QUI SOM /  POLÍTICA DE QUALITAT
Política de qualitat

10/07/2018

 

 

 

 

La politica de qualitat és el marc conceptual definit per a donar una resposta adequada als residents i els seus familiars, per a coneixer les seves necessitats i expectativaes, comprometre's amb ellas i fomentar la millora contínuada en els procediments d'atenció a la tercera edat.

 

 

CERTIFICACIÓN DE CALIDAD: ISO 9001:2015

 

 

 

La Residència Sant Roc és un centre gerontològic fundat l’any 1993 amb l’objectiu d’oferir uns serveis i una atenció integral i personalitzada que doni cobertura a totes les necessitats dels residents i li permetin compartir amb familiars i amics els seu benestar.

 

La Direcció de la Residència Sant Roc de Canet,  declara la seva intenció de satisfer les necessitats i expectatives dels residents, familiars i personal, atorgant serveis d’alta qualitat, fonamentant  la nostra activitat en la feina en equip multi disciplinar, basant-nos en els següents principis:

 

  • Obtenció de la màxima satisfacció dels usuaris del Centre, basant-nos en el principi d’orientació cap a l’ usuari, persones gran i els seus familiars, mitjançant el coneixement de les necessitats dels mateixos, adequació dels serveis existents i recopilació de suggeriment de millores del resident, familiars i  personal del centre.  contribuint així a aconseguir la major qualitat de vida i benestar del resident. Aquesta orientació a les necessitats de l’usuari es prestaran mitjançant el treball en grup i l’avaluació continua de l’equip multi disciplinar.

 

  • Formació del personal, fonamentada en la continua adaptació i reciclatge del personal per a les característiques pròpies del sector

 

  • Crear un entorn de treball agradable amb implicació de tot el personal fomentant la formació, reciclatge, sensibilització y motivació.

 

  • Promoure la participació interna mitjançant el treball en equip i la aportació de suggeriments.

 

  • Mantenir i millorar contínuament l’eficàcia del Sistema de Qualitat establint objectius i metes quantificables per complir amb el principi de millora continua.

 

  • Complir tots els requisits de la Normativa i Legislació aplicables i servir com a  marc de referència per establir-nos objectius de qualitat. Aquesta política adequada a la nostra organització és comunicada al personal, entesa pel mateix i revisada per la Direcció, existint un compromís per part seva de implicació i compromís amb la Qualitat.

 

 

 

 

Sant Roc Miramar

© Sant Roc Miramar       Avís legal   Crèdits
info@santrocmiramar.cat

Av. Maresme, 21 - 23 i 29
08360 Canet de Mar
Tel. 93 794 32 42 / 638 92 88 88
Canal Ètic
Horaris de visites:

de 09:00 a 19:00
 
Es prohibeix l'ús total o parcial de qualsevol text o imatge que aparegui a la pàgina web sense el consentiment escrit de Sant Roc de Canet i/o Miramar de Canet.