tenim la residència a plena "normalitat". Ahir ens van donar tots els resultats que faltaven i ha sortit tothom negatiu. Aquest matí ja està tothom a les seves unitats de convivència i tornant a reprendre les rutines habituals en companyia. Ens alegrem moltíssim per tots, i també volem fer arribar l'ENHORABONA A TOT EL PERSONAL de la residència per la feina ben feta i per haber treballat tant bé amb aquests aïllaments. A les 3 treballadores que estan en aïllament a casa seva els enviem tot el nostre recolzament i ànims perquè puguin tornar a la normalitat el més aviat possible!

A la residència Sant Roc estem tots bé. Els residents que tenim aïllats també. Cap símptoma fins a dia d'avui. Esperem que en els propers dies ja poguem desaïllar el grup de residents que estan aïllats. Bones noticies.....

La resta de residents segueixen a les seves unitats de convivència amb les activitats marcades. Ahir a la tarda va tocar BINGO!!! amb uns carmels boníssims per qui va cantar línea i bingo. Repetirem.

21/09/2020

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A LA FAMÍLIA DEL SR. RAMIREZ PER LA DONACIÓ D'ENVASOS I AEROSOLS QUE ENS VAN PERFECTE PER REPARTIR MÉS GEL HIDROALCOHÒLIC PER LES DIFERENTS ESTANCIES DE LA RESIDÈNCIA.

Bon dia families! Aquest matí ens hem aixecat tots bé, sense cap símptoma. A la residència Miramar encara estem pendents que ens donin els resultats de les proves PCR que varen fer el divendres passat. Esperem que surtin bé i ja poguem desaïllar aquest grup de residents.

Avui comencem a fer les revisions mèdiques anuals a tot el personal. Estarem tota aquesta setmana i fins el dia 29 fent aquestes revisions.

A la residència Sant Roc també ens hem aixecat tots bé. Seguim controlant simptomalogia de tots els residents i de tot el personal.

Ja estem a punt per rebre demà la tardor, així que aprofitarem l'últim dia d'estiu d'aquest any!

19/09/2020

Bon dia families! Avui ens hem aixecat tots bé. Cap símptoma i tranquils. Els residents de les unitats han estat jugant al domino, fent un taller de pintura tot escoltant música. Tenim a prop la tardor, però amb el dia que fa avui sembla que l'estiu no ens vulgui deixar.

Bon dissabte a tothom!!!

18/09/2020

Aquest matí han vingut a repetir proves de PCR a alguns residents i al personal. Tant punt sapiguem els resultats avisarem a les families responsables. No tenim cap resident amb símptomes còvid, estan tots bé fins avui.

A les unitats de convivència ja tenim més vida!!! els residents tornen a estar al seu espai controlat però amb la companyia dels seus amics. Ens alegrem moltíssim de veure'ls contents.

A la residència Sant Roc seguim les nostres rutines diàries, amb un grup de residents aïllats que el nostre equip controla diàriament. Estem amb ells a les habitacions, i no deixem de supervisar-los durant tot el dia i també la nit.

Avui ha tocat fer exercici!!!! La nostra fisio Laura ha estat fent psicomotricitat i quan hem acabat hem jugat al parxis.

Seguim igualment fent les videotrucades amb els residents i les seves families. Ens agraden moltíssim perquè ens podem veure millor i amb els auriculars que posem als residents us poden escoltar molt bé.

17/09/2020

AGRAÏM NOVAMENT LA DONACIÓ DE GEL HIDROALCOHÒLIC DE LA FAMILIA DEL SR. RAMIREZ!!!! ENS VA FANTÀSTIC!

Bon dia families de la Residència Miramar! avui ja hem pogut desaïllar un grup de residents. Estem molt contents perquè ens hem pogut tornar a veure gairebé tot junts i també els residents de les altres unitats de convivència que, encara que no poguem estar junts, ens veiem! Demà faran PCR a l'altre grup de residents aïllats. Families avisades per sms, segur que aviat podrem entrar a la nostra normalitat després d'aquests ensurts.

A la residència Sant Roc seguim amb les activitats a cada unitat de convivència. Avui hem fet una mica de gimnàstica amb la nostra fisioterapèuta tot escoltant sardanes. Els residents que tenim aïllats segueixen assimptomàtics i estan bé. Els 2 residents que tenim positius de covid19 estan bé i aïllats en habitacions ells sols. El nostre personal està fent les proves PCR a mida que ens ho indiquen des del Cap de Canet.

Per dinar com que és dijous......amanida completa i arròs a la milanesa! de postres fruita del temps.

16/09/2020

Bon dia families!!! Avui a la residència Miramar estem trucant a les families dels residents que ja podem desaïllar demà al matí. Son bones noticies, perquè poc a poc tornem a la normalitat.

Els residents que estan a les seves unitats de convivència segueixen realitzant les activitats diàries amb les rutines i hàbits. El nostre equip els acompanya en tot moment, seguint les indicacions establertes en tot moment per la prevenció. No baixem la guàrdia!!!

A la residència Sant Roc seguim controlant el grup d'aïllats, prenent constants i controlant símptomes a tots els residents matí i tarda, i també al personal del tot el centre.

Avui per dinar tenim amanida de pasta amb salsa rosa, cuetes de rap a la vizcaína i fruita de temporada.

Per sopar: Crema de pastanaga i gall d'indi a la llimona amb amanida, i de postres un iogurt. Bon profit!!!

14/09/2020

Bon dia families, aquest matí ens hem aixecat tranquils. A la Residència Miramar venen aquest matí a repetir les proves PCR a uns residents. Les seves families ja estan avisades. Els residents que tenim aïllats per prevenció i controlant simptomatologia, estan bé, cap símptoma còvid. La resta de residents estan a les seves unitats de convivència seguint les activitats pautades i amb el seguiment de la psicòloga, la nosta animadora i les gerocultores de cada unitat.

A la residència Sant Roc avui estem controlant símptomes especialment a la unitat que hem aïllat. Seguim també prenent constants i vigilant símptomes a la resta de resident del centre, tant al matí com al vespre, i també a tot el personal.

Demà ens han comunicat que vindran a fer una serologia als residents de la unitat aïllada. Families avisades mateix dia de l'aïllament a les habitacions.

Els residents de les altres unitats de convivència segueixen fent activitats amb el seguiment de la fisio i l'equip de gerocultores.

12/09/2020

Families de Miramar, seguim amb els nostres residents sense cap símptoma. El grup d'aïllats està tranquil a les seves habitacions, amb les rutines adaptades a aquest espai, però estan tots bé.

Els residents que no estan aïllats segueixen compartint la seva unitat de convivència amb els companys, i fent les activitats estipulades a l'horari, encara que depèn del dia ens les saltem per fer unes altres que ens vinguin més de gust

Families de la Residència Sant Roc, avui no estem tant contents. Ens han confirmat un resident positiu de còvid 19. Ja fa uns dies que aquesta persona la tenim aïllada perqiuè no es trobava bé i per aquest motiu vàrem demanar que li fessin la prova (primer una serologia i posteriorment un pcr). Tant punt ens han confirmat el resultat hem procedit a aïllar tota la seva unitat de convivència i a avisar a les famílies afectades. Les hem trucat directament (sempre al familiar responsable), i hem enviat sms a totes les families/tutors i personal de la residència perquè estiguin al corrent.

La resta de residents estan bé.... avui hem jugat al dominó....i torna a fer calor!

11/09/2020

FELIÇ DIADA DE CATALUNYA!!!!

Avui és un dia especial per Catalunya i pels catalans....i a les residencies hem escoltat sardanes i musica catalana del nostre temps.

Seguim treballant cada dia del benestar dels nostres residents, i l'equip que formem els centres estem per atendre i vigilar el seu estat durant el dia i també la nit.

De moment seguim controlant els residents aïllats i seguim amb el monitoratge de símptomes còvid matí i tarda (residents i treballadors).

Seguim junts i amb força.....bona diada!!!

10/09/2020

Avui hem passat el dia a les dues residencies una mica més fresquets. Han baixat les temperatures perquè ha plogut una mica, i ho agraïm.

Els residents han seguit fent activitats a les unitats de convivència. Avui ha tocat psicomotricitat.

Els residents que estan aïllats, de moment segueixen controlats pel nostre equip de professionals sanitaris i en comunicació amb les families per fer el seguiment.

09/09/2020

Aquest matí a la residència Mirama estem tots bé. El personal està alerta en tot moment de qualsevol símptoma que puguin tenir els nostres residents. De moment podem dir que no tenim cap resident malalt. Seguim treballant amb totes les dificultats que comporten els aïllaments, doncs l'equip de professionals estan utilitzant tots els EPIS corresponents a cada zona sectoritzada que tenim en el centre i moltes vegades comporta que una mateixa feina trigui més temps en fer-se. Però dia a dia ho anem superant, tant residents com personal.

A les famílies us diem ..... que us trobem a faltar, però seguim fent les videotrucades que tant ens agraden i reconforten.

A la Residència Sant Roc tenim algun resident malalt. Els que tenen algun símptoma els aïllem immediatament i posteriorment procedim a descartar que sigui còvid i analitzar la seva situació per si cal fer una derivació hospitalària. Igualment si tenim cap dubte el Cap de Canet ve a fer PCR a qui ho necessiti. Aquest procediment el comuniquem directament a la família afectada. Seguim molt pendents de la resta de companys de la Unitat de la persona aïllada, i també de la resta de residents fent el monitoratge de símptomes dos vegades al dia.

08/09/2020

Bon dia famílies!

A la residència Miramar avui ens hem aixecat tots bé. Els residents que tenim aïllats segueixen a les seves habitacions i sense cap símptoma. Els nostres professionals estan treballant amb tots els EPIS corresponent a cada zona i atenent els nostres residents amb tot el que els faci falta. Intentem seguir amb una mica d'activitat, encara que estiguin a les habitacions.

A la residència Sant Roc estem bé. L'equip sanitari del centre fa el seguiment de tots els residents. Davant qualsevol símptoma actuen immediatament, i comuniquen al famiiliar responsable l'incidència.

Els residents de cada Unitat de Convivència segueixen fent manualitats, jugant al bingo, tallers d'escriptura, de pintura.....tot sota les indicacions de la nostra psicòloga i la fisioterapèuta.

Ahir dia 7 de setembre vàrem desinfectar les instal.lacions de la Residència Miramar de Canet.

06/09/2020

Famílies, ja tenim els resultats del PCR fets el divendres a la Residència Miramar. Han sortit 2 residents positius i 2 treballadores. Tots son asimptomàtics. No tenim cap resident ni treballador amb símptomes de còvid. Hem informat a les families personalment tant els positius com els negatius. El personal ja està en aïllament.  Hem procedit a aïllar els contactes estrets i també la unitat de convivència corresponent.

De moment hem avisat les famílies que tenien visita familiar demà per ajornar-les. Estem a l'espera que ens comuniquin si podem seguir realitzant les visites o les programem per més endavant. Us informarem tant punt ens ho diguin.

A la residència Sant Roc ens han confirmat aquest migdia que tenim 2 treballadores amb còvid-19 POSITIVES i asimptomàtiques. Ja estan en aïllament. Aquestes treballadores no han estat en contacte estret amb els residents. Han anat durant tota la jornada laboral amb els EPIS de protecció corresponents. Hem solicitat a Sanitat que ens facin les proves PCR a tots els residents i treballadors per sapiguer si hi ha cap contagi. Tant punt tinguem alguna informació us ho farem sapiguer.

Els residents i el personal estant tots bé, inclòs les dues persones positives. Hem parlar amb elles i estan bé.

La resta de residents segueixen fent les activitats corresponents a cada unitat de convivència.

05/09/2020

Bon dia famílies! Avui ens hem aixecat tots bé, com estem fent en els darrers dies. Cap malalt, cap símptoma còvid,....contents perquè anem bé. Es residents aïllats estan controlats tot el dia pel nostre equip, tant pels professionals sanitaris con per la psicòloga i la fisio del centre. La resta de residents segueixen els seus hàbits diaris.

A la residència Sant Roc també seguim tots bé. Monitoritzats matí i tarda per detectar qualsevol incidència el més aviat possible.

Seguim amb les rutines diàries i les activitats que ens ofereixen els nostres professionals.

Bon cap de setmana!!!

04/09/2020

Aquest matí han vingut a la residència Miramar un equip de 4 tècnics a fer les proves PCR de la resta de residents i treballadors. Ara ja podrem dir que tenim tota la residència valorada.

Els residents avui estan tots bé. No tenim cap malalt ni amb cap símptoma. Us hem trucat aquest matí a les famílies afectades que han fet proves PCR als seus familiars per informar com ha anat.

De moment seguim mantinguent les visites familiars, i us agraïm que moltes opteu per fer la visita des de la finestra i evitar entrar a la residència. Entre tots intentarem evitar el contacte al màxim possible!

Els residents i treballadors de la Residència Sant Roc estem tots bé fins avui. Voldríem que també ens féssin les proves PCR a tots, però de moment ens han dit que no és possible. Seguirem insistint. El que sí estem fent son proves PCR a tot el personal que s'incorpora de vacances o de baixes laborals, tant a la Residència Sant Roc com a la Residència Miramar.

Pel que fa les visites, seguim fent-les com habitualment portem fent. Us preguem que seguiu les indicacions del nostre personal per tal de complir amb el protocol establert.

 

03/09/2020

ULTIMA HORA: Ens han confirmat que demà al matí vindran a fer proves PCR a la resta de residents i personal. Així tindrem tota la residència amb les proves fetes.

Bon dia famílies! avui ens hem aixecat tots bé. Cap símptoma ni de residents ni de treballadors a les dues residències.

Per dinar avui amanida de temporada, fideuà amb all-i-oli i de postres fruita del temps.

02/09/2020

Famílies de la Residència Miramar, us hem enviat un sms explicant-vos que avui ens han comunicat que tenim un resident assimptomàtic però CÒVID-19 POSITIU. Ens ho han comunicat amb els resultats de les proves PCR fetes el darrer dilluns. Seguim amb els aïllaments segons protocol. Hem trucat personalment per telèfon a totes les families afectades. Seguim fent el monitoratge dels residents 2 vegades al dia. No tenim cap resident malalt ni amb cap símptoma. El nostre personal està bé, sense cap símptoma i fent el monitoratge 2 cops al dia.

En quan a les visites les podem seguir realitzant, ja que tenim la residència sectoritzada per zones. En el moment que ens indiquin, des de la Regió Sanitària que hem de modificar-les, us avisarem.

La resta de residents que no tenim aïllats segueixen a les unitats de convivència i fent les activitats pautades pels nostres professionals.

A la residència Sant Roc seguim bé. Parlant cada dia amb el nostre personal a l'inici de la jornada per recordar totes les instruccions i protocols que hem de seguir. Estant alerta de qualsevol símptoma dels nostres residents, seguint el monitoratge 2 vegades al dia.

Els residents estan tots bé, sense símptomes, i molt actius amb els horaris de cada unitat de convivència.

Estem preparant una línea telefònica per poder crear un grup de difusió de whatsapp i poder-nos comunicar de forma més directa amb vosaltres. No podrem mantindre una conversa de whatsapp per aquest canal, haureu de seguir trucant-nos per demanar-nos informació o qualsevol aclariment.

Quan ho tinguem enllestit us ho farem arribar per sol.licitar la vostra autorització.

31/08/2020

ULTIMA HORA: Han vingut aquest matí a fer les proves PCR als nous residents aïllats i als treballadors que han tingut contacte.

Famílies de la Residència Miramar: avui ja hem pogut desaïllar els residents que teníem aïllats aquests darrers 14 dies. Tots han sortit negatius. Molt bona noticia!!!! Enhorabona a tot l'equip de Miramar per la feina ben feta i treballar amb tots els protocols i instruccions que la residència té en funcionament i també per la correcte utilització del EPIS durant el seu treball i també la cura quan estan fora del centre. Però us hem de comunicar que una altra treballadora ens ha confirmat el positiu en PCR que li han fet al seu cap de referència. Tornem a procedir en el rastreig de contactes tant de residents com de treballadors i ja hem sol.licitat que els facin les proves PCR. A les famílies afectades les hem trucat personalment per comunicar-los la situació. Us seguim informant, i donem ànims a la nostra treballadora perquè superi el còvid el millor possible.

Famílies de la Residència Sant Roc: fins avui podem dir que ESTEM TOTS BÉ! residents i treballadors. Estem alerta de tot el que està passant al voltant nostre i per això extremem les precaucions.

Els residents estan tranquils, preparant-nos pel final de l'estiu i preparant noves activitats de cara la tardor. Estem més fresquets i s'agraeix aquest nou temps.

29/08/2020

Avui ens hem aixecat força més fresquets. Esperàvem que plogués més a Canet, però ha caigut poca pluja. Els residents s'han aixecat tots bé. Monitoriatges tant a treballadors com a residents de les dues residències fets i sense cap símptomatologia.

A la residència Miramar, seguim esperant els resultats dels segons PCR. Tant punt els tinguem us ho comunicarem personalment.

Per dinar avui tenim: empedrat de cigrons i bacallà a la mel. De postres fruita.

28/08/2020

Famílies de la Residència Miramar, acaben de fer la repetició dels PCR als residents que tenim aïllats. Ens han dit que trigaran uns dos dies en donar-nos els resultats. Esperem que surti tot bé.

D'altra banda ahir us varem enviar un sms a totes les famílies de Sant Roc i de Miramar perquè ens envieu l'autorització per adherir-vos al Projecte Branyas!!! us animem perquè és una bona oportunitat on podem veure uns resultats i sapiguer quin grau d'immunitat poden tenir els nostres residents. Animeu-vos i envieu-nos l'autorització a social@santrocmiramar.cat

Volem aprofitar per donar tot el nostre suport als companys de la Residència Guillem Mas i també del Centre Els Garrofers perquè estem al seu costat i dir-los que poden comptar amb nosaltres en tot moment. Ànims!!!

27/08/2020

Famílies, seguim estant tots bé!!!! Demà divendres vindran a repetir les proves PCR a tots els residents que tenim aïllats a la Residència Miramar. Per protocol Sanitat repeteix aquestes proves. Quan sapiguem els resultats, trucarem personalment a les famílies responsables per comunicar els resultats.

La resta de residents segueixen fent les seves activitats seguint el pla d'activació tant de fisio com de psicòleg i seguint l'horari de cada unitat de convivència.

A la residència Sant Roc també estem tots bé, seguint les activitats programades i els horaris de les unitats.

Ens sap greu les mesures preventives que apliquem en les visites familiars, però la prevenció és el que ens pot ajudar a estar una mica tranquils. Ho apliquem en totes les nostres actuacions. Esperem que les famílies ens pugueu entendre!

24/08/2020

AVUI podem dir que.....ESTEM TOTS BÉ!!! Residents i treballadors. Tant a la Residència Sant Roc com al Miramar.

Families, avui hem reiniciat les visites familiars a les residències. Estem molt contents de tornar-vos a veure, però a la vegada ens fa molt de respecte el risc de contagi que podem tenir degut a les vostres visites, per tant us demanem que seguiu les instruccions que els nostres professionals us indiquen a l'entrada del centre. La nostra voluntat és la de recuperar al màxim la normalitat dindre del nostre servei, però limitant el risc al màxim. Per aquest motiu en les visites al centre apliquem les màximes mesures de seguretat donada la vulnerabilitat dels nostres residents. Si creieu que podeu comunicar-vos igual amb el vostre familiar a través de la videotrucada i estalviar-vos la visita, limitarem entre tots els riscos. Si ho desitgeu, truqueu-nos per anul.lar-la si ja havieu demanat hora.

Avui la família del Sr.Silvestre i la Sra. Anna ens ha fet un detall que ens ha emocionat. Moltíssimes gràcies per pensar en nosaltres i dedicar-nos el vostre temps per agraïr la feina que fem diàriament amb molt de gust.

23/08/2020

Bon dia a tothom!!! Avui ens hem aixecat amb bones noticies tant per la residència Miramar com per la residència Sant Roc.

Totes les proves PCR que es van realitzar el divendres tant a residents com a personal han sortit NEGATIVES, això significa que no tenim cap contagi a la Residència Miramar. Igualment, per protocol seguim l'aïllament a les habitacions durant 14 dies dels residents que han estat en contacte. Hem trucat personalment a les famílies afectades per comunicar els resultats.

A la Residència Sant Roc....seguim estant TOTS BÉ, residents i personal (bones noticies!!!).

BON DIUMEGE i felicitats a totes les Roses.

22/08/2020

Families de la Residencia Miramar, avui ens hem aixecat tots bé. Amb el control de símptomes a tots els nostres residents i treballadors no hem detectat cap alerta. Aquesta tarda repetirem i seguim pendents de qualsevol canvi o malestar. Tambe estem pendents dels resultats de les proves PCR que varen fer ahir als residents i treballadors amb contacte amb la treballadora positiva. Desitgem que encara que sigui assimptomàtica estigui bé i superi el covid el més aviat possible.
Pel que fa a la residència Sant Roc estem TOTS BÉ, residents i personal.
Avui el director dels centres i la coordinadora han tornat a baixar a l‘Inici de la jornada de tots els torns per informar els treballadors perquè estiguin encara més alerta tant pels nostres residents com per ells mateixos, i han fet una petita formació sobre posar-se i treure’s els Epis i evitar l’autocontaminació.

21/08/2020

ÚLTIMA HORA RESIDÈNCIA MIRAMAR: Aquesta tarda vindran els tècnics del Cap de Canet a fer les proves PCR als residents i al personal del centre que han pogut tenir contacte amb aquesta treballadora.

Igualment procedirem a l'aïllament a les seves habitacions dels residents que hagin tingut contacte amb ella.

Us enviem un sms al telèfon del familiar responsable dels residents de la Residència Miramar perquè estigueu al corrent. Podeu trucar-nos a la residència en qualsevol moment si necessiteu cap aclariment o les actuacions que estem fent.

Les visites familiars que iniciem el dilluns dia 24 segueixen vigents, excepte les visites als residents que estan aïllats.

Famílies de la Residència Miramar, AVUI ens acaba de comunicar una treballadora que aquesta setmana li han fet una prova PCR i ha sortit positiva en covid19. Aquesta persona porta des del dia 14 d'agost (divendres passat) sense entrar a la residència, ja que estava aïllada per prevenció.

Una de les mesures preventives que apliquem al centre és fer el monitoratge dos vegades al dia tant a residents com al personal (amb aquest monitoriatge controlem els símptomes còvid que indica Sanitat). Durant aquests dies NO hem tingut cap incidència, però estem molt alerta de qualsevol símptoma que pugui sorgir per aïllar ràpidament.

Igualment hem sol.licitat a Sanitat que vinguin a fer proves PCR el més aviat possible per descartar cap contagi o possibles persones assimptomàtiques (residents o treballadors).

Us seguirem informant puntualment de l'evolució dels nostres centres.

20/08/2020

Bon dia families!!!! A dia d'avui ESTEM TOTS BÉ, RESIDENTS I TREBALLADORS!!! Respecte a les visites familiars hem de comunicar-vos que tenim noves instruccions, i que a part de l'explicació del llindar epidemiològic, el que regirà si podem rebre visites o no serà un comunicat setmanal que ens enviaran des de la Regió Sanitària de Girona on ens comunicaran l'estat de la nostra zona, així que podem estar preparats per obrir visites el proper dilluns, però en funció del comunicat haver-les de ajornar quan ens ho diguin. Seguim atents a totes les indicacions que ens enviin per fer-vos-ho sapiguer.

De moment els nostres residents estan distrets fent manualitats, bingos, pulseres pintades, deambulacions per les terrasses, pel.lícula setmanal, reminiscències....i tot una sèrie d'activitats que el nostre equip porta diàriament amb ells.

19/08/2020

Us comuniquem que a partir de dilluns ja tornem a reprendre les visites dels familiars als residents dels centres. Ens alegrem moltíssim!!!! Els nostres professionals es posaran en contacte amb vosaltres per reprendre les cites acordades. Us recordem les normes de les visites i que (seguint l'actualització de les indicacions de Catsalut) només podrà entrar 1 sola persona per visita. Recordeu que si la zona d'on prové la visita està en un llindar epidemiològic EPG superior a 75 no podrà accedir a la residència ni a l'espai destinat a les visites (veure explicació del dia 10 d'agost). Igualment si la nostra zona està amb un EPG superior a 75 haurem de tornar a ajornar les visites. Us informarem puntualment.

MESURES PREVENTIVES EN LES VISITES FAMILIARS:

1. Les visites seran concertades SEMPRE amb antel.lació, concretant dia i hora.

2. Es faran en un únic espai destinat per aquest ús amb porta d’entrada/sortida diferenciada entre visites i residents.

3. Podrà entrar màxim 1 familiar per resident durant màxim 30 minuts. No està permesa l’entrada a nen/es dins el centre. El familiar serà la mateix persona durant 10 dies.

4. A l’entrada, el visitant haurà de:

                -portar la mascareta posada en tot moment

                -desinfectar sola de sabates

                -fer higiène de mans

                - signar la Declaració Responsable

                -prendre i anotar la temperatura (si aquesta és igual o superior a 37º no està permesa l’entrada)

                -registrar-se al llibre de visites del centre

                -accedir a l’espai destinat indicat i senyalitzat per a les visites

                -complir les mesures indicades pels professionals i pels cartells exposats

                -mantindre una distància mínima de seguretat de 1,5m entre persones.

5. A la sortida, la visita ha de tornar a fer higiène de mans abans de sortir de la residència

6. Les persones de risc no poden accedir al centre sota cap concepte.

7. No es pot accedir al centre si la visita presenta algun signe o símptoma compatible amb la covid19.

8. Recomanem que les persones que hagin participat en espais o activitats amb major risc de contagi (celebracions, espais d’oci...) posposin la visita a partir dels 10 dies següents. Han de trucar al centre amb antelació per avisar-nos.

9. No es permet la visita de residents amb covid19 confirmada, probable o sospita, excepte en casos de final de vida.

10. Durant la visita no es pot sortir de l’espai indicat per a la visita.

11. S’atendrà les instruccions del personal del centre en tot moment.

12. No es poden intercanviar objectes o aliments que no estigui desinfectat i sempre sota la supervisió del personal.

18/08/2020

AGRAÏM A LA FAMILIA DE LA SRA. PILAR PRUNA QUE ENS HA PORTAT UNES GALETES DE MANTEGA BONÍSSIMES PER A TOT EL PERSONAL DE LA RESIDÈNCIA.

14/08/2020

Com ja sabeu, les visites familiars a les residències estan restringides per prevenció des de fa unes setmanes. Veient la bona evolució en la corba de risc segurament les podrem tornar a activar en poc temps. Us ho comunicarem tant punt les tornem a iniciar.

Mentrestant podeu veure unes fotografies d'algunes visites que....encara que sigui a la distància i sense entrar al centre....han pogut gaudir d'una estoneta amb els familiars. Ens alegrem molt poder ajudar d'alguna manera a que aquesta situació es normalitzi i gaudir d'aquests petits moments.

13/08/2020

AGRAÏM ELS 100 LITRES DE GEL HIDROALCOHÒLIC QUE ENS HA TORNAT A PORTAR LA FAMILIA DEL SR. RAMIREZ. GRACIES!!!

Bon dia famílies i tutors! Aquest matí hem vist que hi ha hagut un contagi en una residència de Mataró, i que tots ells eren assimptomàtics. Ens sap molt de greu per ells i esperem que tot els vagi bé!

Nosaltres ESTEM TOTS BÉ, RESIDENTS I PERSONAL fins avui! Estem seguint tots els protocols que ens indiquen, tenim la residència sectoritzada per zones i unitats de convivència. Tenim preparades les zones d'aïllament. Que les ocupem amb els residents de nous ingressos i els residents que presenten algun símptoma. El nostre personal va amb els EPIS indicats a cada zona, sobretot els de la zona groga.

Demanem constantment a sanitat que ens repeteixin la prova PCR a tots els residents i a tot el personal tant de la residència Miramar com de la residència Sant Roc, abans de tenir cap ensurt......però de moment no som prioritaris perquè no tenim cap persona contagiada. Seguim insistint!

D'altra banda, comentar-vos que els residents segueixen molt bé a les seves unitats de convivència. Estan molt tranquils i contents de poder compartir les seves hores amb altres companys i amb nosaltres, encara que entenem que els que poden voldríen sortir, però és un risc massa gran per tal d'evitar tots aquests contagis que estem veient al nostre voltant. Esperem que aviat puguem superar tota aquesta situació. Famílies...... us trobem a faltar!

10/08/2020

Us informem que la Generalitat ha establert un llindar epidemiològic per prendre decisions de limitació de visites i ingressos a les residències de gent gran.Aquest llindar epidemiològic, amb l’acord de la Secretaria de Salut Pública, que serà l’òrgan que delimiti l’àmbit territorial d’aquestes mesures, (municipi o comarca), proposem que sigui la Tendència del Risc de Rebrot (EPG). Aquesta tendència consta de dos factors, una la Incidència acumulada els últims 14 dies (IA14) i l’altre la taxa de reproducció efectiva (Rt). Quan la IA14 superi els 50 casos/100.000 habitants i/o el Rt sigui superior a 1,5, el Risc de Rebrot d’aquell territori serà alt i amb risc de contagis provinents de la comunitat. La proposta per tant seria que amb un EPG superior a 75, en les residències i centres de dia d’aquell territori, quedin restringides les visites i els ingressos i les activitats de persones de la comunitat.
Aquestes mesures no afectarien als ingressos que provinguin d’altres centres sanitaris (Hospitalaris o d’Atenció Intermèdia) o bé que siguin considerats com una urgència social. També Es podran permetre les visites en casos d’urgència o necessitat justificada, tot preservant el dret d’acompanyament al final de la vida, i sempre amb les mesures de protecció recomanades.
L’iEPG ens mostra de forma setmanal l’evolució del Risc de Rebrot a cada territori i a més està publicada i es pot consultar a la web: https://dadescovid.cat
Aquest llindar epidemiològic ens ha de permetre limitar la permeabilitat de les residències al coronavirus SARS-CoV-2 en els territoris en els que la evolució epidèmica comenci a empitjorar. Hem de tenir en compte que una persona que ve de la comunitat, en aquests territoris, tindria un risc massa elevat ser portador del virus i per tant introduir-ho dins les residències.

Amb l’establiment d’aquest llindar epidemiològic podrem prendre mesures de limitació de les visites i ingressos quan empitjori, però al mateix temps, també ens permetrà eliminar aquestes mesures de limitació quan l’indicador millori, i l’iEPG es situi per sota de 75

07/08/2020

Famílies......us trobem a faltar!!! aquesta situació no ens agrada gens però hem de ser estrictes amb totes les mesures de prevenció per tal d'evitar el màxim el risc d'entrada del virus.

Us volem comunicar que a dia d'avui ESTEM TOTS BÉ!!!! no tenim cap sospitós ni cap contagi. Davant qualsevol símptoma actuem aïllant immediatament i controlant els contactes. Estem controlant constantment totes les nostres actuacions, ja que a l'exterior estan havent molts rebrots i moltes persones assimptomàtiques i a les residències estem en estat d'alerta per qualsevol ensurt que poguem tenir. No tingueu cap dubte que davant el primer problema us ho comunicarem com sempre hem fet, tant per la nostra web com per un sms al mòbil del familiar responsable. Si teniu qualsevol dubte, truqueu-nos directament i parleu amb nostaltres tot el que necesiteu.

04/08/2020

Benvolgudes famílies i tutors, davant la situació epidemiològica a la regió metropolitana de Barcelona i amb la qual les nostres families tenen un vincle molt estret, ens sap molt de greu prendre aquestes decicions però ens veiem en la necessitat de protegir els nostres residents i aplaçar les visites dels familiars/tutors fins veure l'evolució epidemiològica. Us anirem informant del procediment que seguirem tant punt tinguem les dades de risc més baixes. Mentrestant seguim fent les comunicacions amb les trucades, les videotrucades als nostres residents.

31/07/2020

Bon dia famílies! Estem a últim dia de mes, i ja s'ha passat un altres més ràpid encara. Avui toca bingo a unes unitats del centre. A les residències estem tots bé. Tenim 4 pesones aïllades al Sant Roc, 2 que van iniciar amb temperatura però que avui ja no ténen símptomes i ha sortit PRC negatiu, i 2 ingressos que els mantenim aïllats els 10 dies corresponents (els ingressos sempre venen amb PCR negatiu). A la residència Miramar tenim 2 persones aïllades, una encara té algun símptoma. El resultat del PCR que va fer els sanitaris del Cap de Canet també ha sortit negatiu. L'altra persona és un ingrés que mantenim els 10 dies d'aïllament.

La resta de residents estan a les unitats de convivència, compartint activitats controlades pels nostres tècnics i per les gerocultores de cada espai.

27/07/2020

Benvolgudes famílies, durant aquestes dies la rutina a les nostres residències és l'habitual. Els residents estan tots bé! Encara falta algun treballador per estar amb nosaltes, però juntament amb els que tenim de vacances, esperem que aviat ja tornem a estar tots junts. Ja ens hem acostumat  a les Unitats de Conviència i a totes les mesures que hem près per tal de previndre un rebrot de coronavirus. Cada unitat està sectoritzada i delimitada amb cintes vermelles que identifiquen cada espai. Tant a l'entrar com al sortir de cada espai els residents i els treballadors ens posem gel higienitzant. Tenim els serveis que utilitzem també delimitats per cada unitat de conviència, i es desinfecten abans i després del seu ús. Igual que els ascensors, també hi han unes instruccions de com pujar i baixar i la neteja i desinfecció d'aquests, al igual que l'aforament limitat. Els/les treballadores porten sempre les mascaretes posades. Prenem mesures per detectar símptomes tant a residents com a treballadors/es dos cops al dia. La gerocultora o gerocultor de referència de cada unitat està pendent en tot moment dels residents i davant qualsevol dubte avisa l'infermera del centre i procedim a l'aïllament immediat sota supervisió de l'equip sanitari del centre.

Aquest migdia ha sortit pel TN la noticia sobre el Projecte Branyas al qual les nostres residències estan adscrits.

El projecte Branyas és una iniciativa conjunta del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) i la Farmàcia de Dalt.

Podeu llegir més informació a: www.proyectobranyas.com

17/07/2020

A partir d'avui hem adoptat més mesures de protecció pels nostres residents. Degut als rebrots que han sorgit a Barcelona i la seva àrea metropolitana, i que una gran part dels nostres residents i les seves famílies pertanyen a aquesta àrea, ens veiem en la obligació d'anul.lar provisionalment les visites programades durant els propers 15 dies.

15/07/2020

SANT ROC I MIRAMAR: Per tal de protegir les persones usuaries de residències, el Govern ha decidit que a partir de dijous dia 16 de juliol, es suspendran les sortides dels residents a l’exterior, les de curta durada, les de caps de setmana i les inferiors a tres setmanes.

Com a norma general només s’autoritzaran les sortides superiors a tres setmanes, que a la tornada requeriran de l’aplicació de mesures de protecció com si es tractés d’un nou ingrés (PCR i aïllament de 10 dies

09/07/2020

MIRAMAR: Aquest matí han vingut a fer una desinfecció integral de totes les instal.lacions de la Residència Miramar.

SANT ROC: Han vingut les famílies que tenien hora concertada per a visitar els residents. Han seguit totes les mesures preventives que els hem explicat i hem signat els documents d'autoresponsabilitat. Estem molt contents de rebre les visites de les famílies a la Residència Sant Roc. Poc a poc va tornant tot a la normalitat. Recordem que l'aforament màxim de cada visita son 3 persones (2 familiars i 1 resident).

Per concertar hores us heu de posar en contacte amb la Treballadora Social. Si teniu cap dubte sobre les visites truqueu-nos.

08/07/2020

SANT ROC: Aquest matí han vingut a fer una desinfecció integral de totes les instal.lacions de la Residència Sant Roc. Primer de tot han fet les instal.lacions que estan buides i preparades per fer la desinfecció i on posteriorment (deixant el temps recomanat perquè el producte faci la desinfecció) estaran els residents, i un cop estiguin les habitacions buides i netes, procediran a fer la desinfecció de totes les habitacions i resta d'espais de la residència.

02/07/2020

Benvolgudes famílies de les residències Sant Roc i  Miramar de Canet, us comuniquem que ha arribat el moment de tornar a la normalitat a la nostra web i deixar d’escriure el nostre “diari de confinament” que portem fent durant tota aquesta situació de covid19, i ara ja que els centres estan reconegudes com a residències verdes. El deixem ja que l’estat d’alarma s’ha acabat i en principi a les residències tot funciona amb relativa normalitat com us hem anat explicant dia rere dia. Continuarem informant puntualment les noticies pel diari, per les circulars que pengem a la web i pels altres apartats web que podeu consultar, i com sempre les comunicacions importants seguim comunicant-les per SMS i/o per email, a les persones de referència, sobre aquells temes que siguin de vital importància i que puguin repercutir en el bon funcionament del centre. Desitgem que aquesta informació complementaria i diària, us hagi servit per clarificar-vos una mica més sobre tots els canvis i nous protocols que us hem anat comunicant amb tanta celeritat durant tots aquest mesos.  Gràcies pel vostre recolzament!

Rebeu una cordial salutació de tot l’equip. 

01/07/2020

SANT ROC: Bon dia famílies, avui us hem enviat un SMS notificant que ja som Residència Verda i això significa que la setmana vinent podrem iniciar les visites al centre però sempre amb cita prèvia i respectant les indicacions i les mesures preventives d’obligat compliment que us farem signar a l’entrada el dia de la visita.  En breu us informarem de les directrius que seguirem per a programar la cita prèvia.  Les videotrucades no falten als salons i les activitats lúdiques tampoc. Avui per dinar hem tingut amanida alemanya, rodó de porc i poma al forn.

MIRAMAR: El matí l’hem passat treballant de forma individual a través de fitxes cognitives. També hem fet estimulació auditiva i visual jugant al bingo. Algun grup de residents de la mateixa unitat de convivència s’ha animat a fer un concurs de dominó. I continuem sense parar amb les videotrucades i les visites presencials.

MESURES PREVENTIVES EN LES VISITES FAMILIARS (represa de la normalitat en l'àmbit residencial):

1. Les visites seran concertades SEMPRE amb antel.lació, concretant dia i hora.

2. Es faran en un únic espai destinat per aquest ús amb porta d’entrada/sortida diferenciada entre visites i residents.

3. Podrà entrar màxim 2 familiars per resident durant màxim 30 minuts. No està permesa l’entrada a nen/es dins el centre. El familiar serà la mateix persona durant 10 dies.

4. A l’entrada, el visitant haurà de:

                -portar la mascareta posada en tot moment

                -desinfectar sola de sabates

                -fer higiène de mans

                - signar la Declaració Responsable i haurà d’anotar-se al llibre de visites.

                -prendre i anotar la temperatura (si aquesta és igual o superior a 37º no està permesa l’entrada)

                -registrar-se al llibre de visites del centre

                -accedir a l’espai destinat indicat i senyalitzat per a les visites

                -complir les mesures indicades pels professionals i pels cartells exposats

                -mantindre una distància mínima de seguretat de 1,5m entre persones

5. A la sortida, la visita ha de tornar a fer higiène de mans abans de sortir de la residència

6. Les persones de risc no poden accedir al centre sota cap concepte.

7. No es pot accedir al centre si la visita presenta algun signe o símptoma compatible amb la covid19.

8. Recomanem que les persones que hagin participat en espais o activitats amb major risc de contagi (celebracions, espais d’oci...) posposin la visita a partir dels 10 dies següents. Han de trucar al centre amb antelació per avisar-nos.

9. No es permet la visita de residents amb covid19 confirmada, probable o sospita, excepte en casos de final de vida.

10. Durant la visita no es pot sortir de l’espai indicat per a la visita.

11. S’atendrà les instruccions del personal del centre en tot moment.

12. No es poden intercanviar objectes o aliments que no estigui desinfectat i sempre sota la supervisió del personal.

30/06/2020

SANT ROC: Bon dia, ahir dilluns 29 de juny que era Sant Pere, a Canet de Mar, va ser festa. El dia va ser tranquil i tot i que els tècnics varen tenir festa, l’equip d’auxiliars del centre van fer com cada dia, l’atenció directa i les activitats lúdiques perquè els nostres residents s’entretinguessin. També varem tenir videotrucades i amb elles moltes alegries. Avui dimarts 30, últim dia del mes, la calma regna al Sant Roc i els nostres residents ja estan totalment integrats a les noves rutines postcovid. Avui per dinar hem tingut amanida de llacets amb cranc i pinya i hamburguesa de pollastre amb ceba.  

MIRAMAR: Bon dia famílies de Miramar, som conscients que el protocol de visites és molt sever amb la normativa, sobretot pel que fa a aquelles famílies que tenen residents a la unitat de psicogeriatria i moltes vegades l’única comunicació que poden mantenir és a través de les abraçades, d’agafar-se la mà entre d’altres, de tot això en som conscients però demanem pel bé de tots, molta paciència perquè tot això passarà i podrem tornar a compartir el contacte amb els nostres familiars com fèiem abans.  Aquesta tarda celebrem els aniversaris de tots els residents que han fet anys aquest mes amb música i ball.

28/06/2020

Diumenge molt tranquil a les residències!

És estiu i es nota perquè podem gaudir de les vistes que tenim directament a la platja i veure com els amics, les famílies i el jovent gaudeix del mar.

Us volem agraïr a totes les famílies els detalls que ens porteu, tant pel vostre familiar com per la resta de l’equip que treballem als centres. Els pastissos, bombons, coques…..ens encanten, però us recordem que estem obligats a tenir una traçabilitat dels aliments, i ens sap molt de greu no poder acceptar un pastís o un detall que porteu fet de casa. Si podeu demostra-ho a través d’un tiquet d’un establiment no hi haurà cap problema.

Bon diumenge a tothom!!!

27/06/2020

SANT ROC: Bon dia famílies del Sant Roc , volíem dir-vos que ja ho estem preparant tot per començar ben aviat a obrir les portes a les visites, sabem que en teniu moltes ganes i que l’espera s’està fent molt llarga.  En quan ens donin el vist i plau us ho comunicarem immediatament.  Avui dissabte 27 de juny, el dia està sent ben tranquil, i a cada unitat de convivència s’han fet diferents activitats dirigides; bingo, pintura, joc de dominó, cartes ... i per dinar hem tingut ensaladilla russa, bacallà al forn amb samfaina i fruita del temps.

MIRAMAR: I a Miramar continuem amb les visites presencials que tant il·lusionen als residents, i també amb les videotrucades. També hem aprofitat per fer activitats lúdiques que ens fan passar el matí volant i per dinar hem menjat ensaladilla russa, bacallà al forn amb samfaina i fruita del temps.

26/06/2020

​​​​​​SANT ROC: Bon dia famílies, avui divendres 26 de juny, a la Residència Sant Roc, estem contents perquè podem gaudir de les terrasses i del sol d’estiu. L’adaptació a les unitats de convivència està sent molt positiva, i ens permet atendre als nostres residents de forma més personalitzada, i ells també ho perceben i estan més tranquils.  Avui per dinar hem menjat amandina de llenties, que porta molt de ferro, botifarra amb patates i poma al forn.

MIRAMAR: Els jocs d’estimulació cognitiva, s’han convertit en un hàbit diari pels residents de Miramar, veiem molt bons resultats i per aquests motiu és una eina de treball que no deixem d’utilitzar, i actualment l’estem potenciant al màxim.  Continuem  amb les trucades i les visites presencials. El servei de fisioteràpia ha treballat molt la part de mobilitat psicomotriu tant individualment com en grup. Aquesta tarda veurem la pel·lícula del “Padre Manolo”, un film de l’any 1967 on el protagonista és l’actor Manolo Escobar, que tant els hi agrada als nostres residents.

25/06/2020

SANT ROC: Bon dia famílies del Sant Roc, avui dia 25 de juny, tenim una gran noticia, i és que a la RESIDÈNCIA SANT ROC DE CANET ja l’ han certificat com a RESIDÈNCIA VERDA, i estem molt contents, la veritat.

Sabem perfectament les ganes que teniu de venir a visitar als vostres familiars, són molts mesos sense veure’ls, i és molt dur no poder estar al seu costat, només us demanem una mica més de paciència, perquè obrirem en breu les visites a les famílies; i us ho comunicarem via SMS i també a través d’una trucada telefònica; i en aquesta trucada us recordarem les indicacions i les mesures preventives d’obligat compliment per a realitzar les visites.  Som  conscients de que són molt estrictes i severes, però entendreu perfectament que després del que hem viscut, no podem baixar la guàrdia.

Avui hem dinat amanida complerta i arròs a la milanesa.

MIRAMAR: A la residència Miramar el matí  del dijous 25 de juny l’hem combinat amb tallers de psicoestimulació cognitiva, dirigits pel servei de piscologia,  i amb jocs lúdics.  No hem parat tampoc amb les videotrucades i les visites presencials.

Si que recordem a totes les famílies la importància de respectar les indicacions i les mesures preventives per evitar un nou brot de contagis als centres. Hem de ser tots molt conscients de la responsabilitat que tenim envers la gent més vulnerable i respectar el màxim les indicacions  que se’ns donen, encara que les emocions a vegades ens portin a voler actuar en contra del que se’ns indica, per nosaltres també és molt dur haver de prendre aquestes mesures tan dràstiques.

Avui per dinar hem tingut amanida complerta i arròs a la milanesa.

24/06/2020

Feliç Sant Joan a tothom!!!! amb aquest dia tant bonic que fa hem pogut gaudir de les nostres terrasses i també veure la gent que està a la platja i que fa exercici al passeig de mar.

Els nostres residents estan bé, cada vegada més adaptats a les seves unitats de convivència, que potser agraïm aquests nous espais perquè és una forma diferent de estar en un grup de persones que potser abans no haguéssim estat. També el funcionament és individual per cada unitat, això fa que també els gerocultors siguin habituals a cada unitat i establir un lligam més íntim amb cadascú dels membres de la unitat.

Per dinar hem menjat amanida de pasta amb salsa rosa i cues de rap a la bizcaina. Boníssim!!!!

23/06/2020

AGRAÏM LA COCA DE ST.JOAN BONÍSSIMA QUE ENS HA PORTAT LA FAMILIA DE LA SRA. PELÁEZ PER TOT EL PERSONAL. GRACIES!!!

SANT ROC: Bon dia famílies, avui dia 23 de juny al Sant Roc continuem amb les videotrucades, amb les activitats de pintura als salons.. Avui per dinar hem tingut “gazpacho amb picatostes” i pernilets de pollastre a l’allada amb patates chips. I després de sopar beurem cava i menjarem coca de Sant Joan per celebrar la revetlla de St.Joan.

MIRAMAR: Avui dia 23 de juny, continuem amb les visites al centre i les videotrucades. El servei de psicologia ha treballat tot el matí individualment amb alguns dels nostres residents, a través de fitxes cognitives personalitzades. Aquesta tarda celebrem la revetlla de Sant Joan amb jocs de cançons, d’ahir, d’avui i de sempre, i menjarem coca i brindarem amb cava per un millor estiu. També hem enginyat una coca de Sant Joan , de cartolina, creada col·lectivament per tots els residents, ja que cada unitat de convivència ha dibuixat i retallat un ingredient de la decoració de la coca, i entre tots farem que la coca de cartolina quedi ben farcida i que guarneixi el saló gran de Miramar.  

22/06/2020

SANT ROC: Per fi avui dilluns 22 de juny ja tenim a tots els nostres residents del Sant Roc, a baix als seus salons pertinents, molt contents i amb moltes ganes d’oblidar plegats tot el que  hem passat; per això intentem treballar l’estimulació cognitiva i el reforç positiu per refer-nos poc a poc del que hem viscut, amb moltes ganes i il·lusió. L’exercici físic, l’exercici mental, tornar a les rutines diàries, xerrar amb la resta de companys de taula o d’unitat de convivència ... també els ajuda a tornar a la normalitat i a la quotidianitat que tan demanaven. Avui hem dinat empedrat de mongeta blanca i mandonguilles amb salsa de tomàquet i ceba i fruita de temporada.

MIRAMAR: Bon dia famílies, avui dilluns 22 de juny, a Miramar seguim amb les visites familiars amb cita prèvia, amb les videotrucades també a les famílies però sempre, sense deixar de banda les activitats diàries del centre, que avui hem dinamitzat  amb un taller de pintura i per la tarda amb el gran bingo grupal. Per dinar hem tingut empedrat de mongeta blanca, mandonguilles amb salsa i fruita del temps.

21/06/2020

SANT ROC: Avui diumenge 21 de juny.....solstici d'estiu també a les residències. Estem preparats per obrir demà al matí les dues noves unitats de convivència a la Residència Sant Roc. Tot a punt! Ja no ens quedarà cap resident aïllat a les habitacions. Igualment encara no podem rebre visites. Tant punt ens ho autoritzin us ho comunicarem per donar-vos cita prèvia tot seguint les indicacions que ens marca la normativa del Departament de Salut.

MIRAMAR: A la residència Miramar també ha arrivat l'estiu. Amb aquest bon dia hem aprofitat per sortit a la terrassa una estoneta. Tots al seu espai, ja que està delimitat per cada unitat de convivència. A la tarda hem estat més tranquils fent activitats amb les gerocultores de cada unitat. Bon diumenge i bon solstici d'estiu a tothom!!!

20/06/2020

SANT ROC: A la residència Sant Roc hem passat el matí fent les activitats amb les nostres gerocultores. Cadascú a la seva unitat de convivència, igual que els professionals que cadascú té assignada una unitat. De moment ens estem adaptant molt i molt bé i estem més tranquils que els primers dies, doncs ja sabem el funcionament i el ritme de cada unitat.

MIRAMAR: Avui a la Residència Miramar hem continuat amb les visites dels familiars dels nostres residents que teníem programades i les vídeo trucades. Dóna goig poder gaudir d’aquests moments tan emotius i plens d’alegria pel retrobament. Altra vegada, com mostra d’agraïment a la nostra feina, moltes famílies ens han portat dolços carregats de molts d’ànims i força. Gràcies família Sr. Mariano Baños pel munt de magdalenes, les perrunillas de la família de la Sra. Natàlia i els bombons de la família del Sr. Antonio Ibañez. Moltes moltes gràcies.

Tots els nostres residents han passat un dia molt tranquil i entretingut. Durant tot el dia, hem realitzat jocs de taula, puzzles, i campionats de dominó. Bon cap de setmana!

19/06/2020

SANT ROC: Bon dia de divendres famílies, us volem explicar que estem acabant de perfilar les compatibilitats entre companys d’habitació, i estem parlant amb ells per veure si estan contents amb els canvis que es van fer en el seu dia o prefereixen una altra alternativa, ja que després seran les habitacions definitives. També estem netejant, desinfectant, sectoritzant i preparant les unitats de convivència A-4 i A-5 i que estigui tot a punt pel dilluns dia 22 de juny. De moment, avui per avui les visites de les famílies encara no es poden fer, però en breu rebreu noves noticies. Hem dinat macarrons a la napolitana i hamburguesa mixta amb ceba i xampinyons.

MIRAMAR: Avui a la Residència Miramar hem tornat a viure un dia molt emotiu i ple d’alegria,  ja que els nostres residents han rebut visites de nous familiars, als que no veien feia molt temps. Tots ells han respectat les normes de prevenció i seguretat pel bé d’ells. Des d’aquí agraïm la vostra col·laboració en totes les nostres instruccions, és molt important com ja vàrem dir, poder seguir informant que tot està bé.

També volem donar les gràcies  a totes aquelles famílies que com a mostra d’agraïment ens han portat dolços per alegrar-nos els dies, les mostres han sigut durant tota la setmana i ens ha fet molta il·lusió rebre-les. Ho farem arribar a tot l’equip de treballadors del centre al vostre nom. Gràcies família Sra. Adela Sevilla, gràcies família Sra. Pepita Matas, gràcies família Sr. Moisés Amaro i Sra. Bernardina López.

Recordeu que per visitar al vostre familiar heu de posar-vos en contacte amb el centre per concertar dia i hora de visita, en els propers dies podeu preguntar per la nostra animadora, l’Ester.  

Pel que fa al dia, l’hem passat molt bé, fent activitats d’estimulació i lúdiques i per les tardes la nostra fisioterapeuta ha realitzat movilitzacions i deambulacions assistides en les diferents unitats de convivència. Cal valorar l’esforç que fan tots els residents i la seva participació en les activitats.

18/06/2020

SANT ROC: Avui dia 18 de juny finalment ens han comunicat que no tenim cap resident positiu! Una altre bona noticia que us hem de donar és que el dilluns dia 22 de Juny ja desaïllarem a tots els residents de la 4ª i la 5ª planta de l’edifici A, dues unitats de convivència més que estaran ubicades a l’antic menjador de residents. També hem donat la benvinguda a l’últim resident que teníem al CSS la República amb música i festa per celebrar que ja han tornat tots a casa. Veureu també, que heu rebut una carta de la direcció per email, i ja serà segurament l’última que enviem, doncs en breu tornarem a ser una residència verda i això significarà que estarem dins una “nova normalitat”. Avui per dinar hem tingut menú de dijous; amanida catalana i paella per llepar-se els dits.

MIRAMAR: Dijous a la Residència Miramar… i molt contents per les bones notícies que ens estan arribant dels òrgans competents. Ara més que mai, necessitem la vostra col·laboració per poder seguint informant de que tot està bé. Així doncs, tot i que sembla que els familiars que no pertanyen a la regió sanitària de Girona ja poden visitar els seus familiars residents , informem, per la protecció de tots els nostres , que les VISITIES SON AMB CITA PRÈVIA i seguint les normes establertes per a que siguin segures i així evitar al màxim els factors de risc. Informem que les visites són d’una durada de 30 minuts, un sol familiar i mantenint la distància de seguretat de 2 metres. No poden venir nens/es. Es recomana des de Catsalut , i així ho estem fent des de que vàrem començar amb les visites , que el primer familiar que visita al resident sigui el mateix durant dues setmanes consecutives i així evitar el màxim l’exposició a contraure el COVID-19. Un cop entreu al centre, ja us anirem fent les indicacions pertinents. Mireu l'apartat Circulars de la nostra web on posa les mesures preventives en les visites familiars.

Avui durant el matí, hem fet moltes activitats d’animació i per la tarda, les de psicomotricitat. Per dinar, amanida variada i paella d’arròs, de postres plàtan. Esperem veure-us ben aviat!

17/06/2020

SANT ROC: Avui dimecres dia 17 de juny, tenim bones noticies, i és que tenim pocs residents positius i estem molt contents, tot i que no baixem la guàrdia alhora de protegir-nos i d’interaccionar amb els nostres residents. Si tot va bé, el dilluns de la setmana vinent, el 22 de juny ja baixaran els residents que viuen a la 4ª planta de l’edifici A, per tant ja tindrem una nova unitat de convivència. El menú de migdia d’avui tenia de primer coliflor al ajorriero, de segon estofat de vedella i de postres poma al forn.

MIRAMAR: A la Residència Miramar hem passat el dimecres molt entretinguts, després d’esmorzar hem posat música i hem ballat una mica, després hem fet el bingo grupal.  Durant el matí també hem rebut les visites d’aquells familiars que tenien cita concertada i hem gaudit una estona de records i vivències d’aquests. Per dinar, menestra de verdures i estofat de vedella, de postre poma al forn . Per la tarda, hem continuat amb les visites i les vídeo trucades i hem projectat la pel·lícula “Préstamela esta noche” de Manolo Escobar. Encara hem tingut temps de realizar algunes activitats de psicomotricitat amb la fisioterapeuta. Desitjem que acabeu de passar un bon dia!

16/06/2020

SANT ROC: De moment l’última setmana de primavera no està fent gaire bon temps, diuen els meteoròlegs que a partir de la setmana vinent, que ja passem a l’estiu, pujaran les temperatures uns quants graus cap amunt, així que aviat arriba la calor; i parlant de calor, les famílies que vulgueu us podeu apropar al centre a portar la roba d’estiu al vostre familiar, ho podeu fer, sabent que una recepcionista sortirà a recollir el paquet que porteu, perquè de moment no podem obrir les portes a les visites, tot i que esperem que ja estiguin al caure i ben aviat puguem començar. Els nostres residents desconfinats avui han estat millor que ahir. Ja saben què poden fer i com fer-ho. Poc a poc ens anem habituant tots junts. Avui per dinar hem menjat amanida de llenties, salsitxes amb ceba i fruita del temps.

MIRAMAR: Avui dimarts a la Residència Miramar hem començat el dia amb música i activitats on hem fet moltes manualitats i jocs d’estimulació cognitiva, i tot i que el sol avui no ens ha acompanyat seguim molt bé i molt contents. Per dinar, llenties estofades, salsitxes al forn amb ceba i plàtan de postre. Per la tarda, seguim amb les activitats de psicomotricitat i deambulacions per les diferents unitats de convivència. Com ja sabeu, durant el dia hem seguit atenent les visites dels familiars i les vídeo trucades.

15/06/2020

SANT ROC: Bon dia famílies!!!! A primera hora del matí han vingut a fer els PCR pendents. Quan tinguem els resultats us trucarem personalment. Avui els salons de la residència Sant Roc ja han cobrat de nou vida, estem molt contents, perquè veiem als nostres residents que també ho estan i això ens fa estar molt feliços. Ja tenim desconfinades les unitats de convivència A1, A2 i A3, i les B1 i B2 que són els residents que viuen a la unitat de psicogeriatria. Les activitats d’animació i entreteniment no han parat en tot el dia, i les ganes de tornar a la normalitat està fent que tots, residents i treballadors, hi posem molt de la nostra part. Hem marcat els espais i dividit els espais interiors i les terrasses, també en unitats de convivència perquè puguem gaudir de l’espai exterior que tenim, ara que fa bon temps. Avui hem dinat amanida campera de patata, pollastre a la pepitoria i fruita del temps.

MIRAMAR: Comencem la setmana a la Residència Miramar recarregats de força i energia. Durant el matí hem rebut les vsites dels familiars que tenien cita prèvia concertada i hem fet activitats en les diferents unitats de convivència. També un bingo grupal. Per dinar, col-i-flor a l’ajoarriero, pollastre a la pepitòria i melò de postres. Per la tarda, fem activitats de psicomotricitat amb la fisioterpeuta i hem seguit amb activitats de manualitats ambientades amb la revetlla i el dia de Sant Joan. Pel que fa a les visites dels familiars fora de la regió sanitària de Girona, estem pendents de les notícies que van donant els òrgans competents, tot i que recordeu que una vegada s’unifiquin les regions sanitàries s’hauran de seguir fent les visites amb cità prèvia i sota la gestió del centre. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

14/06/2020

SANT ROC: Bon dia a tothom! A la residència Sant Roc ja tenim preparades les unitats de convivència per demà dilluns. També estem aprofitant per fer tasques de manteniment a altres espais que fins avui han estat buits, perquè quan els tornem a utilitzar estiguin a punt. El nostre equip de manteniment no para!!!

Demà al matí ens han dit que vindran a repetir els PCR pendents. Us trucarem personalment quan sapiguem els resultats.

MIRAMAR: A la residència Miramar avui diumenge seguim amb les activitats programades.

Per dinar canelons i cues de rap......per llepar-se els dits!

13/06/2020

SANT ROC: Bon dia famílies, tot i que aquesta nit ha caigut una bona tempesta a la localitat de Canet, el matí s’ha aixecat amb un sol radiant. Avui hem fet les videotrucades dels residents que conviuen a la unitat de psicogeriatria, i les famílies ens felicitaven perquè els veien molt bé. La veritat és que s’ha de dir que sou un estímul vital per a ells, i és nota en el seu estat anímic posterior . Avui per dinar hem menjat amanida d’arròs i pollastre al curry amb verdures, la eritat és que ha estat tot un èxit aquest menú. Recordeu que el proper dilluns dia 15 de juny fem la desescalada de tots els residents que conviuen a la 2ª i a la 3ª planta de l’edifici A. Ja ho tenim tot preparat, delimitat per espais i decorat, perquè se sentin còmodes i agust als salons. Bon cap de setmana a tots.

MIRAMAR: Avui a Miramar hem estat fent videotrucades, i hem continuat amb les activitats d’animació per grups de convivència,  però les hem fet a la terrassa i amb l’animadora per aprofitar el sol de primavera que tant ens agrada i ens reconforta. Hem dinat amanida d’arròs i pollastre al curry amb verdures.

12/06/2020

SANT ROC: Avui divendres 12 de juny,  el temps ens acompanya, fa un dia radiant i la direcció i el personal del Sant Roc ha aprofitat per fer unes fotos als balcons de les habitacions, amb alguns residents, per agraïr el suport que hem rebut de tothom en aquests moments tan difícils. Ja comptàvem amb unes vistes magnífiques, per fer les fotos, però ho hem complementat amb diferents varietats de globus per donar-li més animació, la veritat és que tots plegats ho hem passat molt bé. Gràcies de tot cor per confiar en nosaltres. També continua el servei de perruqueria posant-se al dia amb els nostres usuaris i no deixem de fer videotrucades que tant animen als nostres residents i també a les famílies. Avui per dinar hem tingut amanida de patata amb tonyina i maionesa, magret de porc rustit amb bolets i peça de fruita.

MIRAMAR: A Miramar aquest matí de divendres hem estat ben entretinguts, mentre que hi havia residents que han estat jugant al bingo, n’hi havia d’altres que feien manualitats, i un grup més reduït ha estat cosint. Tot això ho hem anat intercalant amb les videotrucades que tan contents ens posen.

11/06/2020

SANT ROC: Bon dia....encara que amb massa núvols. Ja portem dies amb aquest temps, però nosaltres animats perquè s'està apropant el dia que tornem als nostres espais habituals dins el centre. Encara que estarem en Unitats de Convivència diferenciades per mantindre l'aïllament i controlar contactes, tenim moltes ganes de tornar a veure el ritme del centre. Avui han retornat més residents que teníem desplaçats. Ja només falten 2 per tornar. Tenim moltes ganes de veure-us!!!, i als que tenim amb les seves famílies també!

Estem preparant un agraïment als centres on han estat els nostres residents, però estem esperant a tenir-los tots amb nosaltres. Queda poquet.....

MIRAMAR: Avui dijous a la Residència Miramar…,  i continuem el nostre nou dia a dia molt tranquils i animats. Des de fa uns dies, a part de realizar les vídeo trucades , també hem introduït una Tablet per aquells residents més curiosos. Amb l’ajuda de les noies auxiliars, que s’estan dedicant en cor i ànima a cuidar dels nostres residents, alguns d’ells s’entretenen mirant dades curioses, del poble on van nèixer, del lloc on varen viure fa molt temps, etc.

Per dinar, arròs a la cubana amb ou dur i pollastre amb patates al caliu, de postre plàtan. Per la tarda, hem seguit amb les activitats d’animació i psicomotricitat.

10/06/2020

AVUI HEM ANAT A RECOLLIR A LA SEU D'ACRA LA DONACIÓ DE MASCARETES QUE ENS HA FET IKEA. GRACIES!!!!!

SANT ROC: Bon dimecres 10 de juny, famílies!!! Comptant amb el dia d’ avui, ja  portem  tres dies amb alguns residents desconfiants a les unitats de convivència 1-A i 2-B i sembla que comencem a tenir més dominada la praxis que hem de portar a terme dia a dia en aquests espais. Ens va bé fer la desescalada poc a poc perquè així anem perfilant i corregint aspectes que potser passarien desapercebuts si féssim el desconfinament de tots els residents alhora, i en canvi amb grups reduïts i controlats podem anar observant amb més cura. La resta de residents continuen confinats a les habitacions i l’equip d’auxiliars i d’infermeria va fent un seguiment de la simptomatologia que presenten, si tot va bé, la propera setmana baixarà les noves unitats de convivència 2-A i 3-A a l'espai que estem preparant per ells.

Avui hem començat amb el MENÚ D’ESTIU, i per dinar hem tingut de primer empedrat de mongetes blanques, de segon mandonguilles de peix amb salsa de tomàquet i de postre peça de fruita.

MIRAMAR: Dimecres a la Residència Miramar: hem passat el dia atenent les diferents visites dels familiars als nostres residents i realitzant les vídeo trucades programades.  Agraïm el compliment de les normes i el respecte cap a aquestes, moltes gràcies per ajudar-nos a que la nostra feina sigui més fàcil. Ens alegra moltíssim veure les famílies amb nosaltres i que contents es posen els nostres residents!!! Mentrestant, a les diferents unitats s’han realitzat activitats lúdiques i per la tarda, gimnàstica. Per dinar, llenties amb verdures i mandonguilles amb salsa de tomàquet, de postre poma al forn.

09/06/2020

HEM REBUT UNA DONACIÓ DE GEL HIDROALCOHÒLIC DE LA FAMÍLIA DE LA SRA. PELÁEZ. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!

SANT ROC: Bon dia! Hem estat tot el dia engrescant els nostres residents i preparant-los pel proper desconfinament que tenim previst per dilluns que ve.

Estem netejant i desinfectant cadires de rodes, caminadors, bastons,.... tot el que els calgui perquè ho tinguin tot a punt.Estem fent les separacions oportunes dels espais perquè sigui intuitiu i fàcil per tothom.

MIRAMAR: Avui dimarts a la Residència Miramar… i engrescats amb les visites dels familiars i les vídeo trucades tant via Skype com WhatsApp, cal admirar com tots els nostres residents s’han sabut adaptar a la nova situació i ja fan servir les noves tecnologies com si haguessin nascut a la mateixa era digital, ells sí es mereixen un aplaudiment perquè estan vivint aquesta dura situació amb paciencia i molt bona actitud. Per dinar, espirals a la napolitana, gall d’indi estofat amb verdures i síndria de postre. Durant el dia, hem realitzat activitats de pintura i altres manualitats de cosir, moltes per decorar la residència per la revetlla de Sant Joan. Tot amanit amb la música del seu temps que l’animadora sap molt bé quina els hi agrada.

08/06/2020

SANT ROC: Avui dilluns a la Residència Sant Roc s’ha desconfinat un altre grup de residents que han tornat als espais dels salons, on hi ha unitats diferenciades, per la seva seguretat i seguint en tot moment amb les indicacions dels òrgans comptetents. D’altra banda, s’han portat a terme durant tot el dia activitats lúdiques individualitzades i activitats psicomotrius. Per dinar, col-i-flor amb beixamel, hamburguesa acompanyada amb patates a la panadera i nectarina de postre. Per la tarda, s’han realitzat les vídeo trucades amb els familiars dels nostres residents.

MIRAMAR: A la Residència Miramar hem començat la setmana preparant moltes activitats de cara a la revetlla de Sant Joan i realitzant activitats lúdiques. Hi ha grups que juguen al dominó, d’altres fan puzzles i molts fan pintura tot escoltant música de la seva época. Per dinar, col-i-flor amb beixamel, hamburguesa amb patates a la panadera i nectarina de postre. Durant el dia, hem seguit amb les visites dels familiars dels nostres residents i les vídeo trucades. Per la tarda, s’ha fet un bingo grupal. Que tingueu molt bon inici de setmana.

07/06/2020

SANT ROC: Diumenge sense novetats a les residències. Hem passat un dia ben tranquil, amb el temps una mica revolucionat, però no ens ha afectat perquè els nostres residents estan ben animats.

MIRAMAR: A la residència Miramar fins i tot han ballat amb les cançons que més els agraden.

06/06/2020

SANT ROC: A la residència Sant Roc estem preparats per inciar la segona desescalada d'una part dels nostres residents aques proper dilluns. Ens fa molta il.lusió poder tornar a compartir amb ells els nostres moments al centre.

Hem seguit fent les videotrucades a les famílies que tant ens agraden. Ho seguirem fent encara que haguem iniciat la desescala, ja que als notres residents i a les seves famílies els agrada molt poder-se veure (i a nosaltres també).

MIRAMAR: Avui dissabte a la Residència Miramar… i gaudint del sol tan maco que llueix. Durant el matí hem portat a terme  les visites d’aquells familiars que havien concertat visita i poden fer-ho i les vídeo trucades. Molts residents han passat el matí a la terrasseta i tot i que sembla que ha refrescat una mica, s’hi estava molt bé. Per dinar, cigrons estofats, pollastre al forn amb patates xips i meló de postres. Estem acabant la setmana molt contents i renovats d’ànims i força, perquè els residents estan molt agraïts d’estar a les seves unitats al saló i per recuperar part d’aquesta nova normalitat. Esperem per la setmana que ve, seguir rebent les visites dels familiars que ho puguin fer i esperarem amb paciència i bona actitud aquells que encara no es poden desplaçar pel moment en que es troben de la desescalada. Estarem atents a les indicacions que van donant els òrgans comptetents i us anirem informant. Moltes gràcies per tot famílies!

05/06/2020

GRÀCIES A LA FAMÍLIA DEL SR. RAMÍREZ PER DONAR-NOS GEL HIDROALCOHÒLIC. ENS VA FANTÀSTIC!!!!

GRÀCIES AL COL.LEGI D'INFERMERES PER LA DONACIÓ DE GRANOTES I MASCARETES FFP2 PELS NOSTRES TECNICS!

SANT ROC: Segueixen retornant residents que ja han estat donats d’alta i encara esperem rebre més. Estem adequant ja els espais comuns perquè dilluns 8 de juny comencem la desescalada dels residents que estan confinats a la primera planta de l’edifici A, la unitat de convivència l’hem delimitat amb senyals al terra perquè es vegi clarament l’espai habilitat per a realitzar les activitats diàries al saló. Estem emocionats d’anar tornant a veure junts residents i treballadors a la nostra nova normalitat.

MIRAMAR: Divendres a la Residència Miramar … i un divendres ple d’alegries i emocions al rebre les visites dels familiars dels nostres residents. Moltes gràcies per la vostra confiança, per la vostra col·laboració i pels vostres missatges d’ànims i força, sense aquesta part que ens heu aportat hagués sigut tot més difícil. En les diferents unitats, també hem passat un dia molt entretingut fent moltes activitats i per la tarda un bingo grupal que tant esperàvem i la fisioterapeuta durant les tardes, va treballant deambulacions per sectors i a la unitat de psicogeriatría  i fent alguns tractaments individuals. Per dinar, escudella catalana , carn d’olla i plàtan.  

Tingueu un bon cap de setmana!

04/06/2020

SANT ROC: Avui han tornat a fer els PCR dels residents que encara són positius (comunicat a les famílies per SMS). En quan sapiguem resultats us els farem saber a través d’una trucada telefònica. Avui han arribat més residents del CSS La República... què contents estem de poder tornar a la relativa normalitat. Cada cop queden menys residents fora del centre i això ens reconforta.  Avui per dinar hem tingut amanida complerta, arròs amb costelles i fruita del temps.

MIRAMAR: Avui dijous a la Residència Miramar…seguim rebent les visites dels nostres familiars, i estem molt engrescats ja amb activitats destinades a preparar la decoració de la Revetlla de Sant Joan i l’estiu. Molts residents han fet pintura i d’altres diferents activitats lúdiques. Per dinar, gazpatxo amb ou dur ratllat i gall d’indi a la llimona amb verdures cuites, de postre meló. Durant el dia hem seguit realitzant les vídeo trucades i a la tarda les activitats de psicomotricitat.  

03/06/2020

SANT ROC: Avui iniciem les visites a la Residència Miramar de Canet. Pròximament us comunicarem quan tenim previst iniciar-les al Sant Roc (us recordem que en aquest centre encara no està permès l'accés)

Amb l’objectiu de facilitar les visites dels familiars als nostres centres, us comuniquem les mesures de seguretat i higiène establertes:

1. Les visites seran concertades amb antel.lació, concretant dia i hora.

2. Es faran en un únic espai destinat per aquest ús amb porta d’entrada/sortida diferenciada entre visites i residents.

3. Podrà entrar un únic familiar per resident duran màxim 30 minuts. No està permesa l’entrada a nen/es dins el centre. El familiar serà la mateix persona durant 14 dies.

4. A l’entrada, el visitant haurà de signar una Declaració Responsable que prèviament li hauràn explicat els professionals del centre a l’hora de concertar visita, i haurà d’anotar-se al llibre de visites.

5. El personal li posarà els EPIS necessaris perquè la visita sigui segura (indicant els passos a seguir per posar-se i treure’s els EPIS)

6. Les persones de risc no poden accedir al centre sota cap concepte.

7. Es prendrà la temperatura, si aquesta és igual o superior a 37º no està permesa l’entrada

8. No es pot accedir al centre si la visita presenta algun signe o símptoma compatible amb la covid19.

9. Durant la visita no es pot sortir de l’espai indicat per a la visita. Tampoc es pot accedir als despatxos o al bany, i no es podrà sortir a passejar amb el familiar.

10. S’haurà de respectar les mesures higièniques descrites a la Declaració Responsable, sobretot no tocar-se la cara i fer una bona higiene de mans

11. S’atendrà les instruccions del personal del centre en tot moment.

12. No es poden intercanviar objectes o aliments que no estigui desinfectat i sempre sota la supervisió del personal.

Les residències proporcionaran als familiars l’accés als mitjans que els permetin complir amb la normativa d’higiène i altres mesures preventives com higiene de mans, medició de temperatura, etc. El nostre personal us guiarà en tot moment pel recorregut per tal d’evitar (el màxim possible) el creuament entre persones. Després de cada visita, el centre realitzarà una neteja, desinfecció i ventil.lació de l’espai i les superficies utilitzades.

A la Residència Sant Roc continuem rebent a casa als residents que  encara estaven ingressats a d’altres centres. Us expliquem el procés de rebre els nostres residents: els esperem a la porta, els saludem molt contents i els fem seure a la nostra sala polivalent, ubicada a  l’entrada de la residència, perquè allà els hi expliquem com funcionarem i el que farem fins el dia 15 de juny (on tenim previst seguir amb la tercera fase de la desescalada del centre) i després els acompanyem a la seva habitació d’un en un on ja tenen la majoria de les seves pertinènces.  Un cop els nostres residents estan a les seves habitacions ens disposem a pujar tota la roba a bugaderia per portar a terme el protocol de desinfecció i rentat de roba. Us comuniquem que la direcció va demanar al nostre proveïdor que portés un químic per a analitzar el protocol de rentat que fem als centres amb l’objectiu de certificar que la roba surt neta i desinfectada i que el procés és correcte. Després del seu anàlisi, l’informe va ser que es podia garantir la desinfecció de la roba rentada per l’efecte químic dels productes usats.  A més, per estar encara més tranquils, es va contractar una empresa externa perquè fessin unes plaques a la roba per tal de certificar la seva desinfecció, i el resultat va ser que la roba analitzada havia sortit sense cap resta del virus.

Avui la direcció i la coordinació del centre ha tornat a fer reunió amb l’altre torn per parlar del pla de desescalada , del protocol exhaustiu de visites a les famílies, de les derivacions en general i de com es portarà a terme el procés de sectorització de les unitats de convivència, que no deixa de ser, com aniran ubicats els nostres residents a les sales comunes i com es podran moure. I per dinar hem fet plat únic patates estofades amb verdures i amb bacallà a la viscaina.

És molt important que recordeu totes les famílies, que si voleu venir al centre a portar quelcom al vostre familiar, primer ha d’estar desinfectat i segon no podeu entrar a la residència sota cap concepte; us heu d’esperar a la zona exterior de la porta de l’entrada principal, ja que serem nosaltres qui ens aproparem a recollir el que porteu. Moltes gràcies per la vostra comprensió.

MIRAMAR: Avui dimecres a la Residència Miramar ja hem rebut les primeres famílies que han pogut visitar als seus familiars residents. Han sigut moments molt emotius i tot i l’inconvenient de no poder-nos tocar, ha estat molt reconfortant. Agraïm des d’aquí, la col·laboració d’aquestes famílies que han respectat en tot moment les normes establertes de protecció. Mentrestant, al saló general s’han fet moltes activitats i els residents estan molt contents de poder compartir tots junts el nostre dia a dia. Per dinar, patates amb verdures estofades i bacallà a la vizcaïna, de postre poma al forn. Per la tarda, hem fet les activitats que proposa la fisioterapeuta que cada dia va fomentant aquesta mobilitat tan necessària.  Moltes gràcies a tots per estar al nostre costat!

02/06/2020

SANT ROC: Bon dia famílies, avui dia 2 de juny ja han començat a tornar els residents que estaven ingressats al Centre sociosanitari “La República” de Salt (Girona), i ens ha fet moltíssima il·lusió tornar-los a veure. Els retrobaments sempre són especials i emotius i més quan els estem esperant amb tantes ganes.  

Una part de l’equip de professionals del centre, també hem fet avui reunió amb la direcció, per parlar del Pla de desescalada de la Residència Sant Roc, que tot i considerar-se una residència groga on ja ens permetrien fer visites i ingressos, esperarem prudencialment uns dies a tenir a tots els nostres residents al centre per iniciar el procés de sectorització.

Avui per dinar hem tingut espirals a la napolitana, butifarra amb ceba i fruita del temps.

MIRAMAR: Dimarts a la Residència Miramar, i acabant de preparar les últimes coses perquè demà els familiars que estan citats puguin visitar als seus éssers estimats amb totes les mesures de protecció. Que tot sigui segur és una tasca de tots i totes i des de la residència cumplirem amb totes les normes de seguretat que s’han establert des de Catsalut.  Per altra banda, els residents estan molt contents d’estar al salons i encara que sigui amb la distància de segurerat, compartir el dia a dia amb d’altres residents els ha donat molt vida. També hem fet un bingo grupal especial amb regals per celebrar la retrobada. Per dinar, espirals a la napolitana, salsitxes amb ceba i kiwi de postre.

01/06/2020

SANT ROC: Bon dia a tots, avui dilluns dia 1 de juny hem rebut novament residents que teníem hospitalitzats i els hem rebut amb moltes ganes, la veritat és que ens genera una gran alegria tornar-los a tenir a casa. També hem començat la desescalada dels residents de la planta sectoritzada verda i aquest matí ja han pogut esmorzar amb vistes espectaculars al mar. El servei de psicologia conjuntament amb fisioterapia i treball social hem pujat a fer seguiment dels residents ja desconfinats. Demà començarem amb les activitats a la sala comú, la gimnàstica, els jocs de mobilitats i la psicoestimulació. Seguim igualment amb els nostres avis que encara conviuen a les habitacions amb el seu pla individualitzat d’activitats i estimulació. Avui per dinar hem tingut cigrons estofats i pollastre al forn amb xips i fruita de temporada. I per sopar crema de porros amb crostons i lluç a la romana amb pebrot al forn i iogurt.

MIRAMAR: Avui dilluns a la Residència Miramar, … i molt contents amb els nostres residents desconfinats de les habitacions, haurieu de veure la cara d’alegria de tots ells, molt emocionant. Gràcies a que ja hem estat reconeguts com a residència verda, hem pogut procedir a fer aquest pas, això sí amb totes les mesures d’una desescalada responsable per la protecció completa dels nostres residents. S’han fet unitats de convivència per controlar els contactes i prendrem constants dos cops al dia. Dins aquest marc, també hem planificat les visites d’aquelles famílies  que sí poden visitar al seu familiar. Serán visites programades i seguint totes les recomanacions que ens indiquen els òrgans competents i tots els familiars hauran de signar una declaració responsable (només podrá entrar 1 persona dins el centre). Les comunicacions amb els familiars  les seguirem duent a terme com fins ara, tant les vídeo trucades d’Skype com WhatsApp.

Per dinar, pèssols amb patates, pollastre al ajillo amb verduretes  i de postre fruita de temporada.

31/05/2020

SANT ROC: Diumenge molt tranquil a les residències. Hem seguit fent les activitats rutinàries a les habitacions, amb l'ajuda dels nostres gerocultors i seguint la planificació diària gràcies als nostres tècnics com el fisioterapeuta i la psicòloga.

Estem preparats perquè els nostres residents de la Sala dels Sentits puguin pujar demà amb totes les garanties i gaudeixin del l'espai com sempre havien fet. Estem molt il.lusionats.

Demà també començarem a rebre els residents que tenim desplaçats a altres centres. Tenim la plannificació organitzada perquè es vagi fent paulatinament i no suposi cap enrenou pels nostres residents.

MIRAMAR: A la residència Miramar estem inquiets a l'espera que demà al matí poguem disfrutar de la companyia d'altres residents que fins ara no hem pogut veure durant un temps. Ho tenim tot preparat i sectoritzat, ja que farem unitats de convivència per controlar els contactes.

30/05/2020

SANT ROC: Bon dia de dissabte famílies, avui hem fet videotrucades al matí per no perdre la costum i continuarem fent-ho durant un temps més ja que a Sant Roc trigarem una mica en poder obrir les portes a les famílies. Ja falta poc! Però us avisarem, no patiu. Com esteu veient per la pantalla del mòbil o de l’ordinador, els nostres residents estan molt millor, i així ens ho manifesteu a les trucades, s’estan refent. I parlant de refer, avui tenim per dinar llenties a la riojana i pollastre amb herbes provençal i patates fregides.

MIRAMAR: A Miramar avui dissabte 30 de maig.....ens han comunicat oficialment que som RESIDÈNCIA VERDA tenim l'acreditació del Departament de Salut. Enhorabona a tothom (però no baixarem la guàrdia!). Està sent un dia tranquil i també hem fet les videotrucades amb les famílies que ho havien concertat, els avis estan molt contents de poder-vos veure. També volíem dir-vos que estem preparadíssims per fer dilluns 1 de juny el des-confinament dels nostres residents de les seves habitacions a les sales comunes i començar a rebre visites. També hem dinat llenties i pollastre amb patates.

29/05/2020

SANT ROC: Bon dia famílies és un dia especial per la Residència Sant Roc de Canet, perquè ja hem començat a rebre de nou als nostres residents i ens fa molta il·lusió tornar-los a veure. Ho tenim tot preparat perquè se sentin reconfortats i segurs de nou a casa seva, la majoria ens ho han manifestat així. Hi ha hagut mirades d’emoció entre el personal quan entraven per la porta i ningú s’ha retingut a mostrar-ho, són els nostres avis i ens els estimem. Esperem que durant la setmana vinent vagin tornant la resta de residents que encara estan fora. Per dinar hem menjat escudella i carn d’olla, i a partir de la setmana que bé ja tindrem els menús nous d’estiu.

MIRAMAR: Bon dia famílies de Miramar, com us va informar el servei de treball social, ahir, via telefònica, a partir de la setmana vinent les famílies que puguin desplaçar-se per la mateixa regió sanitària podran venir a fer una primera visita al seu familiar. La Residència Miramar és una RESIDÈNCIA VERDA i per aquest motiu podem iniciar les visites a les famílies però sempre complint i signant un protocol intern molt exhaustiu que es donarà a l’entrada del centre. També hem seguit fent les videotrucades i els jocs estimulatius per plantes.

28/05/2020

SANT ROC: Avui estem molt contents a la Residència Sant Roc perquè ens han confirmat que comencen a enviar-nos els residents que tenim desplaçats a altres centres. Ho tenim tot a punt per rebre'ls.

Aquesta setmana ja s’han reincorporat algunes figures professionals que portaven temps de baixa....Benvinguts! Com ja sabeu, continuem fent les videotrucades setmanals i alhora marejant-vos amb els canvis de dia i hora, quan tinguem a tots els nostres residents al centre tot serà més fàcil de gestionar, mentre tant anem adaptant-nos als canvis, gràcies per  fer el mateix vosaltres. El servei de psicologia ha fet noves fitxes estimulatives per treballar la memòria i les àrees cognitives i des del servei de fisioteràpia s’ha refet el pla individualitzat per a cada resident amb la finalitat de que cap resident deixi de fer activitat física diària ja sigui activa com passiva.  Avui per dinar hem menjat de primer arròs caldós de peix, de segon botifarra amb xampinyons de postra fruita del temps i per sopar crema de pastanaga amb crostons i truita de patata i ceba amb amanida i iogurt.

MIRAMAR: A la residència Miramar ho estem enllestint tot, netejant i desinfectant, sectoritzant espais, preparant material, organitzant Unitats de Conviència...... perquè els nostres acabin el seu confinament a les habitacions i puguin tornar a una relativa normalitat a partir de dilluns que ve.

Families, us hem de comunicar que quan ens deixin rebre visites us avisarem, però recordem que NO està permès sortir de la regió sanitària on esteu empadronats. La mobilitat només pot ser dins la mateixa regió sanitària, encara que dues regions diferents estiguin a la mateixa fase, no es pot canviar de regió.

27/05/2020

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A SANITARIS X LA REPÚBLICA PER LA DONACIÓ DE MÀSCARES I MONOS!!!!

SANT ROC: A la residència Sant Roc hem estat adequant les habitacions als residents amb l'esperança de que s'iniciï la tornada dels residents que tenim desplaçats a altres centres. A mida que ens ho comuniquin a nosaltres, anirem informant personalment a les famílies. Els residents que han canviat d'habitació s'estan adaptant dia a dia a la nova situació. Demà iniciem també la adaptació dels nous EPIS al nostre personal, i podrem treballar de forma més còmoda sense perdre la seguretat (seguint les indicacions de Catsalut i Metges Sense Fronteres).

MIRAMAR: Avui dimecres a la Residència Miramar hem fet les activitats per les plantes, com ja és habitual una part lúdica i una altra estimulativa. Conjuntament amb aquestes activitats també es realitza escolta i  suport emocional ja que es comença a observar un cansament davant el confinament tot i que no s’han donat incidents significatius a destacar però sí que necessiten tornar a la seva rutina usual per a ells, tant a nivell d’hàbits diaris com familiars. Durant els propers dies contactarem amb vosaltres via telefònica per comunicar-vos l'inici des desconfinament i la programació d'agenda per l'inici de les visites al vostre familiar en el centre.Per dinar, pastís de patata amb verdures i rap a la vizcaína, per postre poma al forn.

26/05/2020

SANT ROC: Avui dimarts a la Residència Sant Roc hem seguit amb la dinàmica de les actitvats per planta, tant d’estimulació, psicomotrius i lúdiques. Com ja us varem informar ahir, ja estem preparant i planificant amb molta cura i  exigència la desescalada per poder garantir en tot moment la protecció dels nostres residents. Us anirem informant de les mesures i passos  que haurem de seguir en cada moment. Per dinar, menestra de verdures de primer, mandonguilles amb salsa de tomàquet i de postre plàtan. Durant el dia, hem seguit fent les vídeotrucades dels nostres residents amb les seves famílies. Us volem transmetre, altra vegada,  el nostre agraïment per la vostra confiança i paciència que heu demostrat en tot moment.

MIRAMAR: A la Residència Miramar, avui dimarts, els tècnics hem anat per plantes per a realitzar activitats variades amb els nostres residents, des de fitxes didàctiques, passatemps i partides de dominó. Hem estat també fent les vídeo trucades amb les famílies. Igual que a la Residència Sant Roc, la responsable del centre conjuntament amb Direcció, està estudiant totes les directrius per poder portar a terme la desescalada per poder garantir la protecció dels nostres residents. Per dinar, menestra de verdures, mandonguilles amb salsa de tomàquet i de postre plàtan. Pensem, que ja queda un dia menys per tornar a la nova normalitat i que des del centre agraïm la vostra confiança i paciència que ens heu demostrat.

25/05/2020

SANT ROC: Comencem el dilluns amb energia i amb ganes de seguir endavant.  Les videotrucades van funcionant i la bugaderia s’està posant al dia. Us demanem una mica més de paciència pel que fa a les queixes que poden sorgir de les converses amb els vostres familiars, les anem resolent dia a dia. Ja comencem a rebre trucades dels familiars dels residents que estan fora del centre informant-nos del bon estat de salut dels seus i de les ganes que tenen de tornar al Sant Roc, i aquestes noticies ens reconforten.

Aquest matí ens han donat els resultats dels últims PCR que ens varen fer. Estem trucant a cada família per informar-los. Els propers dies els canviarem d’habitació en funció del resultat per tal de sectoritzar les plantes tot seguint les indicacions de Catsalut i Metges Sense Fronteres.

També us volíem fer saber que en quan el centre es pugui obrir a rebre visites de les famílies us ho comunicarem i us explicarem el protocol a seguir, mentre tant i a l’espera de rebre noves instruccions, hem de seguir confinats.

Avui per dinar hem tingut mongeta blanca estofada i cuixa de pollastre al “ajillo” amb patates xips. 

MIRAMAR: Bon dia famílies del Miramar, avui hem fet un bingo matiner amb la nostre psicòloga i després, habitació per habitació, s’han fet jocs estimulatius orals per no perdre ni la memòria ni el costum. També hem tingut matí de videotrucades, que ens anima el dia i per la tarda hem seguit.  I per dinar avui hem mengat mongetes i pollastre amb patates xips.

24/05/2020

SANT ROC: Diumenge molt tranquils! Encara no tenim cap resultat dels últims PCR i no podem plantejar la distribució dels residents per sectoritzar les plantes. Tant punt ens arribin començarem a fer-ho. Us avisarem dels resultats tant punt els tinguem.

MIRAMAR: Acabant ja la setmana a la Residència Miramar, durant el diumenge les noies han anat repartint fitxes per a que els residents estiguin distrets i organitzat partides de dominó per habitacions. Molts residents s’entretenen molt pintant mandales i fent passatemps que l’animadora prepara adaptats per ells.  Són moltes les noies que també mantenen converses amb els residents i parlen de tot el que farem quan passi el confinament, haurieu de veure com els canvia la cara. Per dinar, gazpatxo amb ou dur picat, de segon lassanya de carn i natilles de postre…per xupar-se els dits.

23/05/2020

SANT ROC: Avui tenim un dissabte molt tranquil a la Residència Sant Roc. Ja estan tornant els nostres treballadors que teníem a casa. Els residents segueixen confinats a les seves habitacions. Hem seguit fent les video-trucades, però amb una mica de retard perquè els residents estan molt "xerraires". Bona senyal!

Per dinar espirals a la napolitana i magre de porc amb salsa. Postres fruita. Per sopar mongeta verda amb pastanaga i truita de patata i ceba. Postres iogurt.

MIRAMAR: Avui dissabte a la Residència Miramar, i tots els nostres residents i el personal estem bé, amb ganes de poder compartir espais comuns però molt concienciats de la situació i sabent  que cada vegada estem més a prop de tenir la nova normalitat. Molts familiars ja heu comprovat del què tenen ganes quan tot això acabi, així que no oblideu fer una llista de tots els capritxos que us expressen J. Dediquem des d’aquí un aplaudiment a tots els residents perquè ho estan portant d’allò més bé.  Avui per dinar, espirals a la napolitana i magre de porc amb salsa, feia una olor boníssima. Gaudiu del cap de setmana i una abraçada molt forta.

22/05/2020

MOLTES GRÀCIES A LA FUNDACIÓ RUBÍ QUE ENS HA FET ARRIBAR MATERIAL DE PROTECCIÓ I UNS GORROS MOLT BONICS!!!

AGRAÏM A LES CUSIDORES DE "CANETCUS" I AL SUPORT DE L'AJUNTAMENT DE CANET PELS PEÜCS ANTILLISCANTS QUE ENS HAN LLIURAT!.

SANT ROC: Bon dia famílies, ja és divendres i l’equip actiu continua treballant  cada dia amb ganes i il·lusió per seguir fent la feina ben feta. La  calor ja fa dies que regna entre nosaltres però a la residència, i concretament pel que fa als nostres avis,  no sembla que els hi afecti gaire.

Tornem a fer les proves de PCR a un grup residents, ja ho vam comunicar per SMS a les famílies corresponents. Quan tinguem els resultats us ho comunicarem particularment a cada família. Estem en contacte constant amb els residents que tenim a altres centres, i poc a poc ens han dit que aniran retornant amb nosaltres. Ens alegrem moltíssim!

Novament us hem de demanar disculpes perquè de vegades les connexions ens fallen, i el problema està en que els tècnics externs han de venir a arreclar-ho a cada planta on tenim la connexió, i en aquests moments (per prevenció) no deixem entrar a cap proveïdor ni cap tècnic que no sigui essencial dins el centre. Per aquest motiu de vegades hem de canviar la videotrucada d’Skype a videotrucada de Whatssap.

La cuina del Sant Roc avui ha preparat una bona escudella i carn d’olla pels nostres residents i pel personal que es vol queda a dinar.

MIRAMAR: Avui divendres a la Residència Miramar…...  i ja comencem a notar la caloreta, més nosaltres que els nostres residents. Durant el matí, hem fet les activitats per les habitacions, repartint passatemps  i les vídeo trucades que tan els agrada als residents. Ja sabeu que podeu demanar hora per parlar-hi bé amb l’Skype o fent una vídeo trucada de WhatsApp per si per vosaltres us resulta més senzill. Pregunteu pel servei de Treball social o bé envieu un email a laiam@santrocmiramar.cat per concretar el dia, nosaltres estem encantats cada cop que veiem els residents emocionats mentre parlen i us veuen.  Per la tarda, com cada dia, la fisioterapeuta també va treballant per plantes i habitacions a partir d’activitats psicomotrius. Per dinar, escudella catalana de primer, carn d’olla de segon plat i per postre poma al forn. Us desitjem un bon cap de setmana!

21/05/2020

SANT ROC: Aquest matí de dijous, entre d’altres coses, hem estat netejant i  desinfectant material de la casa per fer treball de reminiscència i jocs cognitius. El servei de psicologia amb cooperació amb el servei de treball social i recepció, han confeccionat llibrets personalitzats amb fitxes fotocopiades, per treballar diferents aspectes de la memòria i del traç i l’escriptura. Un altre aspecte que no hem oblidat són el jocs d’estimulació verbal, que també fan els nostres residents amb el servei de psicologia.

Ja hem començat a jugar, amb parelles a les habitacions, al dominó i s’ha repartit a alguns residents que ho han sol·licitat revistes del cor per llegir. També hem pensat amb els artistes de la casa, que són aquells residents que en el seu dia a dia no els hi faltava mai, una mandala o dibuix per posar-hi color.

Continuem amb la nostra perruqueria mòbil, que cada dia té més feina, i també amb les videotrucades a les famílies que ens ajuden a fer reviure de nou els ànims dels nostres residents.  Continuem també amb el treball de fisioteràpia fent mobilitzacions passives en els residents enllitats i actives en aquells residents que poden deambular per la planta, tractaments individualitzats com massatges amb analgèsics pels dolors, o treball postural.

Avui hem dinat paella marinera i escalopa de gall d’indi amb amanida.

MIRAMAR: A la Residència Miramar hem estat fent les activitats d’animació i d’estimulació per les diferents plantes. Han jugat al bingo i fet passatemps que els hi agraden molt, els hi ampliem i repartim un joc de còpies individual per a cada un dels residents i estan entretinguts durant una força estona. Per dinar, arròs a la marinera, pavo a la llimona i per postre pera.  Per la tarda, hem continuat amb les activitats de psicomotricitat i les vídeo trucades.

20/05/2020

SANT ROC: Com que ja regna la calma a la residència us demanem a les famílies del Sant Roc, sobretot aquelles que encara continueu mig confinades, i també a les que us heu reincorporat al món laboral, que penseu en alguna cosa amb la qual es podrien entretenir o fins i tot gaudir els vostres pares/mares o familiars. Pensem que, qui millor que vosaltres per saber els gustos o les aficions dels vostres, així que us demanem que us exprimiu el cervell i ens proporcioneu idees per fer-los més amè el dia a dia.  Posem alguns  exemple com ara els passatemps, les revistes del cor, decoració ..., llibres de temes que els hi agradi o interessi, puzzles, llibres per pintar, punt de creu, tauletes digitals amb jocs, retallables, parxís, oca, cartes, pissarres amb retuladors permanents ... sempre tenint en compte que hauran d’estar marcades amb el nom i cognom tot i que no podran sortir de l’habitació del resident fins que no acabi el confinament. Tot el material (desinfectat) que ens feu arribar els donarem als vostres familiars pel seu ús exclusiu. Serà benvinguda qualsevol idea que ens pugueu fer arribar Avui hem dinat menestra de verdures i estofat de vedella.

MIRAMAR: Avui dimecres a la Residència Miramar hem passat un dia tranquil i gaudint dels raig de sol que comencen a entrar per les finestres i balcons. Avui també, la nostra Responsable del Centre, la Maria, ha rebut una sorpresa de bon matí  del seu equip de gerocultores, agraint-li la tasca que està realitzant aquests dies tan durs, en la que s’ha preocupat en tot moment de que la feina sortís endavant  i perquè l’equip de treballadors i treballadores es sentís recolzat. Durant el matí hem fet les activitats d’estimulació i lúdiques a càrrec de la psicòloga i de l’animadora. Per dinar, menestra de verdures i estofat de vedella , per postre poma al forn.

Molts residents ja comencen a imaginar el què faran quan tot això passi i s’il·lusionen molt amb petites coses. En tot moment, estem observant que participen molt activament de tot el que els hi proposem i tenen una actitud molt col·laboradora malgrat la situació que els hi ha tocat viure.

19/05/2020

MOLTISSIMES GRÀCIES A LA FAMILIA DE LA SRA. BAIZAN PER LA DONACIÓ DE MATERIAL D'EPIS!!!

SANT ROC: Avui dimarts 19 de maig hem engegat una altre vegada el servei de perruqueria  després de 5 setmanes tancada, però aquesta vegada amb una novetat exclusiva, que el servei es realitzarà per plantes,  adaptant una perruqueria mòbil a cada pis. I la nostra perruquera ja ha començat a posar guapos als nostres residents, aquest senyal també és indicador de que tornem de nou a una relativa normalitat, això sí, tots amb la seva protecció personal i desinfectant tot el material que s’utilitza per a cada resident. Estem organitzant també l’oci i les activitats d’animació per plantes de manera que durant el dia els nostres residents tingui moments de lleure per trancar la monotonia i l’avorriment d’estar confinats. Avui per dinar, la nostre cuina ens ha amenitzat amb una primer de llenties estofades i un segon de salsitxes amb ceba, per llepar-se els dits.

MIRAMAR: Avui dimarts a la Residència Miramar hem passat el dia molt bé i en un ambient de molta tranquil·litat. Durant el matí hem fet activitats lúdiques, que cada dia anem variant la temática, avui hem jugat als daus, i engrescant als residents a participar de les activitats estimulatives que es van realitzant. També hem aprofitat per fer fotos als nostres residents per poder compartir amb tots vosaltres. Per dinar, llenties estofades, salsitxes amb ceba i per postre kiwi. Per la tarda, hem continuat fent activitats i les vídeo-trucades. Una abraçada molt forta, famílies!

18/05/2020

SANT ROC: Bon dia a tothom, avui dilluns 18 de maig, podem dir que estem gaudint d’un dia primaveral, principalment perquè ja comencem a notar la caloreta al cos i entra la llum del sol per les finestres de les habitacions i això ens dona vida. Aquestes detalls insignificant que potser abans no li paràvem atenció, coma ara la temperatura o el sol, ara, pels nostres residents i també per a nosaltres és molt important, ja que l’estat d’ànim també és diferent.

Seguim treballant en els protocols d’atenció directa i indirecta del centre, cada dia som més acurats i més precisos en les nostres actuacions, ja que torna a regnar una mica de tranquil·litat al centre; primer perquè l’estat de salut dels nostres residents ja està controlat, però també perquè s’estan reincorporant de nou els professionals que estaven de baixa i aquests dos factors han ajudat a equilibrar la nostra realitat al centre.

Continuem reorganitzant les tasques i la logística del treball diari, perquè han canviat moltes coses de la realitat residencial i actualment s’han de tenir en compte molts aspectes que abans no es consideraven tant importants.  Aquí, a Sant Roc, la direcció i l’equip de professionals, tant de dia com de nit,  continuem entregats en cos i ànima perquè els nostres avis siguin feliços malgrat les circumstàncies que els ha tocat viure.  

MIRAMAR: Avui dilluns a la Residència Miramar seguim confinats a les habitacions seguint les indicacions dels òrgans competents i com ja vam expresar-vos,  amb moltes ganes de tornar a la nova normalitat. Al matí s’han realitzat diferents activitats a les habitacions com jocs de psicomotricitat, sopes de lletres i dominó, així com les vídeo-trucades. Per dinar, col-i-flor al ajoarriero i pollastre a la pepitoria, de postres meló. Per la tarda, la fisioterapeuta fa gimnàstica per habitacions, deambulacions i movilitzacions passives per a tenir a tots els nostres residents actius.

17/05/2020

Avui hem enviat una carta a totes les famílies de la Residència Sant Roc. Preguem si no us ha arrivat us poseu en contacte amb la recepció o al mail recepcio@santrocmiramar.cat

A la residència Miramar ho farem els propers dies.

El dia a les dues residències l'hem passat molt tranquil i seguint fent tasques perquè els nostres residents estiguin el més confortables possibles dins aquest confinament.

Bon diumenge!

16/05/2020

SANT ROC: Bon dia a tots, avui la residència Sant Roc s’ha despertat amb un bon núvol a sobre, el dia al nostre centre comença una mica més tard des de que estem confinats, perquè tots els protocols han canviat i anem més lents, us demanem paciència. Continuem organitzant la roba i els objectes personals de tots els nostres residents i això és una tasca molt complexa. Com cada dissabte des de fa un temps seguim fent videotrucades, disculpeu si no anem a l’hora exacta que us varem comunicar al seu moment, però no ens deixem a ningú per trucar. El servei de psicologia continua fent seguiment emocional a tots els residents i trucant a les famílies per informar-les de l’estat anímic del seu familiar. Avui per dinar hem tingut “bròquil al ajillo” i magra de porc amb bolets que tenia molt bona pinta. I per la tarda continuem amb els nostres residents i aprofitem a seguir reordenant les seves pertinences.

MIRAMAR: Bon dia famílies del Miramar, avui dissabte 16 de maig, al matí, a Miramar, ha estat un  dia tranquil i hem gaudit molt  de les videotrucades amb els nostres familiars. No us imagineu el que els hi reconforta als nostres residents poder riure i xerrar una estona amb els seus familiars.  Avui per dinar hem fet “bròquil al ajillo” i magra de porc amb bolets.  Esperem que el confinament acabi el més aviat possible i puguem tornar ben aviat a la normalitat.

15/05/2020

SANT ROC: Bon dia famílies, avui dia 15 de maig de 2020 al Sant Roc seguim adaptant-nos als nous canvis d’habitació després de que el dimecres passat vinguessin els bombers a desinfectar a fons totes les instal·lacions del la residència i fessin els canvis pertinents en el centre. Som conscients que els nostres residents estan passant per un moment difícil amb tants canvis, estem reorganitzant tota la roba i fent el canvi d’ armaris, però abans rentem i desinfectem aquesta roba i netegem les pertinences per poder-les canviar d’habitació i de planta si s’escau entre d’altres coses. L’equip està fent el possible perquè el dia a dia dels nostres residents sigui el més fàcil, encara que entenem que per a ells sigui complicat. Us demanem novament un sac de paciència per anar canalitzant les demandes que us facin els vostres familiars. També ens podeu feu arribar un email si nosaltres encara no les hem detectat, perquè les solucionarem d’immediat i us retornarem la resposta. Avui per dinar hem tingut caldo i carn d’olla que als nostres residents encara accepten encantats.

La imatge que podeu veure avui és la reunió al principi de la jornada que fem cada dia amb tots els torns del nostre personal. En aquest cas ha tocat l'equip de neteja i bugaderia.

MIRAMAR: Al Miramar seguim tranquils, hem estat fent mobilitat i deambulacions amb la nostra fisioterapeuta. També amb la psicòloga hem estat fent jocs de memòria. Tota aquesta activitat confinada  a les habitacions, però sense perdre l'activitat ni les ganes de participar. Aquests residents son fantàstics!!!!

14/05/2020

SANT ROC: A la residència Sant Roc hem estat tot el matí pendents dels nostres residents perquè es vagin habituant a les noves habitacions. Hem estat organitzant l'espai, la roba, i els nostres gerocultors han estat pendents de les seves necessitats. Com cada matí hem passat visita amb el nostre equip sanitari amb el suport de la infermera de l'Hospital de Calella i juntament amb els equips del Cap de Canet de Mar. Insistim en que qualsevol canvi en l'estat dels nostres residents els comuniquem directament a la família responsable. Cal dir que ja fa uns dies que estem més tranquils. Hem agafat el ritme de la nova situació i els residents estan estables. Estem començant a pensar en les actuacions que haurem de començar a fer les properes setmanes. Sempre seguint les pautes que ens indiquen.

Amb les noves ubicacions, la planificació de les videoconferències pot haver variat. A qui afecti us ho estem comunicant per telèfon directament.

MIRAMAR: Avui dijous a la Residència Miramar hem passat el matí realitzant activitats amb els residents. També molts s’engresquen a jugar al bingo i dominó.

Per dinar, arròs a la cubana amb ou dur, pollastre al forn amb patates al caliu i fruita de temporada. De moment, continuem confinats a les habitacions.Cal esperar una miqueta més i sostenir aquesta situació amb paciència i bona actitud, necessitem que els nostres residents estiguin ben protegits. Estem seguint fent les vídeo trucades tant amb l’ordinador com amb els mòbils que ens van proporcionar mitjançant vídeo trucades de whattsapp. Així que, si desitjeu parlar i veure el vostre familiar, no dubteu en demanar-nos hora per poder-ho fer, preguntant pel Servei de Treball social o enviant un correu electrònic a laiam@santrocmiramar.cat Molta força en aquest moment tan complicat que estem vivint i restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.  

13/05/2020

AGRAÏM A LA NOSTRA TREBALLADORA INGRID M. PER LA DONACIÓ DE PANTALLES PROTECTORES!!!!

AGRAÏM A LA TINTORERIA CAN NET DE CANET DE MAR PER LA DONACIÓ DE PERXES. MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

SANT ROC: Des de les 9h del matí a la Residència Sant Roc han vingut els bombers i han començat a fer el desplegament de carpes per preparar la desinfecció de la residència. Paral.lelament, un cop desinfectat, i quan ells ens avisin, farem el canvi de residents a les noves habitacions. De moment estem dinant a l'habitació habitual fins que ens autoritzin a moure'ns i estigui tot a punt. Els bombers han pogut acabar a les 16.00h. Durant la tarda els nostres gerocultor@s aniran desplaçant els residents a les habitacions que ja tenim a punt.

Els bombers han fet una actuació molt bona. Molt ben organtizats i molt curosos en la seva tasca. Gràcies a tot l'equip que ha vingut aquest matí!

Hem passat un matí ben distrets, però podem dir que han estat tan discrets que els residents pràcticament no s'han ni adonat. Únicament la organització nostre per no interferir en la seva feina i poder atendre els residents com habitualment fem.

MIRAMAR: Avui dimecres a la Residència Miramar durant el matí hem fet activitats varies per les diferents plantes d’habitacions del centre i així mantenir actius als nostres residents. L’animadora també ha posat música del seu temps i han estat molt contents. Per dinar, llenties amb verdura i mandonguilles amb salsa de tomàquet i de postre poma al forn. Com ja haureu comprovat alguns familiars, hem tingut problemes amb la connexió per poder realizar les trucades d’Skype i algunes no s’han pogut portar a terme. Estem intentant solucionar aquest problema amb la major brevetat possible. Dir-vos que tot està bé i estable i com no, agrair-vos sempre per estar al nostre costat.

12/05/2020

Aquest matí hem estat organitzant els residents, les habitacions, la distribució, el personal, el material perquè estigui tot a punt per dimecres. Tindrem el carrer tallat, i la policia des de dilluns està avisant els veïns. Dimecres ens han dit que vindran 9 cotxes/camions de bombers i  que posaran unes carpes al mig del carrer. Vindran uns 40 bombers, i a la residència entran per torns uns 10/12.

Tot això modificarà el planejament que tenim de les videotrucades amb les famílies. El dijous ho tornarem a reorganitzar tot. Us ho comunicarem tant punt ho tinguem llest.

Els residents avui estan bé, estem amb la corva de baixada. Podem atendre tothom amb més tranquilitat. Seguim tinguent la supervisió dels tècnics del Cap de Canet, amb metges i infermeres que visiten i curen els nostres residents. La infermera de l'Hospitalització Domiciliària de Calella també la seguim tinguent amb nosaltres cada dia supervisisant cada actuació i ajundant-nos en tots els processos.

Demà us seguirem informant de tota l'actuació dels bombers.

ENS HAN ARRIVAT UNA CAIXA DE MASCARETES DE LA FAMILIA DE LA SRA. RIBODIGO. MOLTES GRÀCIES!!!

Avui dimarts a la Residència Miramar, hem pogut gaudir una mica del sol que tocava a les finestres i als balcons. La psicòloga ha treballat durant tot el matí per habitacions fent activitats d’estimulació cognitiva i conversa i l’animadora fent activitats lúdiques, intentant fer més portable el confinament a les habitacions. Per dinar, espirals a la napolitana i gall d’indi estofat, de postre fruita de temporada. Per la tarda, la fisioterapeuta també realitza varies activitats individuals de deambulació i estimulació psicomotriu. I com sempre, hem seguit fent les vídeo trucades amb els familiars dels nostres residents.

11/05/2020

Bon dia a totes les famílies de les residències!!!!

SANT ROC: Aquest matí al St.Roc estem estables. Hem tingut una reunió conjunta a la residència amb els equips de la direcció del Cap de Canet,Metges Sense Fronteres, tècnics d'Atenció Domiciliària del Consorci de Salut del Maresme i la Selva, i l'equip de Bombers. Aquesta reunió ha sigut per planejar una distribució diferent dels residents i les seves habitacions, i distribuïr-los per tal de sectoritzar més encara la residència i tornar a desinfectar tots els espais necessaris.

Ens hem coordinat per fer-ho conjuntament el proper dimecres dia 13 de maig. Ens han dit que tallaran el carrer i muntaran unes carpes on l'equip de bombers faran les seves preparacions i gestions i que aniran entrant a la residència gradualment i aniran distribuïnt els residents a altres habitacions i desinfectaran novament l'espai.

Us anirem informant de tot el procés.

MIRAMAR: Avui dilluns a la Residència Miramar hem passat el dia molt tranquils i agraïts de que aquí al Miramar tot segueixi bé. De moment, seguim amb els nostres residents confinats a les seves habitacions i seguint totes les indicacions  que ens van donant des dels òrgans competents. Durant el matí, hem repartit revistes per la lectura als nostres residents que ja l’esperen (sense compartir entre ells) amb impaciència i activitats per fer. En altres habitacions també han jugat al dominó i al bingo. Per dinar, col-i-flor amb beixamel, hamburguesa amb patates a la panadera i fruita de temporada.  Durant el dia hem realitzat les vídeo trucades amb les famílies.

10/05/2020

SANT ROC: Diumenge tranquil. Controlant les constants dels nostres residents, el seu estat d'ànim i les seves emocions. Reconeixem que és més tranquil treballar amb els residents a les habitacions, però trobem tots a faltar el moviment que tenim quan estem tots junts. Desitgem que aviat poguem tornar a trobar-nos tots i tornar a ternir les nostres rutines diàries que tan bé ens van.

Estem pendents encara dels resultats dels PCR que varen repetir el darrer dia 9 de maig. Esperem que demà ens ho enviïn.

MIRAMAR: A la residència Miramar també estem tranquils avui. Aquest dia ens deixa una mica més moixos, però tenim amb nosaltres tot l'equip que ens anima constantment. Aquí també estem pendents d'alguns resultats que encara ens falta per arribar. Tant punt ens arribin us trucarem directament per comunicar-ho.

Bon diumenge a tothom!

09/05/2020

AGRAÏM A METGES SENSE FRONTERES LA DONACIÓ DE GUANTS, DAVANTALS QUIRÚRGICS, I GEL HIDROALCOHÒLIC. EN AQUESTS MOMENTS AQUEST MATERIAL ENS VA PERFECTE!

SANT ROC: Aquest matí hem rebut novament la visita dels professionals de Metges sense Fronteres. Hem estat revisant com estava el centre, amb els residents dels dos edificis, els circuits que estem fent, la distribució, i començant a planificar una possible desescalada per preveure com s'hauria d'iniciar.

Hem seguit amb les visites als nostres residents per part de l'equip del CAP de Canet. Tenim la sort de tenir-los amb nosaltres, son molt bons professionals i ens estan ajudant moltíssim. Seguim trucant personalment a les famílies dels residents que varia el seu estat de salut. També col.laboren en aquesta tasca el mateixos metges que venen del Cap. El servei de Treball Social de la residència va fent el seguiment setmanal amb les famílies que tenim desplaçades a altres centres, i també el nostre equip sanitari truca regularment als hospitals per informar-se dels residents que hi son.

MIRAMAR: Avui dissabte a la residència Miramar continuem estant molt tranquils i entretinguts amb les activitats que es fan a les habitacions. Durant el matí hem pogut fer algunes vídeotrucades amb les famílies. El temps avui no ens acompanya gaire però esperarem el sol igual que esperem poder normalitzar el nostre dia a dia aquí al centre. Per dinar, patates amb pèssols i pollastre al ajillo amb espàrrrecs verds i per postre fruita de temporada.

Famílies cuideu-vos molt,  que ens en sortirem!

Volem utilitzar aquest canal de comunicació per mostrar el nostre condòl a les famílies que heu perdut el vostre familiar. Son uns moments molt difícils per tots, però encara que haguem parlat amb vosaltres i us haguem trasmès el nostre sentiment personalment, volem deixar constància de la nostra tristesa. Us agraïm també les vostres paraules de gratitud cap a nosaltres. Portàvem molt de temps junts i aquest moment l'hem hagut de passar de forma molt diferent a la que estàvem acostumats. Us trobarem a faltar!

08/05/2020

GRÀCIES A L'EMPRESA BETA PER LA DONACIÓ DE PANTALLES A LES RESIDÈNCIES.

AVUI TAMBÉ HEM REBUT UNA DONACIÓ DE MASCARETES. MOLTES GRÀCIES!

SANT ROC: A la residència Sant Roc han vingut els equips del Cap a visitar els nostres residents. També tenim l'infemera de l'Hospital de Calella que ens està ajudant moltíssim. Els nostres tècnics segueixen fent les seves tasques però adaptant-se als aïllament a les habitacions. Seguim fent les videotrucades i l'Skype. Per dinar avui escudella, carn d'olla i fruita. Seguim amb molta hidració als notres residents, afegint sobretot gelatines.

MIRAMAR: Avui divendres a la Residència Miramar hem seguit amb la dinàmica de les activitats per les habitacions, repartim fitxes de treball i jocs per a que els nostres residents estiguin entretinguts mentri duri el temps de confinament a les seves habitacions. La fisioterapeuta durant les tardes, també realitza amb els residents activitats psicomotrius per a activar-los i que no els costi tant tornar a la normalitat quan sigui possible. Per dinar, escudella i carn d’olla i fruita de temporada. Tan al matí com a la tarda, hem fet les vídeo trucades amb els familiars dels nostres residents.

07/05/2020

Avui dijous a la Residència Miramar seguim amb el nostres residents confinats a les habitacions però contents ja que tots ells coneixen els resultats la prova PCR del Covid-19 i malgrat encara no podem fer vida normal, sabent que estem bé , les coses es paiexen d’una altra manera.

Durant el dia hem seguit fent activitats lúdiques i estimulatives amb ells i les vídeo trucades, que avui tenien un color molt alegre. Per dinar amanida de patata i tonyina  i arròs amb costelles. Moltes gràcies a les famílies per estar al  nostre costat.

06/05/2020

SANT ROC: A la Residència Sant Roc aquest matí hem estat ben tranquils, han vingut de l'Hospital de Calella a visitar els nostres residents, tenim també la infermera de l'Hospital de Calella que està amb nosaltres tot el matí fins les 15h i va controlant els residents.

El nostre fisioterapeuta i la psicòloga segueixen fent les seves tasques juntament amb algunes videotrucades o Skype perquè les famílies/tutors seguiu veient els vostres familiars i pogueu parlar amb ells.

Tenim previst que demà dijous tornin a fer els test PCR a tots els nostres residents de la residència Sant Roc. Quan tinguem els resultats us informarem personalment als responsables via telefònica.

Per dinar: patates estofades amb verdura i bacallà a la viscaína. Postres: poma al forn

Per sopar: crema de xampinyons i croquetes de pernil amb amanida. Postres: iogurt

MIRAMAR: A la residència Miramar avui estan fent la desinfecció integral del centre. El mateix equip que va venir ahir a la Residència Sant Roc avui estan desinfectant tot el Miramar.

Estan començant a arribar els resultats dels PCR que varen fer a tots els nostres residents. L'equip tècnic del Miramar va trucant a les families per anar comunicant els resultats. Durant el dia d'avui esperem que arribin tots i tothom estigui informat. En principi els resultats que tenim son bons.

Fins a nova ordre continuarem confinats a les habitacions i anirem seguint les indicacions dels òrgans competents. Ja us anirem informant de les noves actuacions que anem fent a la mesura del permès. I com no, no abaixarem la guàrdia en cap cas. Dir-vos que tots els nostres residents estan vivint bé el confinament i tot està molt estable i tranquil. Per dinar, patates estofades  amb verdura, bacalà a la vizcaïna i poma al forn.

Esperem de bon grat, poder-vos seguir donant bones notícies i moltes gràcies per la vostra confiança, ara sí sembla, que podem dir que ens en sortirem.

05/05/2020

SANT ROC: L'equip de tècnics en desinfecció han vingut a la Residència Sant Roc a fer la desinfecció integral de tota la residencia i les seves instal.lacions. Han estat des de les 9.'00h fins les 18.00h. Ho han desinfectat tot, fins i tot les cadires de rodes, caminadors, cadires i taules, portes, panys, wc, terres, infermeria, perruqueria, recepció, despatxos, cuina, bugaderia, magatzems, terrasses....no s'han deixat res. Donem les gràcies per la feina feta!

Els residents avui estan tranquils, no hi ha hagut gaire moviment sanitari, anem pas a pas millorant una mica. El que sí que hem fet ha sigut canviar alguns residents de les seves habitacions. No podem garantir si serà provisional o definitiu, o quan acabi tota aquesta situació i en funció del que ens aconsellin els experts haurem de fer una cosa o una altra. Us ho anirem comunicant segons ens indiquin.

MIRAMAR: Avui dimarts a la Residència Miramar hem seguit fent activitats amb els nostres residents que continúen confinats a les seves habitacions, a l’espera dels resultats de les proves que els hi van realitzar ahir. Realitzem activitats tant d’estimulació com lúdiques. Per dinar, espirals a la napolitana i butifarra amb ceba. Durant el dia com ja és habitual seguim fent les vídeo trucades i per la tarda, la fisioterapeuta també fa activitats de psicomotricitat. Desitjem de tot cor, que ben aviat us poguem donar bones notícies.

04/05/2020

AGRAÏM LA DONACIÓ DE GUANTS DE LA FAMÍLIA DE LA SRA. PELÁEZ. ENS VAN PERFECTE EN AQUESTS MOMENTS!

SANT ROC: Aquest matí a la residència Sant Roc hem estat distrets. Han vingut a buscar els residents que han anat a la residència Sòcio-sanitària La República de Girona. Han marxat contents però a la vegada no volien deixar les seves habitacions i el seu entorn. Esperem que tornin aviat.

A l'Hospital de Calella han començat a fer els PCR dels nostres treballadors. Esperem que els puguin fer a tots i surtin el millor possible.

Hem tingut la visita de la infermera del HAD que vindrà tots els dies a donar suport al nostre equip sanitari del centre. Podrem oferir una atenció sanitària més especialitzada (dins els nostres serveis de residència).

MIRAMAR: Comencem la setmana a la Residència Miramar i com a bona notícia us podem comunicar que avui han vingut a fer les proves PCR a tots els residents de la Residència. Comenten que entre 24 i 48 hores tenen previst els resultats. Tant punt ens diguin alguna cosa ens posarem en contacte amb les famílies personalment per comunicar-ho. Pel que fa als nostres residents han seguit el seu dia a dia a les habitacions i cada cop tot més ordenat i estable. Realment, tant els residents com l’equip de professionals del centre estant demostrant ser uns autèntics lluitadors.  Per dinar, cigrons estofats i pollastre amb patates xips.  Durant el dia hem estat fent activitats amb els residents a les habitacions i les vídeo trucades corresponents.

Ens agradaria aclarir que si voleu trucar per preguntar com està el vostre familiar de la residència Miramar ho podeu fer com ho heu fet fins ara. A la Residència Sant Roc, excepcionalment, s’està fent d’una altra manera,  per poder fer-ho més eficaç i endreçat.  Moltes gràcies.

03/05/2020

Avui diumenge han vingut 4 tècnics d'Open Arms de l'equip del Dr.Oriol Mitjà a seguir amb l'estudi als candidats de la residència. També han vingut un equip de l'Atenció Domiciliària de l'Hospital de Calella per donar-nos suport i guiar-nos a partir de demà dilluns.

Aquest matí alguns residents de la Residència Sant Roc han anat a un espai habilitat especialment per ells a Girona, i demà un grup també aniran a l'espai on tenim el primer grup de residents que els varen derivar a Girona. L'atenció sanitària que poden oferir a la residència Sòcio-sanitària de La República és més especialitzada que la que podem oferir a la nostra residència. Aquests grups de residents han estat valorats i validad com a candidats pel Cap de Canet. Les famílies ja han estat comunicades.

MIRAMAR: A la residència Miramar seguim amb el nostre dia a dia. Avui veient el passeig de mar ple de persones fent esport i passejant.....amb el bon dia que fa també ens agradaria anar-hi nosaltres, però millor que siguem cautelosos i seguim les indicacions que els tècnics ens aconsellen.

02/05/2020

A les dues residències avui hem estat una mica més tranquils. Han vingut l'equip del Cap a fer les visites diàres als nostres residents. Seguim mantinguent estables els residents amb simptomes, però hem aconseguit derivar uns residents a l'hospital de Calella i uns altres a l'Espai Orpesa-Girona. Desitgem que tot s'acabi i puguin tornar aviat amb nosaltres. Les famílies corresponents ja les hem avisat abans.

Seguim fent les videotrucades i algunes famílies heu rebut una fotografia del vostre familiar. Les que poguem anar fent us les anirem enviant. Logísticament no donem més, perquè prioritzem l'atenció directa al nostre resident, i quan tenim una estoneta (si podem) aprofitem per enviar-vos informació, web, sms, videotrucades...

Al Miramar tranquilets també. No hem hagut de fer cap derivació. Tenim tots els residents bé i el personal també. Seguim endavant....

Avui hem dinat llenties i pollastre amb herbes provençals. De postres fruita.

01/02/2020

Avui a Canet és tradicional pujar a la Creu. Aquest any ens haurem de conformar a mirar-la des de la finestra de les nostres cases.

SANT ROC: A la Residència Sant Roc hem estat refent els circuits interns amb la guia dels tècnics de Metges Sense Fronteres. Hem rebut els 2 equips de tècnics del CAP de Canet que han vingut a visitiar els residents. Hem estat mirant com adaptar els menus als nostres residents amb la dietista i l'equip de cuina.

Avui hem dinat escudella i carn d'olla i de postres fruita.

MIRAMAR: A la Residència Miramar estem adaptant tot el que l'altre equip de tècnics de Metges Sense Fronteres ens varen indicar. Estem mantinguent actius els nostres residents amb l'equip tècnic i intentem estar tots ben animats perquè ja comença el bon temps.

30/04/2020

AGRAÏM UNA ASSOCIACIÓ QUE ENS HA ENVIAT MASCARETES.

LA FAMILIA DE LA SRA. FRANCISCA BRULLET ENS HA PORTAT UNES CAIXES DE ARMILLES I HA CONTACTAT AMB L'EMPRESA PLASTICS BOET, I AQUESTA ENS DONARÀ UNES BATES QUE ENS ANIRAN MOLT BÉ.

ENS HAN ARRIVAT TAMBÉ UNA DONACIÓ DEL GEL HIGIENITZANT DE LA CASA "PUIG". MOLTES GRÀCIES!!!

SANT ROC: Aquest matí a la residència Sant Roc han vingut a visitar els nostres residents els equips del Cap de Canet. Els nostres tècnics, la psicòloga i el fisioterapeute segueixen visitant els residents a les seves habitacions, i aprofitem per fer les videotrucades. També seguim endavant amb l'Skype.

Les nostres infermeres i els nostres metges segueixen l'evolució de l'estat de cada resident, i qualsevol canvi truquem a la família responsable per informar.

MIRAMAR: Avui a la Residència Miramar hem fet moltes activitats per habitacions, hem repartit fitxes d’activitats per fer i làmines de dibuixos per pintar. També hem jugat al dominó, a part, és clar,  del seguiment i intervencions oportunes que es van realitzant degut a la situació de confinament. Per dinar arròs caldós de peix i butifarra amb xampinyons.  Per la tarda, s’ha organitzat un bingo. Els nostres residents, tot i que és una situació diferent per a ells s’estant adaptant força bé i cadascú  de nosaltres els hi anem recordant que tot passarà i que ben aviat podrem tornar a la normalitat.

29/04/2020

AGRAÏM L'EMPRESA BETA que ens ha ofert 40 pantalles protectores. Moltès gràcies per pensar en nosaltres!!!!

AGRAÏM LA FAMILIA RAMÍREZ QUE ENS HA FET ARRIBAR GEL HIGIENITZANT. Ens va fantàstic!

Últim comunicat de l'Ajunament de Canet de Mar i el Departament de Treball,Afers Socials i Famílies: https://canetdemar.cat/20182

SANT ROC: A la residència Sant Roc aquest matí han vingut tres equips de metges i infermeres a visitar els nostres residents que tenen simptomatologia. També han vingut els tècnics de Metges Sense Fronteres a repassar els circuits dins la residència.

Avui no hem tingut cap pèrdua i sembla que estem una mica millor que ahir, però no baixem la guàrdia i seguim controlant individualment cada resident, temperatura, constants, estat general perquè qualsevol variació fem que la controli l'equip que venen a visitar-nos del Cap.

MIRAMAR: El dimecres a la residència Miramar durant el matí, ha estat entretingut: hem tingut la visita de Metges sense Fronteres i CatSalut i han fet una revisió exhaustiva de tots els circuits que tenim al centre per poder diferenciar bé les zones netes i brutes, conjuntament amb la Direcció del centre, han revisat zona per zona per veure com actuàvem i poder executar correctament totes les mesures de protecció. També ens han donat moltes recomanacions per tal de treballar amb la seguretat màxima. Per dinar, pastís de patata amb verdures i cues de rap a la vizcaína. A la tarda, sí hem pogut fer les vídeo trucades i ja disposem també d’un telèfon mòbil per poder donar més atenció a tots els nostres familiars. I així seguim, de moment tot bé però amb els residents confinats a les habitaciond, situación que esperem es pugui resoldre ben aviat. Una abraçada ben forta. Us trobem a faltar!

A la residència Miramar seguim tots confinats a les nostres habitacions i estem bé. No tenim CAP CONTAGI ni de residents ni de personal.

28/04/2020

SANT ROC: A la residència Sant Roc seguim tots confinats a les habitacions. Seguim trucant personalment a les famíilies (responsable de referència) per comunicar l'estat de cada resident. Hem rebut els tècnics del Cap i de l'Hospitalització a Domicili que venen a visitar els residents amb símptomes. Han derivat 3 a l'hospital que han tornat a venir a la tarda. De tots els residents que tenim en el centre, tenim 20 amb símptomes, tota la resta estan estables (a dia d'avui).

Seguim fent les video trucades a través de l'Skype. El nostre fisio i la nostre psicòloga segueixent fent suport a tots els residents dins les seves habitacions.

Per dinar hem tingut saltejat de verdures amb bacó i mandonguilles amb salsa de tomàquet i ceba.

MIRAMAR: Avui dimarts a la Residència Miramar seguim amb els residents confinats a les seves habitacions. Des del servei de psicologia s’està fent el seguiment de l’estat anímic i emocional dels residents i es van fent intervencions puntuals derivades de l’estat de confinament. Com ja us vam comentar, les activitats psico-estimulatives i lúdiques  s’han adaptat a la situació actual, així doncs, seguim fent el bingo per habitacions, fitxes psicoestimulatives personalitzades pel perfil cognitiu de cada resident i activitats d’oci  (revistes i passatemps). Per dinar saltejat de verdures amb bacó i mandonguiles.

Us enviem des d’aquí una forta abraçada i molts petons.

27/04/2020

ENS HAN ARRIBAT 100 BATES DE LES COSIDORES DE "CANETCUS" amb el suport de l'AJUNTAMENT DE CANET. Moltíssimes gràcies!

HEM REBUT UNES MASCARETES AMB UN COR DE GANXET I UNES CARTES MOLT BONIQUES DE "LES MASCARETES DE MATARO". Ens van fantàstic!Moltes gràcies.

METGES SENSE FRONTERES ha vingut aquesta tarda i ens ha portat mascaretes, impermeables i material basic. Perfecte. Moltes gràcies!!!

SANT ROC: Aquest matí al St.Roc hem estat fent molta feina. Hem seguit trucant personalment a les famílies, hem passat visita als residents que no es trobaven gaire bé. Hem fet algunes videotrucades via Skype, i en principi el problema de cobertura del cap de setmana està solucionat.

Demà posarem en marxa els telèfons mòbils per poder fer més videotrucades amb les families i els residents.

Seguim demanant a l'Administració que facin els PCR a tot el nostre personal. És imprescindible! Portem demanant-ho des de principis d'abril. Esperem que aquesta setmana ja sigui la definitiva i vinguin a fer-los.

MIRAMAR: Avui dilluns a la Residència Miramar hem passat el dia una mica millor que el cap de setmana, doncs mica en mica els nostres residents ja es van acostumant a la nova rutina dins les habitacions. Avui hem parlat amb moltes famílies per l’Skype. Durant tot el dia, els tècnics hem estat a les habitacions preguntant com anava el confinament i fent el seguiment.  A aquells residents que els costa més entendre-ho ens hi anem recordant tot contínuament per a que mantinguin la calma. Hem dinat mongetes estofades i pollastre amb patates. Seguim endavant i desitjant poder tornar a la nostra rutina de la residència.  

Moltes gràcies per la vostra confiança i recolzament. Tots els vostres missatges els fem arribar a tot l’equip de professionals que estan cuidant dels vostres familiars.

26/04/2020

GRÀCIES A LA SRA. IMMA, AMIGA DE LA NOSTRA TREBALLADORA SOCIAL, QUE ENS HA FABRICAT 40 PANTALLES. MOLTES GRÀCIES!

SANT ROC: Benvolgudes famílies de St.Roc. Avui no estem gens bé d’ànims. Ens sap molt de greu tot el que esteu passant. No tenim les noticies que volíem. Ens han donat els resultats dels PCR que estàvem esperant, i han sortit la majoria positius de Covid’19. Els metges i infermeres del Cap han vingut aquest matí a visitar els residents que tenen símptomes. Nosaltres hem trucat a aquestes famílies per informar-los de l’estat del seu familiar. Han derivat 3 a l’hospital. Durant aquests últims dies hem tingut residents que ens han deixat, alguns per Còvid19 i altres per altres motius. DEP. Enviem els nostres ànims a les famílies. La resta de residents, de moment, estan bé, seguint amb el dia a dia dins les seves habitacions. Els estem atenent bé, ja ens hem acostumat tots a aquesta situació. Esperem que en els pròxims dies no evolucioni a més.

Pel que fa a les comunicacions penseu que tenim treballadors de baixa a la recepció i hem posat personal que és nou i està aprenent ràpid com funciona tot. La perruquera ara és la persona que es dedica durant tot el dia a fer les videotrucades per Skype amb els vostres familiars. No podem posar més persones amb les trucades perquè sinó no podríem oferir l’atenció que els vostres familiars necessiten. Ens vàren arribar telèfons mòbils nous des de la Regió Sanitària de Girona i els estem carregant ahir i avui perquè la setmana que ve estiguin operatius, així creiem que serà molt més àgil tot. Demanem disculpes perquè ahir i avui hem tingut problemes amb la cobertura de mòbil i això ha provocat que no haguem pogut fer les trucades previstes. Tant punt estigui solucionat trucarem les famílies pendents.

MIRAMAR: Pel que fa a la residència Miramar, avui segon dia de confinament a les habitacions. Poc a poc ens anem adaptant. De moment estem tots bé, residents i personal. Seguim sense CAP positiu. Estem pendents cada dia que vinguin a fer els PCR, però encara no ens donen data. Ens costa una mica no poder seguir fent les activitats que fèiem a la sala gran, però segur que tornarem aviat.

Famílies: us trobem molt a faltar!

25/04/2020

SANT ROC: Aquest matí a la residència Sant Roc ens han vingut a fer una visita els tècnics de Metges Sense Fronteres, juntament amb el doctor director del Cap de Canet de Mar. Han fet una visita a totes les instal.lacions per veure com estàvem treballant, els aïllament que els féssim correctament, els circuits dins el centre, els residus, com ens equipem amb els EPIS i com estan protegits i com atenem els nostres residents. Ha anat molt bé! per part nostra agraïm aquests tècnics perquè sempre ens fan millorar la nostra feina i que els nostres treballadors treballin encara més segurs.

Els residents que tenim a Girona estan bé. El nostre director ha parlat amb la directora del centre de Girona i han estat comentat l'estat de cada resident. Esperem que el seu retorn sigui aviat.

Avui els nostres avis han dinat espirals a la napolitana i magre de porc amb salsa. De postres fruita.

MIRAMAR: A la Residència Miramar ha sigut el primer dia que els nostres residents han estat confinats a les habitacions i de moment està anant prou bé. A cada planta hi ha el personal suficient per poder estar per cada resident i que no els falti de res. Anirem atenent les seves demandes o suggeriments que ens puguin fer per passar aquest confinament de la manera més confortable possible. Anirem introduint activitats adaptades al nou context i que les persones residents es puguin seguir entretenint com fins ara. Com ja us varem comentar seguim fent les vídeo trucades i durant aquesta estona en la que  els vostres familiars parlen i us veuen s’emocionen molt i els fa oblidar pel que estem passant, així que no dubteu en fer-ho si en teniu la possibilitat. Envieu correu a laiam@santrocmiramar.cat  o truqueu al Servei de Treball social de la Residència Miramar i us donarem dia i hora per aquest moment tan especial. Nosaltres des d’aquí a part de cuidar d’ells amb tot l’amor que sapiguem, també desitgem que estigueu tranquils i passar aquesta situació única de la millor manera possible.

24/04/2020

AGRAÏM EL GEL HIGIENITZANT QUE ENS HA REGALAT EL FILL DEL SR. RAMÍREZ. ENS VA PERFECTE!

SANT ROC: A la residencia Sant Roc estem ben distrets. Aquest matí han vingut el metge i l’infermera del Cap a visitar els residents que no es troben gaire bé.

També hem rebut la visita dels tècnics del SEM per auditar com estem treballar i donar-nos instruccions. Us podem dir que ens han felicitat de com treballem.

Els nostres residents están bé a les seves habitacions, ens anem habituant tots dia a dia. Trobem a faltar els que han marxat a l’Hospital de Santa Caterina a Girona, però ahir vàrem anar a dur material i veure on estàven (no ens varen deixar veure’ls), i podem dir que están en un lloc molt bé. Aquest matí hem trucat per anar fent el seguiment.

Us adelantem també que ens han arribat 10 telèfons mòbils i 1 tauleta. Ho estem configurant tot perquè la setmana que ve estigui tot a punt i poder agilitzar les videotrucades.

MIRAMAR: Divendres a la Residència Miramar,  segueix tot el personal bolcat en la cura i el benestar dels nostres residents. Avui hem passat el dia fent les activitats grupals i hem sortit a la terrassa, quines ganes en teníem. Per dinar escudella i carn d’olla. Per la tarda, s’han fet les vídeo trucades programades per avui i després del berenar hem jugat plegats al Bingo.

A dia d’avui, heu rebut un sms informant-vos que a partir de demà dissabte confinarem els residents a les seves habitacions. Ho fem exclusivament per prevenció, de moment no hi ha cap cas més positiu diagnosticat a la Residència Miramar però el confinament és necessari per prevenir, s’estan donant a nivell general molts casos positius assimptomàtics i és per això que hem d’extremar la máxima precaució.

Dir-vos que seguirem fent les video-trucades i com ja vam comentar, hem ampliat els dies i les hores. I per posar-vos-ho més fácil, es gestionarà des de laiam@santrocmiramar.cat , indicant l’horari preferent i us respondrem donant-vos l’hora en que ens heu de trucar. Us adelantem que per la semana vinent estem configurant 5 telèfons mobils i 1 tauleta per poder agilitzar les trucades. Us anirem informant.

Demanem des del centre i  coneixent la complexitat de la situació i pensant en que per vosaltres ha de ser molt difícil viure-ho tot des de fora, intentem mantenir la calma, que qualsevol dubte o aclariment que necessiteu ens ho digueu, estem fent i farem tot el que està a les nostres mans per sortir-ne d’aquesta.

Una abraçada molt gran.

23/04/2020

AGRAÏM LES ROSES DE LA SRA. ADELA SEVILLA I EL MATERIAL LLIURAT DE LA FAMILIA RIBODIGO.

SANT ROC: Aquest matí hem estat força entretinguts. Han vingut a fer tota la resta de PCR als residents que faltaven, juntament amb aquest equip han vingut a visitar els residents d'Hospitalització domiciliària,i a la mateixa hora han vingut a buscar els residents que s'han pogut derivar a l'Hospital. Totes les famílies d'aquests residents han estat informades abans del seu trasllat, i a partir d'avui serà l'hospital qui es posi en contacte amb elles per seguir la seva evolució. La resta de residents seguim amb el nostre dia a dia a les habitacions. Avui no hem pogut celebrar la festivitat de St.Jordi com cada any, doncs per nosaltres és un dia especial i fem moltes activitats. Enguany ho haurem de celebrar el 23 de juliol!

Avui per dinar hem tingut paella i escalopa de gall d'indi a la llimona. De postres pastisset de St.Jordi! Boníssim.

MIRAMAR: Avui 23 d’abril, hem celebrat la Diada de Sant Jordi i a primera hora ens ha arribat al centre dos grans rams de roses vermelles  de part del fill de la Sra. Adela Sevilla, ha sigut una sorpresa esplèndida, ens ha fet molta il·lusió, moltes gràcies de tot cor. Després d’esmorzar hem començat la celebració i hem llegit poemes i com no, la Llegenda de Sant Jordi on els residents han participat explicant anècdotes divertides sobre l’amor. També hem llegit tots els missatges d’agraïment que estem rebent aquests dies dels familiars i amics. Finalment, després de compartir les lectures hem posat música i alguns residents s’han engrescat a ballar.

Ha sigut un matí molt bonic, un Sant Jordi diferent, però amb tot el caliu que els nostres residents necessiten. Per dinar, paella, gall d’indi arrebossat amb amanida i de postres un pastís deliciós de Sant Jordi.

Recordar-vos que hem ampliat les hores en les que podem fer les vídeo trucades, així que si voleu veure i parlar amb el vostre familiar només heu de trucar o enviar un correu a la recepció del Sant Roc, recepcio@santrocmiramar.cat

Recordeu també, que podeu trucar als telèfons del centre sempre que ho necessiteu. Volem, davant de tot, mantenir la calma i que vosaltres des de casa estigueu el més tranquils possible. Moltes gràcies pel vostre recolzament i col·laboració.

I desitgem que hagueu passat un Feliç Sant Jordi!

22/04/2020

AVUI VOLEM AGRAÏR EL MATERIAL QUE ENS HA ENVIAT LA FAMILIA DELS RESIDENTS: SR.RAMIREZ, SRA.BOTER I SRA. ALTÉS (MASCARETES, ENVASOS PER GEL HIDROALCOHÒLIC, GEL HIDROALCOHÒLIC, GUANTS). TAMBÉ UN AGRAÏMENT ESPECIAL A L'AJUNTAMENT DE CANET I LES COSIDORES DE CANETCUS. ENS HAN ENCANTAT ELS SEUS GORROS.

Bon dia a tothom!!!! Aquest matí han tornat a venir els metges i les infermeres del Cap de Canet a visitar els nostres residents. Us recordem que des del dia 8 d'abril estem obligats a seguir les seves instruccions, i els agraïm tota la ajuda que ens estant oferint perquè per ells també és més feina.

Avui ens han donat els resultats dels PCR que vàrem fer i ens han sortit més residents positius. Ja ens hem posat en contacte amb les famílies per comunicar-los. Aprofito per dir-vos que l'estat dels residents positius, la majoria és estable. De totes maneres estem alerta perquè no sabem com pot anar evolucionant. Els que no es troben gaire bé o estan més delicats no aconseguim poder-los derivar a l'hospital ja que és una decisió que prenen els metges del Catsalut.

D'altra banda hem aconseguit que demà vinguin a fer més PCR, i si poden, també començaran a fer el personal. Ens alegrem molt. Igualment la nostra metologia de treball és com si fossin tots els nostres residents positius, així evitarem al màxim els contagis. Tot el nostre equip porta els EPIS per atendre tots els residents (buzo,bata impermeable o bossa impermeable, doble guants, doble mascareta, pantalla i gorro), sembla que vinguin de l'espai, però tot és per evitar més ensurts ni de residents ni de treballadors.

Lamentem comunicar que hem tingut dues baixes, i aprofitem per enviar el nostre pèsam més sentit a les famílies, més encara en aquests moments que no ens deixen acomiadar-nos. Nosaltres hem de seguir el protocol que ens marca la funerària. Ens sap molt i molt de greu per vosaltres.

Bé, a la Residència Miramar seguim estables. Cap ensurt més. La persona que va tenir positiu encara està aïllada per protocol, però es troba magnífica! la resta de residents segueixen fent vida normal, això sí, aïllats el màxim entre ells. A veure si aconseguim que també viniguin aviat a fer-los els PCR tant a ells com al nostres treballadors.

Fins demà.

20/04/2020

SANT ROC: Benvolgudes famílies de Sant Roc, avui dilluns 20 d’Abril, el temps no ens acompanya gaire, però per altra banda cada dia intentem estar més preparats. Primer de tot, voldríem demanar-vos que tingueu molta  paciència quan truqueu a la residència, som conscients que esteu molt preocupats per la situació que estem vivint i que qui està ingressat a la residència són persones molt estimades per vosaltres, estem fent tot el possible perquè no es perdi la qualitat assistencial, però estem sota mínims, ja que ens hem quedat amb una sola persona a recepció, hi ha un tècnic dedicada tot el dia a fer les videotrucades entre els residents i les famílies, les infermeres, la doctora i la coordinadora estan dedicades a visitar als nostres residents i a atendre i acompanyar al CAP i al Cat Salut pel que fa tota la gestió sanitària, i no donem a l’abast.  És per aquest motiu que us demanem disculpes si alguna vegada no us podem atendre com voldríem. Insistiu amb la trucada i si al moment no us podem atendre torneu a trucar passada una estona. Tingueu present que pel que fa a les urgències, el servei d’infermeria truca a la família immediatament. Tot l’equip de gerocultores, encarregades i tècnics seguim atenent els nostres residents a les seves habitacions perquè tinguin la millor atenció que els podem oferir en aquestes moments. Avui el dinar confinat ha sigut coliflor al “ajoriero” i pollastre a la “pepitòria”.

MIRAMAR: Ja tornem a començar una nova setmana a la Residència Miramar i tant el residents com l’equip de treballadors/es del centre continuem amb molta força per seguir endavant. Estem vivint una situació complexa, i diferent de totes les que hem viscut, i tot i que la incertesa predomina en les nostres emocions, hem de pensar que ens en sortirem. En l’escrit d’avui també m’agradaria enviar una forta abraçada a totes aquelles persones que en aquesta situació han perdut un ésser estimat, el dolor que se sent sempre és proporcional a l’amor que sentim per la persona estimada, per tot això molt ànims i molta força  i pel que fa a les activitats, durant el matí hem fet jocs de mobilitat i jugat al dominó, tot escoltant la música que els nostres residents escullen. Per dinar, col-i-flor i pollastre molt bén amanits.

Per la tarda, hem fet  el bingo grupal i hem repartit uns quants caramels per endolcir la tarda.

Que tingueu molt bona setmana!

18/04/2020

SANT ROC: Segon dia que tenim els nostres residents de St.Roc aïllats a les seves habitacions. Avui ja ha sigut diferent, i poc a poc ens anem adaptant a la situació. Sort que només seran uns dies!!! L'hora dels àpats ha sigut més fàcil, ja que ens hem pogut organitzar millor que ahir, i segur que demà encara ho farem més fàcil.

Avui hem dinat bròcoli a l'allet i magra de porc amb bolets. Boníssim! El nostre personal també es queda a dinar al centre i ho ha trobat molt bo.

MIRAMAR: A la residència Miramar seguim com cada dia, de moment no ens han aïllat, però la setmana que ve vindran els tècnics de Metges Sense Fronteres que ens assessoraran i haurem de seguir les seves indicacions. Esperem que no ens modifiquin gaire les nostres relacions.

17/04/2020

SANT ROC: Benvolgudes famílies de Sant Roc, primer de tot volem agrair-vos de nou els vostres missatges de suport, ara més que mai els necessitem, en aquests moments, és quan més valorem que estigueu al nostre costat i ho estem rebent així.  Us demanem disculpes anticipadament si la nostre informació a vegades és difusa, però és que la incertesa de la situació, les noves noticies, els nous protocols, les noves directrius ...  fa que ens haguem d’anar adaptant i re inventant a les circumstàncies constantment.

Com a treballadora social de la residència de fa més de 17 anys, mai havia viscut una realitat com la d’aquest matí al centre. A les 9 com cada dia quan entro a treballar, sento el moviment, el caliu, el treball, i els somriures del personal que ja fa hores que estan actius ... i també els “bons dies” dels residents que han esmorzat i que estan esperant a començar les seves activitats ...  i avui, no hi havia ningú als salons, ni al menjador, ni a cap espai comú, només silenci... durant uns segons m’ha envoltat una sensació de tristor i melancolia importants,  i alhora he pensat, el confinament  ja ha arribat també al Sant Roc de Canet, bé haurem d’acceptar-ho i mirar endavant.

Avui, volem fer un reconeixement especial a tot el personal auxiliar i d’infermeria que està treballant diàriament al peu del canó, adaptant-se constantment a la incertesa i als canvis, tenint en compte que no es fàcil treballar amb aquesta pressió i ho estan fent de meravella. Gràcies companys.  

Malgrat que els nostres residents estan aïllats a les seves habitacions, tenen  la gran sort de que  poden gaudir de les terrasses exteriors que donen al mar i a la muntanya i aquests paissatges reconforten, tot i la situació. A les plantes, els nostres residents mai estan sols, sempre hi ha personal auxiliar i tècnics que estan donant escolta i suport constant. Anirem poc a poc adaptant-nos a la nova situació i perfilant aquelles necessitats i demandes que tinguin o manifestin els nostres residents. També hem canviat el sistema de videoconferències i a partir de dilluns començarem amb la nova pràctica. Ja us anirem trucant per informar-vos de com ho farem.  Una cosa important que em deixava, avui hem tingut per dinar escudella i carn d’olla que tant ens agrada a tots.

MIRAMAR: El matí a Miramar ha estat tranquil, hem aprofitat el sol del matí per gaudir de la terrasseta i de les vistes al mar. I els que no volíem aire pur hem estat enfeinats fent manualitats i jugant al dominó. Després de dinar escudella i carn d’olla que tan ens agrada, hem jugat al bingo i ens ha passat el temps volant.  

16/04/2020

SANT ROC: Hola famílies, avui a la Residència Sant Roc, el dia ha començat bastant diferent, els residents de la tercera planta no s’han mogut de les habitacions i han hagut de viure confinats unes hores.  Els hi agraïm de tot cor amb ells, la seva paciència, perquè no és fàcil la situació, la por, la incertesa i la impaciència també els afecta a ells. A mig matí a vingut un equip del CAP de Canet i hem aconseguit que féssin els tests de Covid'19 a tots els residents del centre. Ha estat un dia dur per a tots, perquè després s’han hagut de pujar els àpats a les habitacions i això ha fet que en ocasions els nostres residents haguessin d’esperar una mica més del normal. Demanem disculpes si algun dels vostres familiars us ha trucat angoixat, estem fent tot el que està a les nostres mans perquè la situació sigui el menys alarmant possible.

MIRAMAR: Dijous a la Residència Miramar i continuem el nostre dia a dia amb més força i energia que altres dies, perquè aquest virus el guanyarem, tots junts i amb el poder del treball en equip.  Agraïm totes les mostres que ens feu arribar amb trucades i missatges d’ànim, creieu-nos que estan sent  molt motivadors i ens dóna la força que tant necessitem en aquets moments de crisi.

Avui al matí, després d’esmorzar hem fet jocs de mobilitat i després cognitius, mentre d’altres residents estan acabant les manualitats per celebrar una bona diada de Sant Jordi. Per dinar, arròs a la cubana i pollastre als forn amb patates al caliu i per la tarda farem les vídeo trucades amb les famílies dels residents.

Dir-vos que ens podeu trucar per a qualsevol dubte o aclariment que tingueu, bé via telefònica o per email, anirem contestant i atenent-vos a la mesura que puguem. D’aquesta ens en sortirem.

Gràcies i una forta abraçada.

15/04/2020

SANT ROC: Avui a Sant Roc hem despertat contents, el dia semblava anar força bé fins que a mig matí ens han comunicat que teníem un cas de COVID19 positiu; la veritat és que ens hem desanimat una mica perquè malgrat els esforços que estem fent tot el personal i l’equip directiu, perquè a la residència no entrés el “bitxo” algun factor de risc se’ns ha escapat sense poder-lo detectar. Ara més que mai necessitem la vostra total confiança i el vostre suport incondicional ja que seguirem treballant amb esforç, disciplina i cura perquè la situació no vagi a més.  Continueu trucant per informar-vos de qualsevol dubte o aclariment  que necessiteu resoldre respecte als vostres familiars, dins de les nostres possibilitats, intentarem donar-vos una resposta clara i sincera.

Pel que fa al matí de dimecres 15 d’Abril, hem fet jocs de taula i música i després de dinar llenties amb verdures i mandonguilles amb tomàquet, hem estat tota la tarda amb l’ Skype i les  videotrucades.

MIRAMAR: Ja estem a mitja setmana a la Residència Miramar i una miqueta  desanimats ja que avui a mig matí, s’ha diagnosticat el primer cas positiu de contagi a la Residència Sant Roc. Malgrat tot, seguim amb més força i el desànim serà momentani  ja que l’actitud en aquests  moments és important per combatre l’enemic. Nosaltres al Miramar, el cas que va donar positiu a final de mes de març, s’està recuperant molt favorablement i fins el moment ha sigut l’únic, tot i que no abaixem la guàrdia en totes les mesures de prevenció i diagnòstic assessorats pels departaments pertinents.

Pel que fa a la nostra programació diària, al matí hem fet l’activitat grupal de Bingo i per la tarda continuarem amb les manualitats orientades totes a la decoració de la Diada de Sant Jordi i projectarem la pel·lícula “La ley de la fuerza” del Kirk Douglas. Ah… i hem dinat llenties estofades i mandonguilles, deliciós per cert!

Moltes gràcies per la vostra confiança famílies.

14/04/2020

SANT ROC i MIRAMAR

Molt bon dia i bon inici de setmana a totes les nostres famílies, avui hem estat molt enfeinats tant al St.Roc com al Miramar amb les manualitats de Sant Jordi, però a primera hora hem arrencat el matí amb bona música i alguns exercicis de gimnàstica. Durant el matí al Sant Roc i per la tarda al Miramar, hem estat molt entretinguts amb les videotrucades. Per dinar,  espirals a la napolitana i gall d’indi estofat amb verdures. A la tarda, projectarem la pel·lícula “Cuando tú no estàs” de Raphael i després farem un fòrum de diàleg on els nostres residents ens expliquen què els hi ha semblat la pel·lícula.
Finalment, voldríem tornar a agrair-vos de tot cor, a totes les famílies de Sant Roc i de Miramar, els missatges que estem rebent de gratitud, suport i caliu, ens reconforten molt i ens fan continuar treballant amb més passió i dedicació que sempre. La vostra força i confiança en aquests moments no tenen preu.

13/04/2020

SANT ROC I MIRAMAR
Avui dilluns de Pasqua, hem celebrat a les residències Sant Roc i Miramar la Mona, i hem menjat un bon tros cada un, la veritat és que estava molt bona. Després hem celebrat amb música i ball el dia

11/04/2020 - 12/04/2020

AVUI VOLEM AGRAÏR A "CANETCUS" PERQUÈ ENS HAN FET ARRIBAR UNES MASCARETES VERDES MOLT XULES I PRÀCTIQUES. GRACIES!!!!!

Bon dia famílies del Sant Roc i del Miramar, ja estem gaudint d’aquest cap de setmana llarg per les vacances de Setmana Santa,  tot i que des que vàrem començar el confinament quasi tots els dies són molt semblants. Aquest cap de setmana seguirem fent activitats de manualitats i música amb ball  i engrescant als nostres residents a fer jocs de taula en grup, dominó, cartes i parxís. El temps ens acompanya i per això ja són molts els residents que es comencen a beneficiar dels raig de sol a les nostres terrasses. Aquí als dos centres seguim molt bé i amb moltes ganes de que tot això passi i poder-nos tornar a abraçar i sentir el caliu dels nostres, mentrestant seguirem transmeten una bona dosi d’alegria i optimisme .
Un forta abraçada de part dels equips del Sant Roc i del Miramar i molt agraïts per la vostra col·laboració i les mostres d’agraïment que ens feu arribar. 

10/04/2020

SANT ROC I MIRAMAR
Divendres Sant a les residències Sant Roc i Miramar de Canet  toca tallar-li a la nostra Vella Quaresma l’última cama, i ho farem a lo gran, com saben els nostres animadors, fent compte enrere i celebrant-t’ho tot. És l’últim divendres de “penitència” i a les residències toca menú especial de patates estofades amb verdures, bacallà a la biscaïna i bunyols de quaresma de postres. I per la tarda passarem el tradicional film de “La Pasión de Cristo” que tant els hi agrada als nostres residents.

09/04/2020

VOLEM AGRAÏR A LA FAMÍLIA DEL SR. LLUIS RAMIREZ PER LA DONACIÓ DE GEL HIDROALCÓLICO A LES RESIDÈNCIES.

SANT ROC: Avui dijous Sant s’ha despertat el Sant Roc amb ganes de viure un dia més, i agrair a l’univers que  tot i que la situació de fora és difícil per a tots, aquí dins, el dia a dia continua amb relativa normalitat.  Us hem enviat una carta del Director, via email,  expressada des de la més sincera i transparent finalitat, esperant que us hagi sigut de important utilitat per estar ben informats de tot el que estem fent i el que està succeint a dia d’avui.  Comencem amb la gimnàstica de grup amb el fisioterapeuta i taller de memòria amb la psicòloga del centre. Alhora, a partir de les 11:00, anirem alternant el matí amb videotrucades que ens alegren el dia. Per la tarda tornarem a fer lectura variada.     

MIRAMAR: Dijous a la Residència Miramar…, i seguim engrescats preparant la decoració per la Diada de Sant Jordi on es pot apreciar el talent de cada un dels nostres residents.  Hem dinat amanida variada i arròs amb costelles. Com a bona notícia us informem que ja podem començar gaudir de la nostre terrassa , que hi toca el solet i tenim unes vistes increïbles. Per la tarda, com cada dijous farem les connexions amb les famílies dels nostres residents. Esperem que hagueu passat tots vosaltres un bon dia i pensem en que ja queda un dia menys per recuperar la normalitat.  Ànims i molta força!

08/04/2020

VOLEM AGRAÏR A LA FAMILIA DE LA SRA. CARMEN PELAEZ, LA DONACIÓ A LES RESIDÈNCIES D'UNA COMANDA DE MATERIAL DE MASCARETES I PEÜCS.

TAMBÉ A LA FAMÍLIA DEL SR. LLUIS RAMIREZ PER LA DONACIÓ DE GEL HIDROALCOHÓLICO.

SANT ROC: Sant Roc, avui, s’ha despertat amb música variada i després d’esmorzar, els nostres residents, amb les seves manualitats, ens han ajudat a deixar el centre preciós. Us volem explicar, com molt bé sabeu la majoria de les famílies santroquianes, que a la residència convivim gent de diferents comunitats, és per això que ens agrada respectar totes les tradicions, i per aquest motiu estem treballant per poder celebrar properament tant la “Feria de Abril” com la “Diada de Sant Jordi” dues festivitats dignes de celebració. Després de dinar escudella i carn d’olla de forma excepcional, perquè divendres Sant donarem un menú especial, toca descansar una estona als salons, com cada dia. I per la tarda hem acabat el dia projectant la pel·lícula espanyola “La Lengua de las Mariposas”, un film molt reflexiu per l’època dels nostres avis.

Avui, la coordinadora general del centre, juntament amb la infemera responsable higiènic sanitari, han  fet una sessió informativa, a tot el personal de la residència, i han remarcat de nou, la normativa i les instruccions sobre les mesures de prevenció del COVID19. La veritat és que aquest reciclatge o sessió de conscienciació, ens ha anat molt bé, perquè ens ha recordat a tots, que no podem baixar la guàrdia, sota cap concepte i que hem de continuar treballant amb la mateixa cura, professionalitat, responsabilitat i respecte que es mereixen els nostres residents.

MIRAMAR: Dimecres 8 d’Abril a la Residència Miramar, després d’esmorzar hem fet gimnàstica i un cop acabada hem fet el Bingo que tant els hi agrada als nostres residents. Per dinar, excepcionalment, escudella i carn d’olla, que acostuma a ser els divendres però al ser divendres Sant ho hem canviat per avui. A la tarda hem projectat la pel·lícula “Búsqueme a esa chica” de la Marisol, una pel·lícula que ens han demanat molts dels nostres residents i que alegrarà la tarda d’avui.

Des del centre i de part de tot el personal, us volem agrair totes les mostres d’amor i d’ànims que ens esteu fent arribar mitjançant escrits i dibuixos. Les estem exposant perquè els vostres familiars comparteixin amb tots nosaltres els vostres missatges. Moltes gràcies.

07/04/2020

VOLEM AGRAÏR A L'AJUNTAMENT DE CANET, A LES COSIDORES DE CANET CUS, LA DONACIÓ DE 30 BATES IMPERMEABLES QUE ENS ANIRAN PERFECTES SI EN ALGUN MOMENT TENIM ALGUN CONTAGI.

SANT ROC: Aquí al Sant Roc tot continua tranquil, encara que la tristor, l’enyorança i a vegades la por ens envaeix en ocasions, som humans i us trobem molt a faltar, sort dels professionals del centre que ens escolten i ens ajuden a portar el confinament de la millor manera possible, però no podem evitar que a vegades ens surti  el dolor de tenir-vos lluny. Aquest matí hem estat parlant amb algunes famílies per videoconferència i  hem fet la nostra gimnàstica rutinària, que tan bé ens va per baixar l’atenció dels pensaments al cos, així en oblidem per una estona de tot el que està passant a fora i enfoquem l’energia vital al moviment. Hem dinat pasta amb tomàquet i botifarra amb cebeta i després d’un bon descans hem tingut tarda literària amb compte contes inclòs.

MIRAMAR: Avui matí de manualitat per preparar la diada de Sant Jordi, que tan esperem. Estem pintant unes roses espectaculars que penjarem per tot el centre. I hem fet un mural que veureu més endavant per decorar el saló gran. Per dinar hem tingut espirals a la napolitana i botifarra amb ceba i després d’una bona becaina ens hem posat amb les videotrucada a Miramar.     

06/04/2020

AVUI HEM REBUT L'ÚLTIMA COMANDA DE PANTALLES PROTECTORES QUE ENS HA FET LA ISABEL RAIGON, AMIGA DE LA NOSTRA TREBALLADORA SOCIAL. EN TOTAL ENS HA LLIURAT 70 PANTALLES!!!! MOLTÍSSIMES GRÀCIES.

SANT ROC: Bon dia famílies, avui al Sant Roc ens hem despertat amb un preciós i soleiat dia de primavera, i  hem aprofitat el matí per escoltar música i jugar al bingo.  Per dinar hem tingut cigrons estofats i pollastre amb patates xips, del nostre cuiner Manolo. I per la tarda projectarem la pel·lícula “Huracan Carter”  de l’actor Denzel Washinton, guanyador del “Globo de Oro” al millor actor i continuem a full amb les videotrucades.

També volem informar-vos que el dissabte dia 4 d’abril vam rebre una nova Instrucció de l’Agència de Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, informant-nos de que les famílies que volguessin es podien  emportar al seu familiar al domicili, sense necessitat de fer-se la prova/frotis,  mentre durés la situació de risc relacionada amb el COVID-19. Amb això no estem dient que us emporteu als vostres familiars, ni molt menys, doncs aquí estem molt bé, però que sapigueu que teniu aquesta opció i que aleshores s’han de complir els requisits que hi ha penjats al apartat de COMUNICACIÓ dins de la pestanya de CORONAVIRUS.

MIRAMAR: Comencem la setmana amb més força i alegria que mai aquí a la Residència Miramar i després d’esmorzar hem començat les activitats de preparació de la Diada de Sant Jordi. Els nostres residents estan fent manualitats per decorar el centre i preparant altres activitats per celebrar el mateix dia de Sant Jordi. Per dinar cigrons estofats i pollastre amb patates xips. Per la tarda, farem el nostre Bingo on tots els nostres resident es mantenen a l’aguait per ser els primers en cantar bingo. Us desitgem un bon inici de setmana i comptant els dies per tornar a la nostra estimada normalitat. Per cert, moltíssimes gràcies per tots els missatges i dibuixos que ens esteu fent arribar, ens donen un bon extra d’energia.

 

04/04/2020 - 5/04/2020

Bon dia famílies del SANT ROC i del MIRAMAR, des de que varem començar el confinament a les residències, els caps de setmana son diferents i per suposat que us trobem a faltar, i molt. Però, com diuen algunes veus de l’actualitat, davant d’una nova realitat és important reinventar-se, i nosaltres som pioners en això; si és necessari i beneficiós l’equip dels centres s’hi posa i ho aconsegueix. I així ho hem fet, aquest cap de setmana realitzarem entre dissabte i diumenge a part de manualitats i ball, que ja són activitats habituals als centres, i que ens fan moure l’esquelet, treball de reminiscència  o de records, a través de fotografies que algunes famílies ens heu portat  i de diferent material del que disposem. També tenim previst posar en marxa els matins de música clàssica i potenciar les nostres pantalles cinematogràfiques projectant concerts de música i documentals de diferents temàtiques. I així passarem de nou un cap de setmana més, confinats a la Residència, desitjant que el “temporal” del COVID19 acabi el més aviat possible. Un forta abraçada virtual a tots de part dels equips del Sant Roc i del Miramar.
Ah!!!! i ens deixàvem  una cosa, avui per dinar tenim llenties a la riojana i pollastre a les fines herbes.

03/04/2020

VOLEM AGRAÏR UN VEÍ DE CANET QUE ENS HA DUT AQUEST MATÍ 30 PANTALLES PROTECTORES. MOLTES GRÀCIES!

SANT ROC: Bon dia de nou, avui divendres hem estat molt enfeinats amb les manualitats de Sant Jordi, en breu penjarem alguna primícia. També hem estat molt activats amb les videotrucades, quina il·lusió ens fa veure-us i sentir-vos la veu, ens emociona saber que esteu bé, confinats però bé. Durant tot el dia les trucades són constants però us agrairíem que no truqueu a l’hora dels àpats de 13:00 a 14:30 i tampoc més tard de les 19:00 perquè ja estem sopant i després ja ve el descans. Avui hem dinat escudella i carn d’olla com cada divendres i per la tarda hem continuat amb les videotrucades.  

MIRAMAR: Bon dia família de Miramar, avui hem començat el dia amb exercici físic, i la gimnàstica ens ha anat de meravella. Després de “suar la cansalada” ha arribat el moment de fer manualitats per decorar la residència amb icones primaverals. I després de dinar un bon plat de brou i carn d’olla hem jugat al bingo que tan ens agrada.

Finalment, avui, voldríem agrair-vos de tot cor, a totes les famílies de Sant Roc i de Miramar, els missatges que estem rebent de gratitud, suport i caliu, ens reconforten molt i ens fan continuar treballant amb  les mateixa passió i dedicació de sempre. Ahh!!! I els dibuixos que ens esteu enviant els nens són preciosos, ja els tenim penjats a la web i pel centre perquè els nostres avis els puguin veure a diari. Moltes gràcies de debò, no ens cansarem de dir-ho.

BON CAP DE SETMANA CONFINAT FAMÍLIES!!!!

02/04/2020

AVUI LA POLICIA DE CANET ENS HA FET ARRIBAR 10 PANTALLES PROTECTORES PEL NOSTRE EQUIP. MOLTES GRÀCIES!!!

Us hem enviat una carta del DIRECTOR. Si no l'heu rebut envieu-nos un mail comunicant-ho a: recepcio@santrocmiramar.cat

SANT ROC: Després d’uns dies ennuvolats, per fi ha sortit el sol, i ens acompanya amb un meravellós dia, tot i que l’aire bufa fort. Sembla mentida però el matí al Sant Roc l’estem vivint d’una altre manera, tot es veu més clar perquè els rajos de sol il·luminen els salons i l’escenari de la residència canvia.  A mig matí, i després dels esmorzars, continuem amb les activitats i amb les videoconferències que tan necessàries són aquests dies. Després de dinar arròs caldós de peix i botifarra amb xampinyons, i  de reposar el dinar, toca tarda literària, rememorant vells poemes i narracions del segle passat.

MIRAMAR: Aquest matí ens hem llevat amb solet, i després d’esmorzar hem començat el matí amb jocs de mobilitat per encendre l’energia, després hem fet un taller d’estimulació bàsica i hem acabat el matí amb jocs cognitiu per no perdre la memòria. I després de dinar i de descansar, hem gaudit de música interactiva i manualitats, preparant el nou drac de Sant Jordi, que promet i molt. En breu penjarem fotos del “making-of “ del drac.

01/04/2020

SANT ROC: Bon dia a tothom, avui dia 1 d’abril comencem el mes, i a primeríssima hora del matí ha vingut Ambisist, l’empresa especialitzada en desinfeccions i ens ha netejat i desinfectat tota la Residència Sant Roc.

És el moment de plantejar als nostres residents  la llegenda de Sant Jordi que aquest any pren un caire diferent, ja que s’enfrontarà a un nou i temut rival, el drac, que ha pres forma de virus. Però el que molts no saben és que, el cavaller Sant Jordi aquest any tindrà l’ajut de Sant Roc, el sant protector davant les pestes i tota classe d’epidèmies, i que junts venceran al monstre draccovid19. Aquesta història tan magnífica que s’ha enginyat el nostre company Ernesto, cobra sentit perquè ens obra una escletxa de llum al nostre dia a dia i ens fa continuar creient amb l’esperança de que tot anirà bé.  Aquest matí també hem tingut música, i continuem amb les manualitats i la decoració de sant Jordi.  Avui per dinar  tenim pastís de patata i verdures i cuetes de rap a la biscaïna.  I per la tarda anirem compaginant les videotrucades amb una nova sessió de cine forum amb la pel·lícula “The CODE”, d’acció i suspens, i on els actors protagonistes són el gran Morgan Freeman i l’Antonio Banderas.

MIRAMAR: Comencem el mes d’abril carregats de força i alegria. Pel matí hem fet un bingo però abans li hem cantat l’aniversari feliç a la Sra. Maria Angels que avui celebra el seu aniversari. Entre tots li hem regalat un collaret. Seguidament, per dinar pastís de patata i verdura  i cues de rap a la biscaïna. I per la tarda, l’activitat de cine forum i veurem la pel·lícula “Manual d’Amore”

31/03/2020

SANT ROC: 31 de Març últim dia de mes i “VAMOS PARA BINGO”, perquè avui al matí, al Sant Roc, tenim apunt el Bingo tan esperat pels nostres residents, amb regals que els hi endolcen el dia.  Continuem a full time amb les videoconferències via SKYPE, perquè sabem que són la motivació diària dels nostres residents i de les seves famílies, i perquè gràcies a aquestes trucades, no perdem l’esperança de dir-nos a distància que ven aviat ens podrem abraçar de nou. Avui per omplir la panxa tenim saltejat de verdures amb bacó i mandonguilles amb salsa de tomàquet i ceba. I després toca un bon descans i carregar piles i energia per donar-ho tot a la festa dels aniversaris del mes, que acompanyarem amb un ampli repertori de versions de tots els temps, amenitzada pel DJ Ernest i barallem al ritme de la música.

MIRAMAR: Dimarts, últim dia del mes i el dia que connectem amb els familiars dels nostres residents per l’Skype. Per les famílies que encara no ho heu fet, us ho recomanem, és un moment molt emotiu on els residents poden veure’s i parlar amb les seves persones més estimades. Si hi esteu interessats, truqueu a la recepció del Sant Roc o envieu un mail a recepcio@santrocmiramar.cat i us donaran hora per poder compartir un moment únic amb el vostre familiar. Avui hem dinat saltejat de verdures amb bacó i mandonguilles amb salsa de tomàquet amb ceba. Pel matí hem fet jocs cognitius i per la tarda música. Recordar-vos que podeu trucar per parlar amb l’equip del centre i us podem informar de tots els dubtes. Truqueu sempre que ho necessiteu o envieu-nos un email. I no oblideu pensar que “tot anirà bé”.

30/03/2020

SANT ROC: Bon dia famílies, el primer que volem fer avui, des del Sant Roc,  és agraïr-vos la confiança cap a nosaltres durant aquests dies, ja que entenem que són temps difícils per a tots. Ens estem sentint molt recolzats en tot moment amb la vostra actitud solidària. En situacions com aquesta el més fàcil és jutjar des de la distància, sense ser coneixedors de la realitat dintre de la residència i el que ens estem trobant és tot el contrari;  molta comprensió i empatia.  Moltes gràcies a tots pels vostres missatges de suport i escalf, els sentim a diari. Us assegurem que tot l’equip que formem el Sant Roc i el Miramar de Canet, estem posant tot l’esforç possible perquè TOT SURTI BÉ.
Aquest matí ennuvolat de primavera, l’hem dedicat a continuar amb les videoconferències, i alguns dels nostres residents ja han començat a preparar les manualitats i els detalls per a regalar a la diada de Sant Jordi. I després de dinar mongeta blanca estofada i cuixa de pollastre amb patates al forn, hem tingut sessió de cinefòrum. 

MIRAMAR: Comencem la setmana al centre i tot i que el temps no ens acompanya aquí a la Residència Miramar no perdem el bon humor i l’esperança de que això no durarà per sempre i tot tornarà a la normalitat.
Avui després d’esmorzar, hem fet lectura i manualitats, per dinar mongetes estofades i pollastre.                          .
A la tarda hem seguit amb les activitats i hem fet un bingo amb tot el grup de residents, que guanyar quatre caramels per fer una línia o bingo no va gens malament!
Bon inici de setmana a tots els nostres familiars i moltes gràcies per la vostra col·laboració i els missatges d’ànims i força.

27/03/2020

VOLEM DONAR LES GRÀCIES A LA CONFRARIA DE MATARÓ I A TOTS ELS SEUS COMPONENTS PER HAVER-NOS FET UNES MASCARETES FANTÀSTIQUES!

SANT ROC: Avui dia 27 de Març, després d’esmorzar i mentre ens preparem per un nou dia, tenim música ambiental als salons. Per donar-li la benvinguda a la nova estació, iniciem l’activitat de pintura de mandales i símbols primaverals. A les 11:00 hores comencem amb el Gym diari, que ens va molt bé per moure l’energia vital, acompanyat de música amb ritme . Per dinar escudella i carn d’olla que escalfa l’ànima i els peus i per la tarda continuem amb les videoconferències que tant reconforten a les famílies i als nostres residents. Avui es divendres i les tardes de divendres al Sant Roc tenim cinefòrum, i projectem la pel·lícula Hostal, de Lina Morgan i després comentem la peli.  

MIRAMAR: A la Residència Miramar us volem donar molt bon dia a totes les nostres famílies, avui després d’esmorzar hem fet les activitats de lectura i manualitats. Com cada divendres, hem dinat escudella i carn d’olla i per la tarda hem fet un bingo. Degut a la situació que ens trobem, hem tornat a readaptar el saló i d’altres espais per poder disposar de la màxima distància de prevenció entre els nostres residents. I tot i que  mantenim les distàncies cada tarda es fan grupets de jugadors de dominó, parxís o puzzles.

Des del centre, us volem transmetre que aquí dins hi regna la calma i les ganes de que tot això s’acabi ben aviat, mentrestant tot el personal del centre seguirà al peu del canó per a que a cap dels nostres residents els falti l’atenció i l’amor que ara mateix només nosaltres els hi podem donar. Bon cap de setmana.

26/03/2020

SANT ROC: Bon dia famílies santroquianes,  avui dijous 26 de març, el dia ha despertat més clar, a Canet ha sortit una estona el sol i ho hem celebrat.  Avui toca viure l’aniversari  d’un resident  que compleix 76 primaveres, i ho hem festejat amb un karaoke matiner, amb música i molta gresca i il·lusió. I continuem compromesos, treballant tot l’equip,  per  aconseguir que surtin bé totes les videoconferències, malgrat a vegades la tecnologia no ens ho posi fàcil. Al migdia, i per dinar, paella marinera i escalopins de gall d’indi amb llimona per omplir la panxa. I després d’una bona migdiada als salons, no ens oblidem de l’exercici físic, toca activar el cos amb la nostra gimnàstica grupal que ha estat tot un èxit.

MIRAMAR: En l’últim dijous d’aquest mes de març , a la Residència Miramar tots els nostres residents han despertat molt contents esperant impacients que la primavera doni les seves primeres senyals, fa fred a fora però aquí dins nosaltres estem molt bé. Avui al matí, després d’esmorzar hem fet el grup de memòria i un altre grup de residents ha fet una partida del parxís. De menú hem tingut paella i gall d’indi arrebossat. Per la tarda, a partir de les 16h,hem fet les connexions amb els familiars perquè es puguin veure a través d’Skipe, moments molt emocionants i reconfortants. Hem rebut una noticia que no la volíem: a la tarda ens han confirmat que tenim un cas positiu de Covid’19 a la Residència Miramar. Ja teníem aquesta persona aïllada i amb els protocols corresponents en funcionament. Per qualsevol dubte estem a la vostra disposició.

 

25/03/2020

GRÀCIES A #MascarillasAlRescate PER HAVER-.NOS FET ARRIBAR 100 MASCARETES PEL NOSTRE PERSONAL. ENS ANIRAN PERFECTES! LA NOSTRA GEROCULTORA DE NIT ANNA ENS LES HA ACONSEGUIT!

SANT ROC: Bon dia! Avui a Canet el dia s’ha despertat ennuvolat, però a la Residència Sant Roc continua la nostra rutina diària i el bon rotllo. I després d’esmorzar estem apunt per la gimnàstica grupal, hem mogut tot el que hem pogut, ha estat una sessió divertida i compartida amb els treballadors del centre. Hem fet fotos amb diferents hastags perquè veieu que estem bé i que molts, som conscients del que està passant a fora.

MIRAMAR: El matí al Miramar ha despertat realitzant un bon esmorzar i engrescant als residents a que participin del Bingo que s’ha organitzat. Després de dinar, menestra de verdura i estofat de vedella, hem projectat la pel·lícula “El Apartamento” de Jack Lemmon i Shirley Mac Laine.

Des del Servei de Treball Social, seguim mantenint les trucades amb els familiars dels residents, per informar que tot va bé i que no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres per qualsevol tema que els preocupi. Recordar-vos també que tots els dimarts i dijous fem les trobades per Skype, podeu sol·licitar hora per parlar amb el vostre familiar enviant un mail a recepció@santrocmiramar.cat o trucant a la recepció del centre. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A UNA FÀBRICA DE LA NOSTRA POBLACIÓ, CANET DE MAR, PERQUÈ HAN ESTAT ELS PRIMERS EN OFERIR-NOS I CONFECCIONAR-NOS AMB URGÈNCIA 300 MASCARETES PER PROTEGIR EL NOSTRE PERSONAL.

 

Sant Roc Miramar

© Sant Roc Miramar       Avís legal   Crèdits
info@santrocmiramar.cat

Av. Maresme, 21 - 23 i 29
08360 Canet de Mar
Tel. 93 794 32 42
       638 92 88 88

Horaris de visites:

de 09:00 a 19:00
 
Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Sant Roc de Canet i/o Miramar de Canet.